Tabara limba Spaniola - Tarragona, Spania

tabara limba spaniola tarragona spania.jpg

Tara: Spania
Locatie: Tarragona
Varsta: 13 - 17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: SpaniolaPerioada:
01 Iul - 03 Aug 2019
1580€

Prezentare tabara

Situata in partea de nord-est a Spaniei, pe Costa Dorada, la cca. 100 km de Barcelona, Tarragona, statiune de litoral, reprezinta locul cel mai propice pentru studiul limbii spaniole si pentru distractie, beneficiind de plaje intinse, o atmosfera mediteraneana si de proximitatea Parcului „Port Aventura”, unul dintre cele mai mari parcuri de distractii din Europa.
Scoala de limba spaniola din Tarragona s-a infiintat in anul 1980. Este situata chiar in centrul orasului si ocupa un etaj complet, cuprinde 7 sali de curs spatioase, o sala de lectura si o sala de discutii pentru studenti. Resedinta este localizata in campusul Universitatii Tarragona, la 15 min. de mers pe jos.


Programul taberei de vara de limba spaniola include:    

· Test scris si oral de evaluare pentru orice nivel
· Cursuri de limba spaniola: 15 lectii/ saptamana (3 lectii/ zi) in clase internationale de cca. 12 studenti, in functie de nivel (1 lectie = 55 minute)
· Manuale si material didactic foarte bine concepute
· Certificat de absolvire la finalul taberei
· Cazare in camere duble, la familii atent selectionate sau la resedinta Sant Jordi Student Residence in camere duble sau triple cu baie proprie; lenjeria de pat se schimba saptamanal
· Abonament la transport in comun (pentru cazare la familie, daca familia este la o distanta de peste 20 min mers pe jos de scoala)
· Pensiune completa: 3 mese pe zi (mancare la pachet pentru excursii si week-end); la cerere se pot asigura diete speciale
· Program zilnic de activitati dupa-amiaza si seara; exemple: lectii de salsa sau flamenco, sporturi, picnic pe plaja, disco, talent show, shopping
· Excursii de o zi intreaga in fiecare sambata, exceptie sambata plecarii, (exemple: Barcelona, Port Aventura) si o vizita locala de jumatate de zi in  fiecare saptamana (exemple: Aquopolis Waterpark, Tarragona port, Cambrils, amfiteatrul Roman)
· Transfer dus-intors aeroport Barcelona El Prat (intre orele 8-21)
· Asigurare medicala de baza din Spania


Interval de desfasurare 2019:

01 Iulie - 03 August     

Durata de participare: 2-5 saptamani
(sosire Duminica, plecare Sambata)


Tarif:
Interval de desfasurare Durata  Tarif cazare familii Tarif cazare resedinta
01 Iulie - 03 August    2 saptamani 1320 EUR 1580 EUR
  3 saptamani 1835 EUR 2235 EUR
  4 saptamani 2340 EUR  2870 EUR 
  5 saptamani 2845 EUR  3505 EUR 

Tariful NU include:

·  Taxa inscriere 50 EUR
·  Transportul Bucuresti - Barcelona - Bucuresti 
·  Asigurare complexa de calatorie din Romania


Remarca: la sosire se achita un depozit de cca. 50 EUR care se va returna la plecare in caz ca studentul nu a produs nici o paguba pe timpul sederii  

De ce sa alegi o tabara educationala in Spania?

Mirunette Education iti prezinta excelente tabere de limba spaniola!

Stiai ca limba spaniola se situeaza pe locul doi in topul celor mai vorbite limbi, fiind devansata doar de chineza mandarina? Asadar, limba spaniola este vorbita de aproximativ 500 milioane de persoane, ca prima si a doua limba. Limba spaniola se afla intre fruntasi si in ierarhia celor mai studiate limbi din lume, fiind invatata de peste 46 milioane de studenti din 90 de tari!

Invata limba spaniola chiar la ea acasa! Cea mai eficienta si placuta metoda de aprofundare a limbii spaniole este exercitiul cu vorbitorii nativi. Intr-o tabara de limba spaniola, o experienta valoroasa din punct de vedere educational si personal, iti vei imbogati simtitor vocabularul si vei acumula incredere in a te exprima liber, fara bariere. Studiaza, descopera si distreaza-te intr-o tabara de limba spaniola din Madrid, Marbella, Valencia sau Barcelona!

Acreditari