Tabara limba Engleza & surf - Cal State University, Fullerton, SUA

tabara limba engleza surf cal state university fullerton sua.jpg

Tara: America
Locatie: Fullerton, SUA
Varsta: + 15 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
23 Iun - 13 Iul
30 Iun - 20 Iul; 07 - 27 Iul
14 Iul - 03 Aug 2019
4275$

Prezentare tabara

Acest program este ideal pentru tinerii ce doresc sa imbine intr-un mod placut studiul limbii engleze cu lectii de surf predate de instructori locali.
Tabara se desfasoara in inima faimosului Orange County, la Cal State University - Fullerton, iar lectiile de surf vor avea loc in apropiere de Huntington Beach cunoscut ca Surf City USA - gazda campionatelor mondiale de surfing.


Programul de vara al taberei de limba engleza si surf include:

·  Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, in vederea plasarii in grupe de studiu
· Saptamanal 18 lectii de limba engleza (15 ore), predate de profesori calificati, in clase internationale de maxim 20 elevi
· Manuale si materiale didactice bine concepute
· Saptamanal 10 lectii de surf, cu instructori calificati
· Echipament de surf (placa si costum) sub forma de imprumut
· Cazare in campus in resedinta studenteasca, tip dormitory, in camere duble  cu baie comuna (in medie 1 baie este impartita de 4 copii)
· Pensiune completa de luni pana vineri, in weekend brunch (in zile cu excursii programate) sau brunch si cina (in zile fara excursii programate)
· Program complex de activitati si excursii dupa-amiaza si seara; exemple de activitati si excursii: DJ Dance Party, petrecere la finalul taberei, sporturi si jocuri diverse, seara de film, Beverly Hills, Laguna Beach, Disneyland, Universal Studios etc.
· Supraveghere in timpul vizitelor si excursiilor
· Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu international
· Transfer de la - la aeroportul LAX International
· Certificat de participare


Interval de participare 2019:                                                                                    

23 Iunie - 13 Iulie
30 Iunie - 20 Iulie
07 iulie - 27 Iulie
14 Iulie - 03 August    


Tarif:      

4275 USD/ 3 saptamani


Excursii optionale:

· meci baseball MLB, Santa Monica Beach, Knott’s Berry Farm (tarif la cerere)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 250 USD
· Taxa de viza 160 USD
· Transport cu avionul Bucuresti – Los Angeles – Bucuresti
· Taxa UM cca. 100 USD/ dus-intors (in cazul in care serviciul este solicitat de compania aeriana)
· Supliment transfer de la - la aeroport LAX in alte zile decat cele stabilite pentru sosire/ plecare sau pentru plecari dupa ora 5 pm - tarif la cerere
· Asigurare complexa de calatorie,  asigurare pentru sporturi extreme

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari