Tabara Limba Engleza Young Business Leaders - Wellington College, Berkshire, Anglia

tabara limba engleza young business leaders wellington college berkshire.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Berkshire
Varsta: 14 - 17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
03 - 23 Iul
24 Iul - 13 Aug 2019
£4495

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza Young Business Leaders - Wellington College, Berkshire, Anglia"

Programul “Young Business Leaders” se adreseaza viitorilor oameni de afaceri iar pe parcursul taberei participantii se vor pregati pentru examenul BULATS recunoscut international, isi vor dezvolta vocabularul business si vor lua parte la diverse competitii pe echipe pentru crearea celui mai bun nou produs sau serviciu.
Colegiul Wellington, situat in tinutul regal Berkshire, a fost fondat in 1859 in memoria Ducelui de Wellington si este in prezent una din cele mai mari si exclusiviste scoli private ale Angliei. 
Colegiul ofera facilitati precum sali de clasa moderne, dotate cu proiectoare digitale sau tabla interactiva, sala de sport complet echipata, terenuri special create pentru o gama variata de activitati in aer liber, cazare ultramoderna, acces la internet etc.


Programul taberei de limba engleza Young Business Leaders include:

· Test de evaluare online
· Saptamanal 25 ore de limba engleza Business Studies, acreditate British Council predate de profesori calificati, in grup internationale; lectiile sunt concentrate Language for Business (pronuntie si gramatica, vocabular - cuvinte cheie business, speaking, listening, reading si writing), Business Studies (notiuni de management, comunicare, lansarea unui produs pe piata), dar si pregatire pentru Business Language Testing Service (BULATS) examen oral si scris care va fi sustinut la finalul cursului
· Manuale si material didactic disponibile pe perioada cursului
· Raport de evaluare si certificat de absolvire
· Cazare in campus in camere standard cu unul sau doua paturi, tip boarding, cu baie comuna; acces la internet
· Serviciu de spalare a hainelor
· Trei mese pe zi in cantina scolii si „packed lunch” in timpul excursiilor
· Program de activitati dupa-amiaza legate de Business Challenge: Planning a business, Implementing and Evaluating, presentation etc
· Activitati seara; ex: karaoke, country fare, seara talentelor, mini-olimpiada, disco, popcorn premiere, fashion show, vanatoare de comori sau concurs foto
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga si o excursie de o jumatate de zi (includ study tour) in locatii ca: Londra (cu vizite la Bank of England Museum, sau Museum of Advertising and Brands), Weybridge (cu vizita la Mercedes Benz Museum), vizita la fabrica Coca-Cola si vizite la business-uri locale cu sesiuni de Q&A cu managerii
· Transfer de la - la aeroportul Londra Heathrow intre orele 9:00 - 21:00
· Asigurare medicala din UK
· Supraveghere permanenta si asistenta medicala in caz de urgenta


Cerinte pentru inscriere: eseu scris, evaluare online si interviu video

Remarca! Nivelul minim acceptat pentru participare este B1 (Intermediar)


Date de desfasurare vara 2019:          

03 Iulie - 23 Iulie
24 Iulie - 13 August                                                                                                                 

Durata taberei: 3 saptamani    


Tarif:      

4495 GBP/ 3 saptamani 


 Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 135 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din Romania

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari