Tabara Limba Engleza & Subiecte Academice - Tonbridge School, Anglia

tabara limba engleza subiecte academice tonbridge school anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Tonbridge, Kent
Varsta: 13-16;16-18
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
05 Iul - 02 Aug 2022
£

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” 2013 in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara

Tonbridge School, membra a grupului Eton, se numara printre cele mai exclusiviste si prestigioase scoli independente de tip boarding din Marea Britanie.

Cursurile de vara reprezinta o introducere excelenta pentru studiul intr-un colegiu britanic.
Programul ofera participatilor ocazia de a alege in fiecare saptamana cate un subiect de studiu, in functie de preferintele si aspiratiile lor academice.

Scoala dispune de facilitati precum: sali de clase luminoase si spatioase, gradini atractive, camere comune pentru studiu si dezbateri, sala de teatru si auditorium, dar si numeroase facilitati sportive.


Programul de vara include:

·  Informatii si orientare la sosire
· Test initial de limba engleza
· Saptamanal 28 de ore curs, in clase  internationale de cca. 11 studenti, impartite in lectii teoretice (12h), practice (3h), project work (7h), si workshopuri (3h) in functie de subiectul ales**: Business & Enterprise, Digital Marketing & Comunications, Forensic Science & Criminology, International Relations & Law, Sport Science & Nutrition ** se poate alege un subiect/saptamana
· Manuale si materiale didactice disponibile  pe perioada cursului
· Certificat de absolvire a cursului si raport de evaluare
· Rucsac, bratara si student id card
· Saptamanal 2 excursii de o zi intreaga: o excursie culturala (exemple: Londra, Windsor, Cambridge etc.) si o excursie va fi specifica  subiectului de studiu ales; exemple: Cadbury World (Business), Harry Potter World (Digital Marketing & Comunications), Bayer Pharmaceuticals (Forensic Science & Criminology), UK Parliament (International Relations & Law), World Rugby Museum (Sport Science & Nutrition) etc.
· Cazare la resedinta in camere standard cu 1-2 paturi si baie comuna, tip boarding
· 3 mese pe zi in cantina scolii, pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi  intreaga
· Program de activitati dupa-amiaza si seara;  exemple de activitati: tenis, fotbal, basketball, punting,  disco, talent show, film night etc.
· Supraveghere si asistenta din partea staff-ului local
· Asigurare de calatorie din UK
· Transfer colectiv de la - la aeroport Heathrow Londra  si de la - la aeroport Gatwick Londra (in zilele stabilite intre orele 10.00 - 20.00)


Interval de participare 2023:

04 - 18 Iulie (2 saptamani)
18 Iulie - 01 August (2 saptamani)
04 Iulie - 01 August (4 saptamani)

Durata taberei: 2 sau 4 saptamani
Zi de sosire si plecare: Marti  


Tarif:

5480 4932 GBP/ 2 saptamani
10960 9862 GBP/ 4 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

Nota! Nivel min. necesar cunostinte limba engleza: B1 (Intermediate level)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari