Tabara En & Young Professionals: AI, Arhitectura, Arta& Grafica, Business, Inginerie, Medicina - Oxford College

tabara limba engleza young professionals doverbroecks college oxford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 13-17
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
9 Iul - 6 Aug 2024
£4940

Scoala organizatoare a fost premiata de catre English Language Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” 2013 in urma inspectiei British Council. Scoala organizatoare a primit premiul "Language Educator of the Year" la premiile "Pioneer Awards" 2019.

Prezentare tabara

Programul taberei Young Professionals se desfasoara la Oxford College, aflat in partea de nord a orasului Oxford. Programul are loc in campusul nou al colegiului, finalizat in 2017, beneficiind astfel de facilitati ca: sali de clasa moderne, laboratoare si studio-uri de arta. Cazarea participantilor se face in boarding houses care apartin de colegiu, fiind mai aproape sau mai departe de campusul principal.

Cursul este ideal pentru studentii ambitiosi, motivati de succes, cu un nivel bun al cunostintelor de limba engleza, care isi doresc mai mult decat un program „standard” al unei tabere de vara. Cursurile includ lectii teoretice si practice, workshop-uri si masterclass-uri in diverse domenii, alegandu-si cate un domeniu per sesiune de 2 saptamani, dintre: Arhitectura, Inginerie, Business & Enterprise, Medicina, Arta Grafica si Design, Informatica si IA.


Interesant de citit:

Feedback copii & parinti


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· Test de evaluare initiala; nivel minim necesar: B1
· La sosire informatii si orientare
· Welcome pack 
· Saptamanal 25 de ore* de cursuri in domeniul ales, in clase internationale de maxim 11 studenti, impartite in lectii teoretice, workshop-uri practice, group project work si sesiuni de orientare in cariera. Cursurile vor avea o tematica specifica, la alegere dintre cele 6 variante: Arhitectura, Medicina, Inginerie, Business Entrepreneurship, AI & Computer Science, Arta Grafica & Design
*cele 25h saptamanale sunt impartite astfel: 12h de cursuri teoretice (in sala de clasa), 3h de workshop-uri practice, 7h de group project work si 3h de orientare in cariera
· Manuale si material didactic foarte bine alese
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare la final
· Cazare in campusul Oxford College, in camere de 1/2/3 paturi cu baie proprie sau comuna si acces wi-fi
· Pensiune completa (3 mese/zi), packed lunch in timpul excursiilor
· Serviciu de spalare a hainelor, o data pe saptamana
· Activitati de seara; exemple: Welcome Games, Quiz Night, Murder Mistery Night, Movie Night, Graduation Party etc.
· 2 excursii turistice de o zi intreaga/ saptamana; exemple: Londra, Bath, Oxford, Windsor Castle etc.
· O excursie de tip study-in action/ saptamana; exemple: National Space Centre (pt tematica Inginerie), sediul Apple UK (pt tematica Computer Science), We Are Curious Workshop (pt tematica Medicina), etc.
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Transfer de la-la aeroport Heathrow sau Gatwick, pentru sosiri/plecari intre orele 10:00 si 20:00
· Asigurare complexa de calatorie din UK ce permite rambursare integrala in caz de anulare a programului


Date de participare 2024:

9 Iulie - 23 Iulie
23 Iulie - 6 August

Durata taberei: minim 2 saptamani la alegere, sosire/plecare: marti


Tarif:

4940 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP - valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie din Romania

Nota! Nivel minim necesar cunostinte limba engleza: B1 (Upper Intermediate)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari