Tabara Limba Engleza & Tenis - Lancing College, Brighton, Anglia

tabara limba engleza tenis in colaborare cu nike bradfield college.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Lancing College
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
6 iul - 16 aug 2020
£1375

Prezentare tabara

Tabara de tenis si limba Engleza organizata si desfasurata in asociere cu Nike ofera tinerilor jucatori o vacanta memorabila indiferent de experienta lor in tenis, in plus participantii vor primi un kit cu echipament sportiv Nike.
Colegiul Lancing, situat pe un deal cu vederi uimitoare spre statiunea de coasta Brighton, este construit într-un stil similar cu colegiile Oxford si Cambridge si ofera facilitatii excelente: 6 terenuri de tenis acoperite cu iarba + 22 terenuri sintetice, sala de sport, piscina, terenuri pentru squash, teatru si studio pentru dans, sali comune pentru relaxare cu TV, masa pentru tenis, magazin in campus.


Programul de vara al taberei de limba engleza si tenis Nike include:

·    Test initial de engleza + test de aptitudini in tenis
·    Saptamanal 12,5 ore limba engleza acreditate British Council, sustinute de profesori cu experienta, in clase internationale de cca 15 participanti
·    Manual si materiale didactice disponibile pe tot parcursul taberei
·    Saptamanal 16 ore antrenament tenis cu antrenori profesionisti, in grupuri internationale in functie de nivelul jucatorului ( in medie 1 antrenor la fiecare 6 jucatori); antrenamentele se vor concentra pe tactici, exercitii de fitness, demonstratii, practica si feedback, inclusiv analiza video, pentru imbunatatirea tehnicii etc
·    Echipament Nike, ce consta in: tricou, pantaloni scurti (fusta pentru fete), sosete si alte promotionale
·    Cazare in campusul colegiului, in camere standard cu 1-3 paturi, cu baie comuna, tip boarding
·   Pensiune completa (3 mese/zi )si un snack seara; posibilitate pentru diete vegetariana
·    Acces internet Wifi; serviciu de spalare a hainelor disponibil in campus
·    Saptamanal o excursie de o zi intreaga; exemple de excursii: Wimbledon Tour & Brighton (in perioada 28 iun - 18 iul excursia de la Wimbledon va fi inlocuita cu alta destinatie), Londra, Portsmouth Historic Dockyard etc.
·    Supraveghere si asistenta in caz de urgenta din partea staff-ului local
·    Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
·  Asigurare medicala, de anulare si de bagaje din UK
·    Certificat de absolvire cursuri de limba engleza si de participare la cursurile de tenis, raport evaluare


Interval de participare 2020:

6 Iulie - 16 August

Durata: min. 1 saptamana


Tarif:

1375 GBP/ 1 saptamana
2750 GBP/ 2 saptamani  


Tariful NU include:    

·    Taxa inscriere 40 GBP
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
·    Transfer colectiv de la aeroportul Londra Heathrow 95 GBP/ sens  (sosire intre 09-18:00, plecare intre 11:00-19:00); transfer individual in afara intervalului orar (tarif la cerere)
·    Asigurare complexa de calatorie din RO

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari