Tabara primavara limba Engleza - Harrow House, Swanage

tabara primavara limba engleza harrow house swanage.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Harrow House, Swanage
Varsta: 11-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
05 Ian – 04 Mai 2019
£645

Prezentare tabara

Tabara de limba engleza Excursions, Fun & Games pentru primavara se desfasoara in campusul colegiului Harrow House, situat in  Swanage.
Colegiul ofera facilitati precum: 33  sali de clasa moderne, cazare cu mobilier nou, biblioteca, sala calculatoare cu acces la internet, mini-teatru, piscina interioara incalzita, terenuri de tenis, sala de sport (handbal/ volei/ fotbal), terenuri de tenis, baschet si fotbal, teren de squash, aerobic, studio yoga fiind locul ideal pentru imbinarea studiului limbii engleze cu activitatile sportive.


Interesant de citit:

Feedback participant 1-8 Februarie 2014


Programul taberei de limba engleza si Excursions, Fun & Games include:

·  Informatii si orientare la sosire & Certificat absolvire curs
·  Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 15 lectii/ saptamana (1 lectie = 60 minute)   acreditate British Council, in clase internationale de max 16 copii
·  Materiale de studiu disponibile pe toata durata cursului
·  Cazare in campusul colegiului in camere standard cu mai multe paturi tip boarding, cu baie comuna
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii de luni pana vineri si 2 mese pe zi (brunch si cina) in weekend
·  Program de activitati dupa amiaza, 15 ore/ saptamana; exemple: UNESCO Stonehenge; UNESCO Jurassic Coast; UNESCO Durlston Castle & Country Park Trails; UNESCO Durdle Door & Lulworth Cove; Salisbury & Cathedral; Dorchester & Museums; Arne Nature Reserve; Bournemouth Oceanarium; Bovington Tank Museum; Corfe Castle & Village; Wareham Harbour; aeroball, archery, jocuri pe plaja, circus skills; cinema; dodgeball, drama workshops, mini olympics, Studland Beach, bowling, treasure hunts, trampoline park etc.
·  Program de activitati seara; exemple: competitii, disco, film, karaoke, muzica live, pantomima, jocuri quiz, talent show, yoga etc
·  O excursie de 1 jumatate de zi in fiecare duminica si o excursie de 1 zi intreaga* in fiecare sambata in destinatii precum: Bath, Longleat, Londra, Oxford etc (* pentru tabara de 2 saptamani sau mai mult); exceptie duminica Pastelui
·  Supraveghere si asistenta in caz de urgenta din partea staff-ului local
·  Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2019: 

05 Ianuarie - 04 Mai

Durata cursului: minim 1 saptamana; sosire/ plecare Sambata


Tarif:

645 GBP/ saptamana


Optional:

· Supliment cazare in campus in camera dubla 29 GBP/ sapt
· Supliment cazare in campus in camera ensuite* 39 GBP/ sapt
* camerele ensuite sunt cu 2, 3 sau 4 paturi


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 120 GBP
· Transportul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Serviciu minor neinsotit 30 GBP/ sens (doar daca este solicitat si de compania aeriana)
· Transfer aeroport Heathrow cu autobuz (sambata, intre orele 10-18 pentru sosiri si 11-18 pentru plecari) 95 GBP/ sens, sau cu taxi 280 GBP/ sens

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari