Tabara limba Engleza - Yale University, New Haven

tabara limba engleza yale university new haven.jpg

Tara: America
Locatie: New Haven
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun - 02 Aug 2020
4430$

Prezentare tabara

Programul taberei de vara isi are locatia in cadrul uneia dintre cele mai cunoscute universitati din America: Yale University.
Fondat in anul 1701, campusul de 260 de acri al Universitatii Yale ofera un mediu prestigios, complet echipat si propice pentru studiu.  De asemenea ofera excelente facilitati sportive care includ piscina, sali si terenuri de sport, teren de bachet.
Participantii sunt cazati in cadrul unui colegiu al Universitatii Yale, in camere single sau twin, cu facilitati si camere de relaxare comune.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· La sosire informatii si orientare
· Test de evaluare pentru stabilirea nivelului de limba engleza
· Saptamanal 20 de lectii de limba engleza (15 ore), predate de profesori calificati, in clase internationale de cca.10-12 studenti
· Lectii tematice care pregatesc elevii pentru excursii
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Cazare in resedinta unui colegiu al Universitatii Yale, in camere standard studentesti single sau duble cu baie comuna; acces WiFi
· Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu de vorbitori nativi de limba engleza
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta din partea staff-ului local
· Activitati sportive si sociale dupa-amiaza/ seara;  exemple: inot, tenis, baschet, muzica, turnee sportive, mini olimpiada, jocuri, arts&crafts, iesiri la muzee si galerii de arta; petreceri tematice etc.
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga; exemple de excursii: New York, Boston, Six Flags Amusement Park etc.
· Saptamanal 3 vizite de o jumatate de zi; exemple: Yale Planetarium, Beach day,  Clinton Crossing Outlets, Yale Gallery, Brownstone Adventure Park, CT Science Center, Prime climb Center etc.
· Certificat de absolvire curs


Interval de participare vara 2020:

20 Iunie - 02 August       

Durata taberei: 2 - 3 saptamani                                                                                                 
(plecare si intoarcere Duminica) 


Tarif:

4430 USD/ 2 saptamani
6645 USD/ 3 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 250 USD
· Transport cu avionul Bucuresti - New York JFK - Bucuresti  
· Transfer de la aeroport JFK New York - tarif la cerere
· Taxa de viza aprox. 160 USD
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Asistenta check-in la plecare pentru minori neinsotiti (tarif la cerere, daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana; cca 100 USD)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari