Tabara limba Engleza - Yale University, New Haven

tabara limba engleza yale university new haven.jpg

Tara: America
Locatie: New Haven
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: Engleza



Perioada:
28 Iun - 02 Aug 2020
4430$

Prezentare tabara

Programul taberei de vara isi are locatia in cadrul uneia dintre cele mai cunoscute universitati din America: Yale University.
Fondat in anul 1701, campusul de 260 de acri al Universitatii Yale ofera un mediu prestigios, complet echipat si propice pentru studiu.  De asemenea ofera excelente facilitati sportive care includ piscina, sali si terenuri de sport, teren de bachet.
Participantii sunt cazati in cadrul unui colegiu al Universitatii Yale, in camere single sau twin, cu facilitati si camere de relaxare comune.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· La sosire informatii si orientare
· Test de evaluare pentru stabilirea nivelului de limba engleza
· Saptamanal 20 de lectii de limba engleza (15 ore), predate de profesori calificati, in clase internationale de cca.10-12 studenti
· Lectii tematice care pregatesc elevii pentru excursii
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Cazare in resedinta unui colegiu al Universitatii Yale, in camere standard studentesti single sau duble cu baie comuna; acces WiFi
· Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu de vorbitori nativi de limba engleza
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta din partea staff-ului local
· Activitati sportive si sociale dupa-amiaza/ seara;  exemple: inot, tenis, baschet, muzica, turnee sportive, mini olimpiada, jocuri, arts&crafts, iesiri la muzee si galerii de arta; petreceri tematice etc.
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga; exemple de excursii: New York, Boston, Six Flags Amusement Park etc.
· Saptamanal 3 vizite de o jumatate de zi; exemple: Yale Planetarium, Beach day,  Clinton Crossing Outlets, Yale Gallery, Brownstone Adventure Park, CT Science Center, Prime climb Center etc.
· Certificat de absolvire curs


Interval de participare vara 2020:

20 Iunie - 02 August       

Durata taberei: 2 - 3 saptamani                                                                                                 
(plecare si intoarcere Duminica) 


Tarif:

4430 USD/ 2 saptamani
6645 USD/ 3 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 250 USD
· Transport cu avionul Bucuresti - New York JFK - Bucuresti  
· Transfer de la aeroport JFK New York - tarif la cerere
· Taxa de viza aprox. 160 USD
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Asistenta check-in la plecare pentru minori neinsotiti (tarif la cerere, daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana; cca 100 USD)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari