Tabara Limba Engleza Young Business Leaders - Wellington College, Berkshire, Anglia

tabara limba engleza young business leaders wellington college berkshire.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Berkshire
Varsta: 14 - 17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
01 - 21 Iul
22 Iul - 11 Aug 2020
£4585

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza Young Business Leaders - Wellington College, Berkshire, Anglia"

Programul “Young Business Leaders” se adreseaza viitorilor oameni de afaceri iar pe parcursul taberei participantii se vor pregati pentru Linguaskill dezvoltat de Cambridge Assesment English, recunoscut international, isi vor dezvolta vocabularul business si vor lua parte la diverse competitii pe echipe pentru crearea celui mai bun nou produs sau serviciu.
Colegiul Wellington, situat in tinutul regal Berkshire, a fost fondat in 1859 in memoria Ducelui de Wellington si este in prezent una din cele mai mari si exclusiviste scoli private ale Angliei. 
Colegiul ofera facilitati precum sali de clasa moderne, dotate cu proiectoare digitale sau tabla interactiva, sala de sport complet echipata, terenuri special create pentru o gama variata de activitati in aer liber, cazare ultramoderna, acces la internet etc.


Programul taberei de limba engleza Young Business Leaders include:

·  Test de evaluare online
· 40.5 ore de curs/ 3 saptamani, impartite in lectii de limba engleza cu tematica Business si Business Studies,  predate de profesori calificati, in grup internationale; lectiile sunt concentrate Language for Business (pronuntie si gramatica, vocabular - cuvinte cheie business, speaking, listening, reading si writing, pregatire pentru examenul Linguaskill), Business Studies (notiuni de management, comunicare, lansarea unui produs pe piata)
· Manuale si material didactic
· Raport de evaluare si certificat de absolvire
· Cazare in campus in camere standard cu unul sau doua paturi, tip boarding, cu baie comuna; acces la internet
· Serviciu de spalare a hainelor
· Trei mese pe zi in cantina scolii si „packed lunch” in timpul excursiilor
· Program de activitati dupa-amiaza legate de Business Challenge (36.5 ore/ 3 saptamani): Planning a business, Implementing and Evaluating, Presentation etc
· Program de activitati seara; exemple: karaoke, country fare, seara talentelor, mini-olimpiada, disco, fashion show, vanatoare de comori, concurs foto etc.
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga si o excursie de o jumatate de zi (includ study tour) in locatii ca: Londra (vizite la Bank of England Museum /Museum of Advertising and Brands), Weybridge (vizita la Mercedes Benz Museum), vizita la fabrica Coca-Cola si vizite la business-uri locale cu sesiuni de Q&A cu managerii
· Asigurare medicala din UK
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
· Transfer colectiv de la - la aeroportul Londra Heathrow intre orele 10:00 - 18:00


Cerinte pentru inscriere: evaluare si chestionar online

Remarca! Nivelul minim acceptat pentru participare este B1 (Intermediar)


Date de desfasurare vara 2020:          

01 Iulie - 21 Iulie
22 Iulie - 11 August                                                                                                                 

Durata taberei: 3 saptamani    


Tarif:      

4585 GBP/ 3 saptamani 


 Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 135 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din Romania
· Transferul de la-la aeroportul Londra Heathrow in afara orelor mentionate: 80 GBP
· Taxa de intampinare aeroport minor neinsotit/ asistenta check-in:  50 GBP/ sens

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari