Tabara Limba Engleza Young Performers - King's College London, Anglia

tabara limba engleza young performers kings college london londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 13-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
02 Iul - 30 Iul 2024
£2470

Prezentare tabara

Fiind capitala Regatului Unit si unul dintre cele mai mari orase din lume, Londra nu are nevoie de nicio introducere. Trecutul si viitorul se intalnesc la Londra pentru a crea unul dintre cele mai interesante locuri, renumit pentru atmosfera sa multiculturala si pentru studiul avansat al limbii engleze! 

King’s College este situat in inima Londrei si este una dintre universitatile de top ale lumii, fiind a patra cea mai veche universitate din Anglia. Universitatea este considerata ca formand parte a “triunghiului de aur” al universitatilor britanice de cercetare, alaturi de Oxford, Cambridge si Imperial College. 

Programul Young Performers oferă studenților oportunitatea de a exersa ca un profesionist din West End, cu ateliere de teatru care includ tehnici de audiție, coregrafie muzicală și aduc scenariul la viață. Elevii se vor antrena cu interpreți adevărați din West End și vor afla mai multe despre celebrul teatru West End. Fondat de actrița din West End Rachel Bingham, în 2009, West End On Demand aduce profesioniști ai teatrului în sălile de clasa.

Young Performers este cel mai bun curs pentru studenții interesați să urmeze o carieră în domeniul artelor teatrale, cei cu pasiune pentru actorie și scenariu, precum și pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile expresive și încrederea.


Programul de vara include:

· Test de evaluare initiala de lb engleza: nivel minim necesar B1
· Saptamanal 25 lectii (Singing Workshop, Acting Workshop, Dance Workshop, Stage Combat Workshop), in clase internationale de maxim 11 studenti
· Materiale de studiu disponibile pe durata cursurilor
· Certificat absolvire curs si raport de evaluare
· Cazare in campusul Dinwiddy House al King’s College, in camere single cu baie privata, acces WiFi
· Trei mese pe zi in cantina universitatii; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Serviciu de spalare a hainelor gratis
· Activitati dupa-amiaza si seara; exemple: teatru, jocuri, sporturi, disco, quiz, Murder Mistery night sau dezbateri pe diverse teme etc.
·  vizite locale in Londra în fiecare săptămână (exemple de vizite: London Walking Tour, Thames River Cruise, London Eye, British Museum, National Gallery, Natural History Museum, Tate Modern, Picadilly, Tower of London, Madame Tussaud's, London Dungeon, London Zoo etc)
· 2 excursii de o zi întreagă în afara Londrei în fiecare săptămână (exemple de destinatii: Cambridge, Brighton, Oxford, Canterbury etc.)
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Transfer de la-la aeroport Heathrow sau Gatwick, conform unui orar prestabilit
· Asigurare complexa de calatorie din UK ce permite rambursare integrala in caz de anulare a programului


Date de participare vara 2024:

 2 - 16 iulie
16 - 30 iulie 


Tarif:

2470 GBP / saptamana 


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie din Romania

Nota! Nivel min. necesar cunostinte limba engleza: B1 (Intermediate level)


De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari