Tabara Limba Engleza & Subiecte Academice - D’Overbroecks College, Oxford

tabara limba engleza subiecte tematice 14 17 ani doverbroecks college oxford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 13-16; 16-18
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
7 Iul - 11 Aug 2020
£3400

Prezentare tabara

D’overbroecks este un colegiu de elita, ce ofera cursuri GCSE si A level pe perioada anului scolar. D’overbroecks are o reputatie foarte buna in ceea ce priveste calitatea rezultatelor, motivatia si devotamentul profesorilor pentru pregatirea studentilor. Cursurile de vara reprezinta o introducere excelenta pentru studiul intr-un colegiu britanic.
Colegiul se afla la 15 minute distanta de centrul orasului, intr-o zona cu multe scoli si colegii, biblioteci, cafenele, magazine, muzee, teatre. Dispune de facilitati precum: sali de clase luminoase si spatioase, gradini atractive, camere comune pentru studiu si dezbateri, bibilioteca si acces la internet.


Programul de vara al taberei de limba engleza academica include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial de limba engleza
· Saptamanal 25 de ore curs, in clase  internationale de cca. 11 studenti, impartite in lectii teoretice (9h), practice (6h), project work (7h), si workshopuri (3h) in functie de subiectul ales**: Business & Finance, Computer Science, Engineering, Media & Communications sau Medicine
** se poate alege un subiect/ saptamana
· Manuale si materiale didactice disponibile  pe perioada cursului
· Rucsac, bratara si student id card
· Certificat de absolvire a cursului si raport de evaluare
· Saptamanal 2 excursii de o zi intreaga: o excursie culturala (exemple: Londra, Bath, Windsor, Oxford etc.) si o excursie va fi specifica subiectului de studiu ales; exemple: Jaguar Land-Rover Factory (Engineering), Old Operating Theatre (Medicine), Google UK (Computer Science), BBC Studios (Media & Communications), Bank of England (Business & Finance) etc.
· Cazare la resedinta in camere standard cu 1-3 paturi si baie comuna, tip boarding
· 3 mese pe zi in cantina scolii, pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi  intreaga
· Program de activitati dupa-amiaza si seara;  exemple de activitati: tenis, fotbal, basketball, punting,  disco, talent show, film night etc.
· Supraveghere si asistenta din partea staff-ului local
· Asigurare de calatorie din UK
· Transfer colectiv de la - la aeroport Heathrow Londra (in zilele stabilite intre orele 08.00 - 20.00)


Interval de participare 2020:

7 Iulie - 11 August 

Durata: 2 sau 4 saptamani                                            


Tarif:

3400 GBP/ 2 saptamani                             
6800 GBP/ 4 saptamani                     


 Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie din Romania


Nota! nivel min. necesar lb. Engleza - B1 (Intermediar)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari