Tabara Limba Engleza, Stiinte si Creatie - Winchester College

tabara limba engleza stiinte si creatie winchester college.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Winchester
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
13 Iul - 03 Aug 2020
£1500

Galerie foto

Prezentare tabara:

Colegiul Winchester, unde in timpul verii se organizeaza tabara de limba engleza, este una din scolile independente cele mai recunoscute din Anglia, fiind fondat in secolul XIV. A fost model pentru Colegiile Eton si King’s College Cambridge in secolul XV. Winchester este la o distanta de doar 100 km de Londra, iar colegiul este localizat in centrul istoric al orasului, aproape de Catedrala Winchester.  
Facilitatile  includ: piscina de 25 m lungine, sali de sport, terenuri de tenis si squash, o sala de teatru, biblioteca, sali IT unde se ofera acces nelimitat internet.    


Programul taberei include:

· Test de evaluare initiala, pentru repartizarea pe nivele de studiu
· Saptamanal 30 lectii (22.5h) de limba engleza acreditate  British Council, in clase multinationale de max. 16 participanti; participantii vor alege cate un subiect din fiecare tip de program: major (13,5 ore/sapt:  Drama, IELTS/ Academic English, Economics and Business, Film Making, International Relations, Advanced STEM) si minor (6 ore/sapt: Creative Writing, Cultural English, Debate, Digital Photography, IELTS/FCE Listening & Speaking, Applied Maths, Politics, Philosophy);
· Saptamanal 3 ore workshop-uri cu teme diverse; exemple de workshop-uri: British Culture, Logic & Problem Solving, Presentation Skills etc.
· Integrare cu elevi britanici (Student Hosts) in timpul lectiilor si activitatilor
· Manuale si material didactic disponibile  pe perioada cursului
· Cazare in campus in camere standard cu mai multe paturi (1-8 paturi) si baie comuna, tip boarding
· 3 mese pe zi in cantina scolii si „packed lunch” in week-end in excursii
· Program zilnic de activitati; exemple: jocuri educative, sportive, vizite, disco, karaoke, yoga, dans, inot, talent-show etc.
· Saptamanal o excursie de jumatate de zi si o excursie de o zi intreaga; exemple: London (West End musical, Westminster tour, Globe Theatre tour, London museums and galleries), Bristol (Banksy tour, dockside), Oxford (design factory visit, guided walking tour, punting), outdoor adventure park
· Asigurarea medicala si de calatorie din UK pe tot timpul sederii
· Raport de evaluare, certificat de absolvire curs si fotografie suvenir                   
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow in intervalul orar 09:00-15:00 in zilele stabilite pentru sosire/ plecare


Interval de participare 2020:                                            

13 - 20 Iulie; 27 Iulie - 03 August (1 saptamana)
13 - 27 Iulie; 20 Iulie - 03 August (2 saptamani)     
13 Iulie - 03 August (3 saptamani)                                                                        


Tarif:    

1500 GBP/ 1 saptamana
3000 GBP/ 2 saptamani  
4500 GBP/ 3 saptamani       


 Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Asigurare complexa de calatorie, din Romania
· Transfer de la-la aeroport Heathrow in afara intervalului orar 09:00-15:00 aprox. 135 GBP/ sens

Remarca! Programul este destinat celor cu nivel de limba engleza de la upper intermediate (B2) pana la proficiency (C2)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari