Tabara Limba Engleza & Studii Avansate - Brasenose College, Oxford, Anglia

tabara limba engleza studii avansate brasenose college oxford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 16-19 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 13 Iul
14 - 27 Iul
28 Iul - 10 Aug 2019
£3450

Galerie foto
Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza & Studii Avansate - Brasenose College, Oxford, Anglia"

Programul pentru studii avansate desfasurat la Brasenose College, in Oxford,  se adreseaza elevilor ambitiosi, cu performante academice deosebite si cu un excelent nivel de engleza. 
Din punct de vedere academic, programul cuprinde optiunea de a-ti alege 2 domenii de studiu (dintr-o lista larga, de 15 subiecte), dezbateri, prezentari dar si workshopuri in functie de subiectele preferate.
De asemenea, participantii se vor afla intr-un mediu international care le va oferi posibilitatea imbunatatirii aptitudinilor cheie!

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.


Programul de vara al taberei de limba engleza si studii avansate include:

· Test de evaluare initiala, pentru nivel avansat
·  20 ore de seminarii/ 2 saptamani acreditate British Council, in grupuri de max 6 participanti: se aleg 2 domenii, in functie de disponibilitate, din: Medicine, Politics & International Relations, International Business Management, Macro and Micro Economics, Marketing & Advertising, Psychology, Applications of Engineering, International Law, Foundations of Philosophy, Philosophy in Literature, Classical Literature, History of Art, Film Studies, Architecture; elevul trebuie sa efectueze si studiu individual pentru cursurile alese
· Saptamanal un Master Class interactiv, pe teme precum: SAT Preparation, Introduction to UCAS, Personal Statements, Interview Skills, Presentation Skills, Essay Writing Skills, Study Skills, IELTS Preparation, UK Undergraduate Experience, How to Choose a Degree
· Workshop-uri (9 ore pe durata celor 2 sapt); participantii pot alege o tema pentru perioada de 2 sapt; exemple: Entrepreneurship, Journalism, Film Production, Drama, Debating, Urban Sketching se vor desfasura in 3  sesiuni
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
· Cazare in camere single cu facilitati comune, in anexa Frewin Court
· Pensiune completa (3 mese/zi), packed lunch in timpul excursiilor; de 2-3 ori/ sapt cina se va lua in oras, la restaurant, cu colegii
· Acces zilnic la Internet, in sala de calculatoare, sau prin WiFi
· 3 excursii de o zi intreaga si una de jumatate de zi/ 2 saptamani; exemple: Londra, Stratford-Upon-Avon, Warwick Castle, Canterbury, Cambridge, Blenheim Palace, Bath, Bristol etc.
· Transfer de la si la aeroport Heathrow
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2019:

30 Iunie - 13 iulie; 14 - 27 Iulie sau 28 Iulie - 10 August (2 saptamani)
30 Iunie - 27 Iulie sau 14 Iulie - 10 August (4 saptamani)


Tarif:

3450 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra- Bucuresti 
· Garantie in caz de daune (returnabila) aprox 100 GBP 

Nota! Admiterea la aceasta tabara se va face in urma sustinerii unui test academic

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari