Tabara Limba Italiana / Engleza - Lignano Sabbiadoro, Italia

tabara limba italiana engleza lignano sabbiadoro italia.jpg

Tara: Italia
Locatie: Lignano Sabbiadoro
Varsta: 8-12; 13-15 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: Engleza
ItalianaDate incepere
30 Iun - 14 Iul
14 - 28 Iul 2019
1910€

Prezentare tabara

Tabara de vara de engleza / italiana pentru copii si adolescenti  combina cursurile cu activitati sportive, creative si distractive, in zona Villagio Adriatico, campus ce se intinde pe 60 ha. Aceasta zona frumos amenajata cu parcuri si plaje intinse este situata in Lignano, un oras modern la doar 80 km de Venetia. Personalul profesionist si experimentat se dedica programului de sporturi si activitati cum ar fi: fotbal (3 terenuri), baschet/volei (4 terenuri), tenis, 5 piscine in aer liber, 1,2 km de plaja particulara bine pazita si intretinuta, piste pentru plimbari cu role si mini golf. Se organizeaza o varietate de sporturi, jocuri si evenimente sociale: fotbal, basketball, volei pe plaja, tenis, vanatoare de comori, jocuri pe plaja, inot in piscina/mare, „mask workshop”, „drama workshop”, „quiz night”, iesiri la discoteca si la restaurant in Lignano.


Programul taberei de limba italiana sau engleza include:

· Test de evaluare initiala si certificat de absolvire curs
· Saptamanal 20 de lectii (o lectie dureaza 45 min) de limba italiana sau engleza, pentru nivel de la incepatori la avansat in clase internationale de cca. 15 participanti, mix bun de nationalitati, inclusiv italieni
· Manuale si material didactic foarte bine concepute
· Certificat de participare la finalul cursului
· Cazare la resedinta in camere de 3-5 persoane, cu baie proprie si aer conditionat
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Asistenta medicala permanenta (medic si asistent medical in incinta) si
supraveghere 24 h din 24 (1:10) inclusiv salvamari la piscine si la plaja
· Program organizat de sporturi si activitati; exemple de activitati: teatru, disco, iesiri la restaurant, filme, mini  golf, cycling, skating, jocuri pe plaja, inot, tenis, volei, workshopuri (drama, masti), vanatoare de comori etc
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga si o excursie de jumatate de zi, inclusiv intrarea la obiectivele turistice; exemple: Venetia, Trieste, Aquileia  (sit roman), Castello di Miramare, muzeele din Murano si Burano, plimbare cu barca in laguna Marano, parc de aventura, zoo etc.


Interval de desfasurare 2019:                                                                                   

30 Iunie - 14 Iulie; 14 - 28 Iulie

Durata taberei: 2 saptamani (sosire & plecare duminica)


Tarif:

1910 EUR / 2 saptamani
  985 EUR / saptamana aditionala  


Optional:

Programul Pro Training Campus disponibil pentru tinerii care doresc sa practice tenis. Pachetele sportive sunt create de organizatii profesionale, situate in localitate. Perioada desfasurare: minim 2 saptamani - disponibilitate la cerere.


Tariful NU include:

·    Taxa inscriere 160 EUR
·    Transportul Bucuresti - Venetia - Bucuresti
·    Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si anulare)
·    Transfer aeroport Venetia (duminica intre orele 09-20) 115 EUR/ sens

De ce sa alegi o tabara educationala in Italia?

Mirunette Education iti prezinta excelente tabere de limba italiana!

Limba italiana se particularizeaza prin muzicalitatea specifica si este reprezentativa pentru o tara cu un urias patrimoniu cultural, literar si artistic. Limba italiana se invata cu dragoste, deoarece este si cea mai romantica limba straina! Mai mult, limba italiana este vorbita de peste 60 de milioane de oameni si are statutul de limba oficiala in 3 tari: Italia, San Marino si Elvetia.

Cea mai buna metoda de aprofundare a limbii italiene este chiar exercitiul cu vorbitorii nativi! Intr-o tabara de limba italiana, iti vei imbogati substantial vocabularul, cu mai putin efort si vei acumula incredere in a te exprima liber! Mai mult decat studiul limbii italiene, tabara iti ofera posibilitatea de explorare a fascinantei culturi si istorii a Italiei, dar si minunata arta culinara si moda exclusivista.

Acreditari