Tabara limba Germana - Freiburg, Germania

tabara limba germana freiburg.png

Tara: Germania
Locatie: Freiburg
Varsta: 13-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: GermanaPerioada:
23 Iun - 10 Aug 2024
980€

Galerie foto

Prezentare tabara

Freiburg, supranumit si “Capitala Padurii Negre”, este cel mai insorit si sudic oras a Germaniei, situat langa Franta si Elvetia. Orasul emana o atmosfera multiculturala datorita numarul mare de studenti si turisti din toata lumea. Cladirile istorice, cafenelele primitoare, cinematografele si magazinele intregesc armonia imaginii agitate a orasului, iar nenumaratele lacuri si parcuri, completeteaza atractia orasului Freiburg.
Campusul se afla la 10 minute de mers cu masina centru, la marginea padurii. Resedinta ofera cazare in camere cu patru paturi, cu baie in camera, sali de clasa modern echipate, restaurant, terase si gradini. Centrul sportiv situat in apropierea campusului este complet echipat, si include piscina, terenuri de fotbal, volei si baschet.


 Programul taberei de limba germana include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test online de evaluare initiala si incadrarea in grupe de studiu in functie de nivel
· Pachet de bun venit, ID card pentru participanti
· Cursuri: Saptamanal 20 lectii de limba germana in clase internationale de aprox 14-15 participanti, in functie de nivel; o lectie dureaza min 45 minute
· Material didactic si manuale foarte bine alese
· Cazare in camere cu patru paturi, cu baie proprie
· Pensiune completa (trei mese pe zi)
· Program de activitati dupa-amiaza; exemple de activitati: badminton, baschet, dodgeball, fotbal, handbal, inot, rounders, minigolf, tenis de masa, unihochei, yoga, volei, drumetii, scavanger hunt, etc.
· Program de activitati de seara; exemple de activitati: film, barbecue, karaoke, disco, campionat sportiv, seara talentelor, jocuri olimpice, etc.
· Excursii de o zi intreaga in fiecare duminica (exceptie duminica sosirii; pentru tabara de 2 saptamani este inclusa o singura excursie de o zi intreaga); exemple de excursii: Freiburg (Old town, Freiburger Münster, Martin Gate, Freiburg small canals, New town hall), Titisee, Schlossberg & Turm, Steinwasenpark, Schauinslandbahn cable car trip, Mine Museum  etc.
· Asistenta si supraveghere din partea personalului local
· Certificat de participare curs mentionand nivelul de limba germana al participantului


Interval de desfasurare 2024:

23 Iunie - 10 August 2024

Durata: min. 1 saptamana                                                                       
(sosire duminica, intoarcere sambata)              


Tarif:     

  980 EUR/ 1 saptamana
1950 EUR/ 2 saptamani
2925 EUR/ 3 saptamani
3900 EUR/ 4 saptamani                   


Optional:

· Supliment 5 lectii extra (grup de cca 14 copii): 70 EUR/ saptamana - se pot adauga la cursul standard
· Supliment 5 lectii private (1:1): 215 EUR/ saptamana - se pot adauga la cursul standard
· Pachet Activitati Premium: Tenis 190 EUR/sapt, Adrenalin 220 EUR/sapt, Amusement Park 125 EUR/sapt


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 140 EUR - nerambursabila in caz de retragere
· Transport cu avionul Bucuresti - Frankfurt/ Zurich - Bucuresti
· Transfer dus-intors aeroport Basel 135 EUR/sens; Zurich 180 EUR/ sens; Frankfurt 220 EUR /sens (pentru sosiri duminica intre orele 10:00 - 16:00 si plecari sambata intre orele 10:00 -1 16:00); transfer privat pentru sosiri/ plecari in afara orelor mentionate: Basel 205 EUR/sens; Zurich 405 EUR/ sens; Frankfurt 615 EUR /sens
· Taxa transfer aeroport UMNR 40 EUR/ sens, daca serviciul UMNR a fost rezervat si la compania aeriana
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din Romania

De ce sa alegi
o tabara educationala
in Germania?

Mirunette Education iti prezinta excelente tabere de limba germana!

Cunoasterea limbii germane inseamna mai multe oportunitati profesionale, gratie statutului Germaniei, dar si a gradului de dificultate ridicat al limbii, ce te va diferentia intre vorbitorii de limbi straine.

Germania este o putere economica a lumii, fiind renumita pentru productia de autovehicule, echipamente de inalta precizie, electronice si comunicatii, devenind evident de ce studiul limbii germane iti deschide o multime de usi. Cea mai eficienta si placuta metoda de aprofundare a limbii germane este chiar exercitiul cu vorbitorii nativi, la ea acasa, in Germania!

Cunoaste o tara cu un patrimoniu cultural remarcabil, a scriitorilor si  ganditorilor germani Goethe, Nietzsche, Kant, Schiller si a compozitorilor Johann Bach, Ludwig van Beethoven, Richard Wagner. Afla ce inseamna precizia germana si desluseste toate secretele limbii germane, intr-o tabara memorabila!

Acreditari