Tabara limba Germana intensiv - Berlin, Germania

tabara limba germana intensiv berlin germania.png

Tara: Germania
Locatie: Berlin
Varsta: 15 - 18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: GermanaPerioada:
30 Iun - 20 Iul 2024
21 Iul - 10 Aug 2024
4410€

Galerie foto

Prezentare tabara

Berlinul, avand 3,5 milioane de locuitori,este cel mai mare oras din Germania, un oras al superlativelor. Ca nici un alt oras din tara, Berlin este un mozaic de stiluri de viata si nu este de mirare ca este asezat chiar in inima Europei. Turistii se pot bucura de locatii istoice precum Brandenburger Tor, Reichstag, evenimente muzicale, teatre, magazine (renumitul district comercial Kurfuerstendamm), sporturi, pub-uri, filme si cluburi. 
Tabara de vara cu 30 de lectii pe saptamana se adreseaza studentilor in concordanta cu interesele academice. Subiectele cheie depind de nivelul de cunostinte acumulat si in acelasi timp gramatica nu va fi neglijata in practica si comunicare.


Programul taberei de limba germana include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba germana pentru plasarea in grupe
· Saptamanal 30 de lectii de limba germana (o lectie dureaza 45 minute), in clase internationale de aprox. 10-11 studenti, pentru nivel de la A1– C1
· Test saptamanal pentru monitorizare progres
· Manuale si material didactic foarte bine concepute
· Cazare la resedinta pentru tineri (Guest House), in centrul orasului, in camere de trein- patru paturi (pot fi paturi suprapuse), cu baie proprie
· Pensiune completa cu trei mese pe zi; pranz la pachet in timpul excursiilor; posibilitatea de dieta speciala la cerere (gluten free, vegetarian)
· Serviciu de spalare a hainelor o data pe saptamana
· Activitati sociale, ca de exemplu: barbecue, volei, jocuri de societate, vizite muzee, petreceri, fotbal, inot, vizita la Reichstag
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga, sambata (exceptie sambata plecarii); exemple de excursii: Dresden, Potsdam, Leipzig sau Wannsee (intrari incluse la obiectivele din program)
· Supraveghere si asistenta din partea staff-ului local
· Transfer gratuit de la gara Berlin Main Station
· Certificat de absolvire curs indicand: numarul de ore de studiu efectuat si nivelul de cunostinte dobandit


Date de participare 2024:

3 saptamani: 30 Iun - 20 Iul sau 21 Iul - 10 Aug 2024
6 saptamani: 30 Iun - 10 Aug 2024

Nota!
Incepatorii (nivel A1) sunt admisi doar in sesiunea cu incepere in data de 30 Iunie 2024
Tabara nu este adresata elevilor cu nivel avansat (C2)


Tarif:    

4410 EUR/ 3 saptamani


Tariful NU include: 

· Taxa de inscriere 50 EUR
· Asigurare medicala, de anulare si de bagaje
· Transport cu avionul Bucuresti - Berlin - Bucuresti
· Transfer de la aeroport Berlin Brandenburg (BER) 70 EUR/ sens/ persoana

De ce sa alegi
o tabara educationala
in Germania?

Mirunette Education iti prezinta excelente tabere de limba germana!

Cunoasterea limbii germane inseamna mai multe oportunitati profesionale, gratie statutului Germaniei, dar si a gradului de dificultate ridicat al limbii, ce te va diferentia intre vorbitorii de limbi straine.

Germania este o putere economica a lumii, fiind renumita pentru productia de autovehicule, echipamente de inalta precizie, electronice si comunicatii, devenind evident de ce studiul limbii germane iti deschide o multime de usi. Cea mai eficienta si placuta metoda de aprofundare a limbii germane este chiar exercitiul cu vorbitorii nativi, la ea acasa, in Germania!

Cunoaste o tara cu un patrimoniu cultural remarcabil, a scriitorilor si  ganditorilor germani Goethe, Nietzsche, Kant, Schiller si a compozitorilor Johann Bach, Ludwig van Beethoven, Richard Wagner. Afla ce inseamna precizia germana si desluseste toate secretele limbii germane, intr-o tabara memorabila!

Acreditari