Tabara limba Engleza & Young Leaders - Wadham College, Oxford

tabara limba engleza young leaders corpus christi college cambridge.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 13-16;16-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 04 Aug 2020
£3500

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” 2013 in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara

Programul taberei Young Leaders este desfasurat in cadrul anexei Dorothy Wadham, parte a colegiului Wadham. Anexa Dorothy Wadham a fost finalizata in luna Octombrie 2019 si include dormitoare moderne single cu baie proprie. Centrul orasului Oxford este situat la numai 20 minute de mers pe jos.
Cursul este ideal pentru studentii ambitiosi, motivati de succes, cu un nivel bun al cunostintelor de limba engleza, care isi doresc mai mult decat un program „standard” al unei tabere de vara. Cursurile includ lectii si activitati despre public speaking, leadeship, management, Engleza de afaceri, arta negocierii si convingerii, networking, etc.


Interesant de citit:

Feedback copii & parinti


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· Test de evaluare initiala; nivel min. necesar: B1
· La sosire informatii si orientare
· Welcome pack ce include un rucsac personalizat, legitimatie de student
· Saptamanal 28 de ore de cursuri leadership, in clase internationale de cca 11 studenti, impartite in lectii teoretice, seminarii interactive, studii de caz si project   work; cursurile vor avea o tematica specifica in fiecare saptamana, din: Politics, Journalism, Business, Law, International Relations etc.; workshop-uri vor fi sustinute sustinute de invitati speciali (exemplu: de la companii precum KPMG, BBC, jurnalisti, invitati din domeniul militar sau politic etc.)  
· Manuale si material didactic foarte bine alese
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare la finalul taberei
· Cazare in campusul Dorothy Wadham, in camere single, cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese/zi), packed lunch in timpul excursiilor
· Activitati dupa-amiaza si seara; exemple: teatru, jocuri, sporturi, disco, quiz, Murder Mistery night sau dezbateri pe teme precum: istoria Cambridge, educatia in UK etc.
· Doua excursii de o zi intreaga/ saptamana; exemple: Londra, Cambridge, Brighton etc.
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Acces la Internet, in sala de calculatoare, sau WiFi
· Serviciu de spalare a hainelor, o data/ saptamana
· Transfer de la-la aeroport Heathrow sau Gatwick, conform unui orar prestabilit
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2020:

30 Iunie - 04 August

Durata taberei: min. 2 saptamani
Zi de sosire si plecare: Marti  


Tarif:

3500 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti

Nota! Nivel min. necesar cunostinte limba engleza: B1 (Upper Intermediate)

De ce tabere
MIRUNETTE
EDUCATION??

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
servicii educationale de la A la Z!

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari