Tabara Limba Engleza & Tenis - Lancing College, Anglia

tabara limba engleza tenis in colaborare cu nike bradfield college.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Lancing College
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
02 - 15 Iul; 09 - 22 Iul
16 - 29 Iul
30 Iul - 12 Aug 2019
£2550

Prezentare tabara

Tabara de tenis si limba Engleza organizata si desfasurata in asociere cu Nike ofera tinerilor jucatori o vacanta memorabila indiferent de experienta lor in tenis, in plus participantii vor primi un kit cu echipament sportiv Nike.
Colegiul Lancing, situat pe un deal cu vederi uimitoare spre statiunea de coasta Brighton, este construit într-un stil similar cu colegiile Oxford si Cambridge si ofera facilitatii excelente: 6 terenuri de tenis acoperite cu iarba + 22 terenuri sintetice, sala de sport, piscina, terenuri pentru squash, teatru si studio pentru dans, sali comune pentru relaxare cu TV, masa pentru tenis, magazin in campus.


Programul de vara al taberei de limba engleza si tenis Nike include:

·    Test initial de engleza + test de aptitudini in tenis
·    Saptamanal 12,5 ore limba engleza sustinute de profesori cu experienta, in clase internationale de cca 15 participanti
·    Manual si materiale didactice disponibile pe tot parcursul taberei
·    Saptamanal 18 ore antrenament tenis & engleza conversationala, cu antrenori profesionisti, in grupuri internationale in functie de nivelul jucatorului ( in medie 1 antrenor la fiecare 6 jucatori); antrenamentele se vor concentra pe demonstratii, exercitii de fitness, practica si feedback, inclusiv analiza video, pentru imbunatatirea tehnicii
·    Echipament Nike, ce consta in: tricou, pantaloni scurti (fusta pentru fete), sosete si alte promotionale
·    Cazare in campusul colegiului, in camere standard cu 1-3 paturi, cu baie comuna, tip boarding
·    3 mese/zi si un snack seara; posibilitate pentru diete vegetariana
·    Internet, telefon public, automate pentru sucuri & snack-uri in campus
·    Excursii de o zi in locatii precum: Londra, Wimbledon*, Arundel Castle, Petworth House - “Real Tennis Experience (* in perioada 02 - 15 iul excursia de la Wimbledon va fi inlocuita cu Brighton Pier)
·    Supraveghere si asistenta in caz de urgenta din partea staff-ului local
·  Asigurare medicala, de anulare si de bagaje din UK
·    Certificat de absolvire cursuri de limba engleza si de participare la cursurile de tenis, raport evaluare


Interval de participare 2019: 

02 - 15 Iulie
09 - 22 Iulie  
16 - 29 Iulie
30 Iulie - 12 August

Durata: 2 saptamani   


Tarif:

2550 GBP/ 2 saptamani  


Tariful NU include:    

·    Taxa inscriere 40 GBP
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
·    Transfer colectiv de la aeroportul Londra Heathrow 90 GBP/ sens  (sosire intre 08-18:00, plecare intre 10:00-19:00); transfer individual in afara intervalului orar: 150 GBP/ sens
·    Serviciu de spalare a hainelor disponibil in campus
·    Asigurare complexa de calatorie din RO

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari