Tabara limba Germana - Reimlingen

tabara limba germana reimlingen germania.jpg

Tara: Germania
Locatie: Reimlingen
Varsta: 9 - 13 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: GermanaPerioada:
5 - 18 Iul
19 Iul - 1 Aug 2020
1990€

Galerie foto

Prezentare tabara

Castele si palate, frumuseti naturale, un bogat patrimoniu al culturii si traditiilor, combinat cu un climat sanatos la o altitudine medie de 430 metri, iti ureaza „Bun Venit!” in aceasta regiune „Nordlinger Ries”. O zona de provincie frumoasa este gazda casei St. Albert, in oraselul Reimlingen, la doar 4 km departare de orasul medieval Nordlingen. Inconjurati de peisaj si istoria acestei regiuni uimitoare, studentii vor gasi aici conditii ideale si prieteni pentru a-i invata despre tara, oamenii si limba de aici. 
Scoala unde se organizeaza tabara de limba germana este ideala pentru juniori, fiind situata intr-un frumos parc, departe de strazile aglomerate.


Programul taberei de limba germana include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial de evaluare a cunostintelor
· Saptamanal 25 lectii de limba germana (1 lectie dureaza 45 minute), in clase internationale de cca. 8-10 participanti, nivel A1-B1
· Manuale si material didactic foarte bine concepute
· Cazare in centrul de conferinte Reimlingen, o locatie foarte bine intretinuta, in camere cu doua, trei sau patru paturi, cu baie proprie
· Pensiune completa cu trei mese si doua gustari pe zi
· Serviciu de spalare a hainelor o data pe saptamana
· Activitati de dupa-amiaza si seara, in timpul liber; exemple de activitati: barbecue, baschet, jocuri de   societate, gimanastica, artizanat, trasee, internet, ping pong, disco, jocuri, teatru pentru copii, inot la bazin sau piscina, fotbal, tenis, volei etc
· Excursii de jumatate de zi in fiecare zi de miercuri, si de o zi intreaga in zilele de sambata (exceptie sambata plecarii); exemple de excursii:  Nuremberg, Munchen, Stuttgart sau vizite in orase medievale precum Rothenburg ob der Tauber, Dinkelsbüehl sau Nordlingen etc.
· Supraveghere permanenta 24 h din 24
. Transfer gratuit de la gara Nordlingen
· Certificat de absolvire curs indicand: numarul de ore de studiu efectuat si nivelul de cunostinte dobandit


Date de participare 2020: 

05 - 18 Iulie (2 saptamani) 
05 Iulie - 01 August (4 saptamani)
19 Iulie - 01 August (2 saptamani)*

* nu se admit incepatori


Tarif:

1990 EUR/ 2 saptamani
3980 EUR/ 4 saptamani


Optional:

· Lectii de echitatie nivel incepator 150 EUR/ 2 saptamani (6 sedinte) sau 300 EUR/ 4 saptamani (12 sedinte)


Tariful NU include: 

· Taxa de inscriere 50 EUR
· Asigurare medicala, de anulare si de bagaje
· Transport cu avionul Bucuresti - Munchen - Bucuresti
· Transfer de la aeroportul din Munchen 115 EUR/ sens

De ce sa alegi
o tabara educationala
in Germania?

Mirunette Education iti prezinta excelente tabere de limba germana!

Cunoasterea limbii germane inseamna mai multe oportunitati profesionale, gratie statutului Germaniei, dar si a gradului de dificultate ridicat al limbii, ce te va diferentia intre vorbitorii de limbi straine.

Germania este o putere economica a lumii, fiind renumita pentru productia de autovehicule, echipamente de inalta precizie, electronice si comunicatii, devenind evident de ce studiul limbii germane iti deschide o multime de usi. Cea mai eficienta si placuta metoda de aprofundare a limbii germane este chiar exercitiul cu vorbitorii nativi, la ea acasa, in Germania!

Cunoaste o tara cu un patrimoniu cultural remarcabil, a scriitorilor si  ganditorilor germani Goethe, Nietzsche, Kant, Schiller si a compozitorilor Johann Bach, Ludwig van Beethoven, Richard Wagner. Afla ce inseamna precizia germana si desluseste toate secretele limbii germane, intr-o tabara memorabila!

Acreditari