Tabara limba Germana - Belvedere Palace, Viena

tabara limba germana belvedere palace viena.jpg

Tara: Austria
Locatie: Viena
Varsta: 14 - 17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: GermanaPerioada:
23 Iun - 03 Aug 2019
1450€

Galerie foto

Prezentare tabara

Viena este considerata drept „Capitala Culturala a Europei”. Este o metropola cu un sarm aparte si de sute de ani se contopeste cu muzica, fiind considerata casa lui Mozart, Beethoven, Schubert si, bineinteles, a lui Johann Strauss. 
Varietatea inepuizabila de teatre, festivaluri de dans, opera si muzicaluri, muzee de arta, castelele imperiale, precum Schoenbrunn si faimoasele cafenele traditionale, ii confera orasului un farmec deosebit si ofera turistilor si vizitatorilor, o realitate a vietii cu totul speciala. 
Scoala unde se desfasoara tabara de limba germana este situata central, in cadrul hostelului A&O, la numai 15 minute de Belvedere Palace si detine facilitati excelente: sali de clasa moderne, biliard, foosbal, karaoke, Wii lounge si serviciu inchiriere biciclete.


Programul de vara al taberei de limba germana include:

· La sosire informatii si orientare
· Test de plasare pe nivel de limba germana A1-C1 (nu se accepta incepatori)
· Curs standard cu un numar de 20 de lectii de limba germana pe saptamana, dimineata, in clase internationale de cca. 15 participanti (1 lectie=45 minute)
· Manual si materiale de studiu bine concepute
· Certificat de absolvire curs
· Acces la Internet
· Cazare la resedinta, in camere standard cu 4 paturi si baie proprie; curatenia in camere se face zilnic, iar prosoapele se schimba o data la 4 zile
· 3 mese/ zi la cantina scolii
· Program de activitati sau vizite in fiecare zi: exemple de activitati si vizite: diverse jocuri, sporturi, quiz, disco, movie night, city tour, city by night, Zoo, Albertina, Madame Tussaud’s, Museum of Natural History, Museum of Modern Art, Belvedere Castle, Chocolate Museum etc.
· Card pentru transportul in comun
· 1 excursie de 1 zi intreaga in fiecare sambata in orasele din jurul Vienei (exceptie sambata plecarii); exemple de excursii: Baden, Krems
· Asistenta in caz de urgenta si numar de telefon disponibil 24/7


Interval de participare 2019:

 23 Iunie - 03 August                                                                                 

Sosire Duminica, plecare Sambata        
Durata tabara: minim 2 saptamani      

Remarca! Tabara nu se adreseaza incepatorilor


Tarif:
1450 EUR/ 2 saptamani
2172 EUR/ 3 saptamani                      
2900 EUR/ 4 saptamani

Optional:

· Supliment curs Germana Intensiv (+ 4 lectii) 50 EUR/ saptamana
· Supliment cazare in camera dubla 75 EUR/ saptamana


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 50 EUR
· Transport cu avionul Bucuresti - Viena - Bucuresti
· Transfer de la aeroport Viena 60 EUR/ sens (intre orele 8 am si 8 pm); pentru transfer in afara orelor de program se va aplica o taxa suplimentara de 35 EUR/ sens
· Taxa UMNR 35 EUR/ sens, doar daca a fost solicitata de compania aeriana
·  Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
·  Depozit in caz de daune 50 EUR (returnabil)

De ce sa alegi
o tabara educationala
in Germania?

Mirunette Education iti prezinta excelente tabere de limba germana!

Cunoasterea limbii germane inseamna mai multe oportunitati profesionale, gratie statutului Germaniei, dar si a gradului de dificultate ridicat al limbii, ce te va diferentia intre vorbitorii de limbi straine.

Germania este o putere economica a lumii, fiind renumita pentru productia de autovehicule, echipamente de inalta precizie, electronice si comunicatii, devenind evident de ce studiul limbii germane iti deschide o multime de usi. Cea mai eficienta si placuta metoda de aprofundare a limbii germane este chiar exercitiul cu vorbitorii nativi, la ea acasa, in Germania!

Cunoaste o tara cu un patrimoniu cultural remarcabil, a scriitorilor si  ganditorilor germani Goethe, Nietzsche, Kant, Schiller si a compozitorilor Johann Bach, Ludwig van Beethoven, Richard Wagner. Afla ce inseamna precizia germana si desluseste toate secretele limbii germane, intr-o tabara memorabila!

Acreditari