Tabara Limba Engleza & Subiecte Academice - D’Overbroecks College, Oxford

tabara limba engleza subiecte tematice 14 17 ani doverbroecks college oxford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 13-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
6 Iul - 03 Aug 2021
£3600

Prezentare tabara

D’overbroecks este un colegiu de elita, ce ofera cursuri GCSE si A level pe perioada anului scolar. D’overbroecks are o reputatie foarte buna in ceea ce priveste calitatea rezultatelor, motivatia si devotamentul profesorilor pentru pregatirea studentilor. Cursurile de vara reprezinta o introducere excelenta pentru studiul intr-un colegiu britanic.
Colegiul se afla la 15 minute distanta de centrul orasului, intr-o zona cu multe scoli si colegii, biblioteci, cafenele, magazine, muzee, teatre. Dispune de facilitati precum: sali de clase luminoase si spatioase, gradini atractive, camere comune pentru studiu si dezbateri, bibilioteca si acces la internet.


Programul de vara al taberei de limba engleza academica include:

·  Informatii si orientare la sosire
· Test initial de limba engleza
     · Curs Young Professionals: Saptamanal 25 de ore curs, in clase  internationale de cca. 11 studenti, impartite in lectii teoretice (9h), practice (6h), project work (7h) si workshop-uri (3h) in functie de subiectul ales**: Engineering, Medicine, Business sau International Relations & Law** se poate alege un subiect/ saptamana)
       SAU
     · Curs Young Leaders: Saptamanal 28 de ore de cursuri leadership, in clase internationale de cca 11 studenti, impartite in lectii teoretice, seminarii interactive, studii de caz si project work; cursurile vor avea o tematica specifica in fiecare saptamana, din: Politics, Journalism, Business, Law, International Relations etc.; workshop-uri vor fi sustinute sustinute de invitati speciali (exemplu: invitati din domeniul militar sau politic etc.)  
· Manuale si materiale didactice pe durata cursului
· Certificat de absolvire a cursului si raport de evaluare
· Saptamanal 2 excursii de o zi intreaga (exemple: Londra, Bath, Windsor etc.)
· Cazare la resedinta in camere single standard cu baie comuna sau cu baie proprie, tip boarding (camerele cu baie proprie nu pot fi garantate la inscriere)
· 3 mese pe zi in cantina scolii, pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi  intreaga
· Program de activitati dupa-amiaza si seara;  exemple de activitati: tenis, fotbal, basketball, punting,  disco, talent show, film night etc.
· Supraveghere si asistenta din partea staff-ului local
· Asigurare de calatorie din UK
· Transfer colectiv de la - la aeroport Heathrow Londra (in zilele stabilite intre orele 08.00 - 20.00)


Interval de participare 2021:

06 Iulie - 03 August (4 saptamani)
06 - 20 Iulie (2 saptamani)
20 Iulie - 03 august (2 saptamani)

Durata: 2 sau 4 saptamani                                            


Tarif:

3600 GBP/ 2 saptamani                             
7200 GBP/ 4 saptamani                     


 Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie din Romania


Nota! nivel min. necesar lb. Engleza - B1 (Intermediar)

De ce tabere
MIRUNETTE
EDUCATION??

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
servicii educationale de la A la Z!

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari