Tabara Limba Engleza & Studii Avansate - Magdalene College, Cambridge

tabara limba engleza studii avansate magdalene college cambridge.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 16-19 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 - 20 Iul
21 Iul - 03 Aug 2019
£3450

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara

Programul pentru studii avansate desfasurat in Magdalene College (al 7-lea cel mai vechi colegiu din Cambridge, situat intr-o spectaculoasa locatie pe raul Cam) se adreseaza elevilor ambitiosi, cu performante academice deosebite si cu un excelent nivel de engleza. 
Din punct de vedere academic, programul cuprinde optiunea de a-ti alege 2 domenii de studiu (dintr-o lista larga, de 15-20 subiecte), dezbateri, prezentari, dar si workshopuri in functie de subiectele preferate.
De asemenea, participantii se vor afla intr-un mediu international care le va oferi posibilitatea imbunatatirii aptitudinilor cheie!


Interesant de citit:

Feedback participant program vara


Programul de vara al taberei de limba engleza si studii avansate include:

· Test de evaluare initiala, pentru nivel avansat
·  20 ore de seminarii/ 2 saptamani acreditate British Council, in grupuri de max 6 participanti: se aleg 2 domenii, in functie de disponibilitate, din: Medicine, Politics & International Relations, International Business Management, Macro and Micro Economics, Marketing & Advertising, Psychology, Applications of Engineering, International Law, Creative Writing, Social Studies, Contemporary Literature, Physics, Chemistry Matters, Advanced Mathematics; elevul trebuie sa efectueze si studiu individual pentru cursurile alese
· Saptamanal un Master Class interactiv, pe teme precum: SAT Preparation, Introduction to UCAS, Personal Statements, Interview Skills, Presentation Skills, Essay Writing Skills, Study Skills, IELTS Preparation, UK Undergraduate Experience, How to Choose a Degree
· Workshop-uri (9 ore pe durata celor 2 sapt); participantii pot alege o tema pentru perioada de 2 sapt; exemple: Entrepreneurship, Journalism, Film Production, Drama, Debating, Urban Sketching se vor desfasura in 3  sesiuni
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
· Cazare in campus, in camere single sau twin standard, cu bai comune
· Pensiune completa (3 mese/zi), packed lunch in timpul excursiilor; optiune pentru dieta speciala
· Acces zilnic la Internet, inclusiv in camere (necesar cablu Ethernet)
· 3 excursii de o zi intreaga si una de jumatate de zi/ 2 saptamani; exemple de excursii: Londra, Stratford Upon Avon, Warwick Castle, Canterbury, Oxford, Ely & Ely Cathedral, Thorpe Park
· Transfer de la si la aeroport Heathrow
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2019:

2 saptamani: 07 - 20 Iulie
                    21 Iulie - 03 August 
4 saptamani: 07 Iulie - 03 August


Tarif:

3450 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra- Bucuresti 
· Garantie in caz de daune (returnabila) 50 GBP

Nota! Admiterea la aceasta tabara se va face in urma sustinerii unui test academic 

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari