Tabara Limba Engleza & Tenis - Lancing College, Brighton, Anglia

tabara limba engleza tenis in colaborare cu nike bradfield college.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Lancing College
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
6 iul - 16 aug 2020
£1375

Prezentare tabara

Tabara de tenis si limba Engleza organizata si desfasurata in asociere cu Nike ofera tinerilor jucatori o vacanta memorabila indiferent de experienta lor in tenis, in plus participantii vor primi un kit cu echipament sportiv Nike.
Colegiul Lancing, situat pe un deal cu vederi uimitoare spre statiunea de coasta Brighton, este construit într-un stil similar cu colegiile Oxford si Cambridge si ofera facilitatii excelente: 6 terenuri de tenis acoperite cu iarba + 22 terenuri sintetice, sala de sport, piscina, terenuri pentru squash, teatru si studio pentru dans, sali comune pentru relaxare cu TV, masa pentru tenis, magazin in campus.


Programul de vara al taberei de limba engleza si tenis Nike include:

·    Test initial de engleza + test de aptitudini in tenis
·    Saptamanal 12,5 ore limba engleza acreditate British Council, sustinute de profesori cu experienta, in clase internationale de cca 15 participanti
·    Manual si materiale didactice disponibile pe tot parcursul taberei
·    Saptamanal 16 ore antrenament tenis cu antrenori profesionisti, in grupuri internationale in functie de nivelul jucatorului ( in medie 1 antrenor la fiecare 6 jucatori); antrenamentele se vor concentra pe tactici, exercitii de fitness, demonstratii, practica si feedback, inclusiv analiza video, pentru imbunatatirea tehnicii etc
·    Echipament Nike, ce consta in: tricou, pantaloni scurti (fusta pentru fete), sosete si alte promotionale
·    Cazare in campusul colegiului, in camere standard cu 1-3 paturi, cu baie comuna, tip boarding
·   Pensiune completa (3 mese/zi )si un snack seara; posibilitate pentru diete vegetariana
·    Acces internet Wifi; serviciu de spalare a hainelor disponibil in campus
·    Saptamanal o excursie de o zi intreaga; exemple de excursii: Wimbledon Tour & Brighton (in perioada 28 iun - 18 iul excursia de la Wimbledon va fi inlocuita cu alta destinatie), Londra, Portsmouth Historic Dockyard etc.
·    Supraveghere si asistenta in caz de urgenta din partea staff-ului local
·    Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
·  Asigurare medicala, de anulare si de bagaje din UK
·    Certificat de absolvire cursuri de limba engleza si de participare la cursurile de tenis, raport evaluare


Interval de participare 2020:

6 Iulie - 16 August

Durata: min. 1 saptamana


Tarif:

1375 GBP/ 1 saptamana
2750 GBP/ 2 saptamani  


Tariful NU include:    

·    Taxa inscriere 40 GBP
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
·    Transfer colectiv de la aeroportul Londra Heathrow 95 GBP/ sens  (sosire intre 09-18:00, plecare intre 11:00-19:00); transfer individual in afara intervalului orar (tarif la cerere)
·    Asigurare complexa de calatorie din RO

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari