Tabara limba Engleza & Young Leaders - Tonbridge School, Kent

tabara limba engleza young leaders tonbridge school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Tonbridge
Varsta: 14 - 17
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
04 Iul - 15 Aug 2023
£5480

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” 2013 in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara

Tonbridge School, membra a grupului Eton, se numara printre cele mai exclusiviste si prestigioase scoli independente de tip boarding din Marea Britanie.
Cursul Young Leaders este ideal pentru studentii ambitiosi, motivati de succes, cu un nivel bun al cunostintelor de limba engleza, care isi doresc mai mult decat un program „standard” al unei tabere de vara. Cursurile includ lectii si activitati despre public speaking, debating, leadership, munca in echipa, Engleza de afaceri, arta negocierii si convingerii, networking, etc.


Programul de vara pentru tabara de limba engleza Young Leaders include:

· Test de evaluare initiala; nivel minim necesar: B1
· Welcome pack 
· La sosire informatii si orientare
· Saptamanal 28 de ore de cursuri leadership, in clase internationale de maxim 11 studenti, impartite in lectii teoretice, seminarii interactive, studii de caz, debate club si project work; cursurile vor avea o tematica specifica in fiecare saptamana, aleasa dintre obiectivele de sustenabilitate ale Natiunilor Unite: Climate Action, Quality Education, Health & Wellbeing, No Poverty and Reduced Inequality, Peace & Justice
· Manuale si material didactic foarte bine alese
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare la finalul taberei
· Cazare in campus in camere standard cu unul sau doua paturi, cu baie comuna (o baie la 4-6 copii)
· Pensiune completa (3 mese/zi), packed lunch in timpul excursiilor
· Serviciu de spalare a hainelor, o data pe saptamana
· Activitati dupa-amiaza si seara; exemple: teatru, jocuri, sporturi, disco, quiz, Murder Mistery night sau dezbateri pe teme precum: istoria Cambridge, educatia in UK etc.
· Doua excursii de o zi intreaga/ saptamana; exemple: Londra, Cambridge, Brighton etc.
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Transfer de la-la aeroport Heathrow sau Gatwick, conform unui orar prestabilit
· Asigurare complexa de calatorie din UK ce permite rambursare integrala in caz de anulare a programului


Interval de participare 2023:

2 saptamani: 04 - 18 Iulie
                     18 Iulie - 01 August
                     01 - 15 August

4 saptamani: 04 Iulie - 01  August
                     18 Iulie - 15 August

Durata taberei: 2 sau 4 saptamani
Zi de sosire si plecare: Marti  


Tarif:

 5480 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 50 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie din Romania

Nota! Nivel minim necesar cunostinte limba engleza: B1 (Upper Intermediate)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari