Tabara Limba Engleza & Studii Avansate - Brasenose College, Oxford, Anglia

tabara limba engleza studii avansate brasenose college oxford anglia.png

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 16-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
27 Iun - 8 Aug 2023
£5310

Galerie foto
Scoala organizatoare a fost premiata de catre EL Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara Studii Avansate Oxford

Programul pentru studii avansate desfasurat la Brasenose College, in Oxford,  se adreseaza elevilor ambitiosi, cu performante academice deosebite si cu un excelent nivel de engleza. Din punct de vedere academic, programul cuprinde optiunea de a-ti alege 2 domenii de studiu (dintr-o lista larga, de aprox. 12 subiecte), dezbateri, prezentari dar si workshopuri in functie de subiectele preferate. De asemenea, participantii se vor afla intr-un mediu international care le va oferi posibilitatea imbunatatirii aptitudinilor cheie!


Programul de vara al taberei de limba engleza si studii avansate include:

· Test de evaluare initiala, pentru nivel avansat C1
· Cursuri: 30 ore de seminarii/ 2 saptamani, in grupuri de maxim 8 participanti: se aleg 2 domenii de studiu, in functie de disponibilitate, din: Architecture, Business Management, Economics, English Literature & Philosophy, Finance & Accounting, History, History of Art, International Law, Marketing, Medicine, Politics & International Relations, Physics, Psychology
· Doua sesiuni de MasterClass interactiv, cu diverse teme: SAT Preparation, Introduction to UCAS, How to Choose a Degree, Personal Statements, Essay Writing Skills, UK Undergraduate Experience, Interview Skills, Presentation Skills, Study Skills, IELTS Preparation etc.
​· O sesiune de Debate (Oxford Union Debate Society)
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
· Cazare in camere single standard cu facilitati comune, in anexa Frewin Court
· Pensiune completa (3 mese/zi), packed lunch in timpul excursiilor; mesele se vor lua in cantina colegiului Brasenose; ocazional cina se poate lua in oras
· Acces la internet WiFi in campus
· Program de activitati sociale si culturale seara (Quiz Night, Film Night, Guest Speaker etc)
· 2 vizite locale in Oxford per saptamana; exemple: Walking Tour, Ashmolean Museum, Christchurch College etc.
· 2 excursii de o zi intreaga per sesiune de 2 saptamani; exemple: Londra, Cambridge, Blenheim Palace, Bristol etc.
· Transfer de la-la aeroport Heathrow; orar prestabilit (sosiri/plecari intre 10:00 si 20:00 ora locala)
· Asigurare complexa de calatorie din UK ce permite rambursare integrala in caz de anulare a programului


Intervale de participare 2023:

2 saptamani: 27 Iunie - 11 Iulie
                       11 Iulie - 25 Iulie
                       25 Iulie - 8 August

4 saptamani: 27 Iunie - 25 Iulie
                       11 iulie - 8 August

Durata taberei: 2 sau 4 saptamani


Tarif:

5310 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 50 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Asigurare complexa de calatorie din Romania


Optional:

· Sesiuni de pregatire pentru examene de admitere specifice pt Universitati in UK (examene BMAT - Medicina ; LNAT - Drept): 300 GBP/saptamana (5h de pregatire)


Nota! Admiterea la aceasta tabara se va face in urma sustinerii unui test academic

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari