Tabara Limba Engleza & Subiecte Academice - Tonbridge School, Anglia

tabara limba engleza subiecte academice tonbridge school anglia.jpg

Tara: America
Locatie: Tonbridge, Kent
Varsta: 13-16;16-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 Iul - 04 Aug 2020
£3400

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” 2013 in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara

Tonbridge School, membra a grupului Eton, se numara printre cele mai exclusiviste si prestigioase scoli independente de tip boarding din Marea Britanie.

Cursurile de vara reprezinta o introducere excelenta pentru studiul intr-un colegiu britanic.
Programul ofera participatilor ocazia de a alege in fiecare saptamana cate un subiect de studiu, in functie de preferintele si aspiratiile lor academice.

Scoala dispune de facilitati precum: sali de clase luminoase si spatioase, gradini atractive, camere comune pentru studiu si dezbateri, sala de teatru si auditorium, dar si numeroase facilitati sportive.


Programul de vara include:

·  Informatii si orientare la sosire
· Test initial de limba engleza
· Saptamanal 25 de ore curs, in clase  internationale de cca. 11 studenti, impartite in lectii teoretice (9h), practice (6h), project work (7h), si workshopuri (3h) in functie de subiectul ales**: Business, Forensic Science & Criminology, International Relations & Law, Performing Arts sau Art & Design
** se poate alege un subiect/ saptamana
· Manuale si materiale didactice disponibile  pe perioada cursului
· Certificat de absolvire a cursului si raport de evaluare
· Rucsac, bratara si student id card
· Saptamanal 2 excursii de o zi intreaga: o excursie culturala (exemple: Londra, Windsor, Cambridge etc.) si o excursie va fi specifica  subiectului de studiu ales; exemple: Tate Modern (Art & Design), Bank of England (Business), The Old Operating Theatre (Forensic Science & Criminology), Royal Courts of Justice (International Relations & Law), tickets to a West End production (Performing Arts) etc.
· Cazare la resedinta in camere standard cu 1-2 paturi si baie comuna, tip boarding
· 3 mese pe zi in cantina scolii, pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi  intreaga
· Program de activitati dupa-amiaza si seara;  exemple de activitati: tenis, fotbal, basketball, punting,  disco, talent show, film night etc.
· Supraveghere si asistenta din partea staff-ului local
· Asigurare de calatorie din UK
· Transfer colectiv de la - la aeroport Heathrow Londra (in zilele stabilite intre orele 08.00 - 20.00)


Interval de participare 2020:

07 - 21 Iulie
21 Iulie - 04 August

Durata taberei: 2 saptamani
Zi de sosire si plecare: Marti  


Tarif:

3400 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

Nota! Nivel min. necesar cunostinte limba engleza: B2 (Upper Intermediate)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari