Tabara primavara limba Engleza - Harrow House, Swanage

tabara primavara limba engleza harrow house swanage.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Harrow House, Swanage
Varsta: 11-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
04 Ian – 02 Mai 2020
£775

Prezentare tabara

Tabara de limba engleza Excursions, Fun & Games pentru primavara se desfasoara in campusul colegiului Harrow House, situat in  Swanage.
Colegiul ofera facilitati precum: 33  sali de clasa moderne, cazare cu mobilier nou, biblioteca, sala calculatoare cu acces la internet, mini-teatru, piscina interioara incalzita, terenuri de tenis, sala de sport (handbal/ volei/ fotbal), terenuri de tenis, baschet si fotbal, teren de squash, aerobic, studio yoga fiind locul ideal pentru imbinarea studiului limbii engleze cu activitatile sportive.


Interesant de citit:

Feedback participant 1-8 Februarie 2014


Programul taberei de limba engleza si Excursions, Fun & Games include:

·  Informatii si orientare la sosire & Certificat absolvire curs
·  Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 15 lectii/ saptamana (1 lectie = 60 minute)   acreditate British Council, in clase internationale de max 16 copii
·  Materiale de studiu disponibile pe toata durata cursului
·  Cazare in campusul colegiului in camere standard cu mai multe paturi tip boarding, cu baie comuna
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii de luni pana vineri si 2 mese pe zi (brunch si cina) in weekend
·  Program de activitati dupa amiaza, 15 ore/ saptamana; exemple: UNESCO Stonehenge; UNESCO Jurassic Coast; UNESCO Durlston Castle & Country Park Trails; UNESCO Durdle Door & Lulworth Cove; Salisbury & Cathedral; Dorchester & Museums; Arne Nature Reserve; Bournemouth Oceanarium; Bovington Tank Museum; Corfe Castle & Village; Wareham Harbour; aeroball, archery, jocuri pe plaja, circus skills; cinema; dodgeball, drama workshops, mini olympics, Studland Beach, bowling, treasure hunts, trampoline park etc.
·  Program de activitati seara; exemple: competitii, disco, film, karaoke, muzica live, pantomima, jocuri quiz, talent show, yoga etc
·  O excursie de 1 jumatate de zi in fiecare duminica (exceptie duminica Pastelui)
·  O excursie de 1 zi intreaga in fiecare sambata in destinatii precum: Bath, Longleat, Londra, Oxford etc. (valabil doar pentru pentru tabara de min 2 saptamani)
·  Supraveghere si asistenta in caz de urgenta din partea staff-ului local
·  Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2020: 

04 Ianuarie - 02 Mai
30 Mai - 07 Noiembrie

Durata cursului: minim 1 saptamana; sosire/ plecare Sambata


Tarif:

775 GBP/ saptamana


Optional:

· Supliment cazare in campus in camera dubla 29 GBP/ sapt
· Supliment cazare in campus in camera ensuite 39 GBP/ sapt (camerele ensuite sunt cu 2, 3 sau 4 paturi)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 120 GBP
· Transportul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Serviciu minor neinsotit 30 GBP/ sens (doar daca este solicitat si de compania aeriana)
· Transfer aeroport Heathrow cu autobuz (sambata, intre orele 10-18 pentru sosiri si 11-18 pentru plecari) 95 GBP/ sens, sau cu taxi 280 GBP/ sens
· Asigurare complexa de calatorie din RO

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari