Tabara Limba Engleza - St. Julians, Malta

tabara limba engleza st julians malta.jpg

Tara: Malta
Locatie: St. Julian's, Malta
Varsta: 14-17; 18-21 an
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
27 Iun - 21 Aug 2021
1430€

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza - St. Julians, Malta"

Situata in inima marii Mediterane, Malta este o destinatie populara avand plaje minunate, apa marii precum cristalul, iar clima grozava. 
Arhitectura scolii este impresionanta, cladirea prezentand elemente clasic grecesti imbinate cu cele romane. Campusul ofera facilitati perfecte pentru studiu, dar si relaxare: sali de clasa moderne, restaurante, gradini, piscina si teren de volei de plaja


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test de evaluare initiala, on-line
· Saptamanal 20 de lectii (standard) sau 30 de lectii (intensiv) de limba engleza,  in clase internationale de  max. 15 studenti (1 lectie dureaza 45 min)
· Manuale si material didactic foarte bine conceput, disponibile pe perioada cursului sub forma de imprumut
· Certificat de absolvire curs
· Cazare la resedinta in camere cu 5-7 paturi, cu baie comuna
· Pensiune completa (3 mese/zi)
· Program de activitati dupa-amiaza sau seara, 4 activitati/ saptamana (ex:  tur de orientare, fitness, diverse sporturi, activitati la piscina, treasure hunt, disco, plimbari in oras, barbecue, karaoke etc.)
· O excursie de o zi intreaga in fiecare sambata, exceptie sambata plecarii; exemple: Blue Lagoon, Best of Malta, Valetta, etc.
· Supraveghere pentru grupa de varsta 14-17 ani
· Asistenta in caz de urgenta
· Transfer de la-la aeroport Malta Luqua


Interval de participare 2021:

27 Iunie - 21 August   

Durata: min. 2 saptamani
Plecare duminica, intoarcere sambata   


Tarif:    

1430 EUR/ 2 sapt
2100 EUR/ 3 sapt              


Optional:

· Supliment Engleza Intensiv (extra 10 lectii/ sapt): 40 EUR/ sapt
· Supliment Workshops (extra 7.5 ore/ sapt; exemple: Business English, Job Applications & Interview, Public Speaking & Presentations, Communication Skills, English Drama): 75 EUR/ sapt
· Supliment cazare in camere triple:  30 EUR/ sapt
· Supliment cazare in camere duble:  70 EUR/ sapt
· Supliment Fun Pack (extra 4 activitati/ sapt): 75 EUR/ sapt


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 50 EUR
· Transport cu avionul Bucuresti - Malta - Bucuresti  
· Taxa transfer aeroport minor neinsotit 75 EUR/ sens (daca acest serviciu a fost rezervat la compania aeriana)
· Transfer de la / la aeroport Malta Luqua in afara orelor mentionate mai sus - tarif la cerere
· Asigurare complexa (medicala, storno si bagaje) din RO

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari