Tabara limba Germana - Munchen

tabara limba germana munchen.png

Tara: Germania
Locatie: Munchen
Varsta: 15 - 18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: GermanaPerioada:
09 - 29 Iul 2023
30 Iul - 19 Aug 2023
3870€
Galerie foto

Prezentare tabara

Munchen reprezinta mai mult decat „Oktoberfest”, el fiind faimos in toata lumea pentru muzeele sale cum ar fi: Alte Pinakothek, Neue Pinakothek, Deutsches Museum, Olympic Center si multe alte locatii ca aglomeratul Marienplatz si evenimente culturale care se adauga la aerul unui oras cosmopolitan si traditional bavarez. Munchen este paradisul pentru tineri, cu o multitudine de evenimente, cinematografe, teatre, magazine, sporturi, ideal pentru organizarea unei tabere de limba germana. 


Programul taberei de limba germana include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba germana pentru plasarea in grupe
· Saptamanal 30 lectii de limba germana (1 lectie dureaza 45 minute), in clase internationale de cca. 8-10 studenti, nivel A1-C1
· Manuale si material didactic foarte bine concepute
· Cazare la hostel Don Bosco (situat central, langa Deutsches Museum, cu numeroase facilitati sportive si recreationale), in camere duble si cu 3 sau 4 paturi, cu baie si dusuri comune
· Pensiune completa cu trei mese si o gustare pe zi
· Program de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: barbecue, fotbal, volei, basket, inot,  catarare, fitness, gimnastica, petreceri, volei, ping pong si fusball, bowling; facilitati: piscina, perete de catarat, sala de fitnes si terenuri de sport
· Excursii de jumatate de zi in fiecare zi de miercuri, si de o zi intreaga in zilele de sambata (exceptie sambata plecarii); exemple de excursii: Lacul Schliersee, Augsburg, Chiemsee, Dachau, Erding, Castelul Neuschwanstein,  trasee in Muntii Alpi  etc.
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta din partea staff-ului local
· Transfer gratuit de la gara Munich Main Station
· Certificat de absolvire curs indicand: numarul de ore de studiu efectuat si nivelul de cunostinte dobandit


Date de participare 2023:

3 saptamani: 9  - 29 Iul 2023
6 saptamani: 9 Iulie - 19 Aug 2023 
3 saptamani: 30 Iul - 19 Aug 2023*

*nu se admit incepatori pentru aceste date


Tarif:

3870 EUR/ 3 saptamani
7740 EUR/ 6 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 EUR
· Asigurare medicala, de anulare si de bagaje
· Transport cu avionul Bucuresti - Munchen - Bucuresti
· Transfer de la aeroportul din Munchen 45 EUR/ sens

De ce sa alegi
o tabara educationala
in Germania?

Mirunette Education iti prezinta excelente tabere de limba germana!

Cunoasterea limbii germane inseamna mai multe oportunitati profesionale, gratie statutului Germaniei, dar si a gradului de dificultate ridicat al limbii, ce te va diferentia intre vorbitorii de limbi straine.

Germania este o putere economica a lumii, fiind renumita pentru productia de autovehicule, echipamente de inalta precizie, electronice si comunicatii, devenind evident de ce studiul limbii germane iti deschide o multime de usi. Cea mai eficienta si placuta metoda de aprofundare a limbii germane este chiar exercitiul cu vorbitorii nativi, la ea acasa, in Germania!

Cunoaste o tara cu un patrimoniu cultural remarcabil, a scriitorilor si  ganditorilor germani Goethe, Nietzsche, Kant, Schiller si a compozitorilor Johann Bach, Ludwig van Beethoven, Richard Wagner. Afla ce inseamna precizia germana si desluseste toate secretele limbii germane, intr-o tabara memorabila!

Acreditari