Tabara limba Engleza & Young Leaders - Tonbridge School

tabara limba engleza young leaders tonbridge school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Tonbridge
Varsta: 13 - 16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
09 - 23 Iul
23 Iul - 06 Aug 2019
£3000

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” 2013 in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara

Tonbridge School, membra a grupului Eton, se numara printre cele mai exclusiviste si prestigioase scoli independente de tip boarding din Marea Britanie.
Cursul Young Leaders este ideal pentru studentii ambitiosi, motivati de succes, cu un nivel bun al cunostintelor de limba engleza, care isi doresc mai mult decat un program „standard” al unei tabere de vara. Cursurile includ lectii si activitati despre public speaking, debating, leadership, munca in echipa, Engleza de afaceri, arta negocierii si convingerii, networking, etc.


Programul de vara pentru tabara de limba engleza Young Leaders include:

· Test de evaluare initiala; nivel minim necesar: intermediar
· Saptamanal 28 de ore de cursuri leadership, in clase internationale de cca 11 studenti; nu exista lectii de engleza generala, ci cursuri pe diverse teme: leadership skills, public speaking, formal presentations, the art of negotiation, Business English, independent research, debating etc. dar si workshop-uri sustinute de invitati de la companii de succes precum KPMG, BBC sau The Times.    
· Manuale si material didactic foarte bine alese
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare la finalul taberei
· Cazare in campus in camere standard cu unul sau doua paturi, cu baie comuna (o baie la 4-6 copii)
· Pensiune completa (3 mese/zi), packed lunch in timpul excursiilor
· Activitati dupa-amiaza si seara; exemple: teatru, jocuri, sport; vizite culturale, dezbateri pe teme precum: istorie, adolescentii din UK, educatia in UK, modul de viata in UK, moda, dans, quiz, bowling, casino royale, seara de film si media, etc
· Doua excursii de o zi intreaga/ saptamana; exemple: Londra, Cambridge, Brighton etc.
· O excursie de jumatate de zi/ saptamana; exemplu: Blenheim Palace  
· Transfer de la si la aeroport Heathrow sau Gatwick intre orele 10:00-22:00
· Asigurare complexa de calatorie din UK
· Rucsac, bratara si ID card student cu datele de contact ale scolii


Interval de participare 2019:

09 -23 Iulie
23 Iulie - 06 August

Durata taberei: 2 sau 4 saptamani
Zi de sosire si plecare: Marti  


Tarif:

3000 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti

Nota! Nivel min. necesar cunostinte limba engleza: B2 (Upper Intermediate)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari