Tabara limba Germana Intensiv - Viena, Austria

tabara limba germana intensiv viena austria.png

Tara: Austria
Locatie: Viena
Varsta: 15-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: GermanaPerioada:
30 Iun - 13 Iul 2024
14 Iul - 27 Iul 2024
2900€

Galerie foto

Prezentare tabara

Viena - orasul cu cel mai ridicat standard al calitatii vietii  din lume si totodata cel mai este mare oras din Austria - imbina intr-un mod unic stilul traditional cu cel modern.
Cursurile de limba germana se vor desfasura intr-o locatie inedita, la bordul unui vas ancorat pe malul Dunarii, in cadrul Bundesrealgymnasium Wien Bertha von Suttner. Cazarea se organizeaza la Guest House Wien Brigittenau, un hostel modern situat la aprox. 15 minute de mers pe jos de scoala.
Viena este un oras unic ce pune la dispozitia vizitatorilor numeroase obiective turistice precum palate, muzee, catedrale si parcuri.


Programul taberei de limba germana intensiv include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial de evaluare a cunostintelor de lb germana
· Test saptamanal pentru monitorizare progres
· Saptamanal 30 de lectii de limba germana, in clase  internationale de cca. 8-10 participanti, pentru nivel de la A1 la B2; cursurile sunt desfasurate in cadrul Bundesrealgymnasium Wien Bertha von Suttner - scoala aflata pe un vas ancorat pe Dunare
· Manuale si material didactic foarte bine concepute
· Cazare la Guest House Wien Brigittenau, situat la aprox. 15 minute de mers pe jos de scoala, in camere duble cu baie proprie si aer conditionat
· Pensiune completa (3 mese/ zi; micul dejun si cina la hostel iar pranzul la scoala)
· Program de activitati (sub supraveghere); exemple de activitati: biliard, jocuri de societate, fotbal, barbecue, vizite la muzee, fusbal, ping-pong, inot, volei, cinema *, teatru * (*se va achita bilet separat)
· Excursii de jumatate de zi in fiecare zi de miercuri, si de o zi intreaga in zilele de sambata (exceptie sambata plecarii); exemple de excursii: Scholenbrunn Palace, the Prater, Lainzer Tiergarten, Burg Liechtenstein, Kahlberg, Klosterneuburg etc.
· Supraveghere si asistenta din partea staff-ului local
· Transfer gratuit de la gara Vienna Westbahnhof
· Certificat de absolvire curs indicand: numarul de ore de studiu efectuat si nivelul de cunostinte dobandit


Date de participare 2024:

2 saptamani: 30 Iun - 13 Iul sau 14 - 27 Iul 2024
4 saptamani: 30 Iun - 27 Iul 2024

Nota!
Incepatorii (nivel A1) sunt admisi doar in sesiunea cu incepere in data de 30 Iunie.
Tabara nu este adresata elevilor cu nivel avansat (C1-C2)


Tarif:

2900 EUR/ 2 saptamani
5800 EUR/ 4 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 EUR
· Asigurare medicala, de anulare si de bagaje
· Transport cu avionul Bucuresti - Viena - Bucuresti
· Transfer de la aeroportul din Viena 45 EUR/ sens

De ce sa alegi
o tabara educationala
in Germania?

Mirunette Education iti prezinta excelente tabere de limba germana!

Cunoasterea limbii germane inseamna mai multe oportunitati profesionale, gratie statutului Germaniei, dar si a gradului de dificultate ridicat al limbii, ce te va diferentia intre vorbitorii de limbi straine.

Germania este o putere economica a lumii, fiind renumita pentru productia de autovehicule, echipamente de inalta precizie, electronice si comunicatii, devenind evident de ce studiul limbii germane iti deschide o multime de usi. Cea mai eficienta si placuta metoda de aprofundare a limbii germane este chiar exercitiul cu vorbitorii nativi, la ea acasa, in Germania!

Cunoaste o tara cu un patrimoniu cultural remarcabil, a scriitorilor si  ganditorilor germani Goethe, Nietzsche, Kant, Schiller si a compozitorilor Johann Bach, Ludwig van Beethoven, Richard Wagner. Afla ce inseamna precizia germana si desluseste toate secretele limbii germane, intr-o tabara memorabila!

Acreditari