Tabara Limba Engleza - St. Hilda’s College Oxford, Anglia

tabara limba engleza st hildas college oxford anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 13 - 16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 11 Aug 2020
£3200

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza - St. Hilda’s College Oxford, Anglia"

St. Hilda’s College este unul dintre colegiile din Oxford situate pe malul raului Cherwell. Colegiul se afla vizavi de Magdalene Bridge, loc renumit pentru punting, si la doar 20 minute de mers pe jos de centrul orasului Oxford.
Scoala are peste 30 ani experienta in organizarea de cursuri de vara foarte populare, de lectii de limba engleza, excursii si activitati intr-un mediu multi national vorbitor de limba engleza. Activitati precum: Media Night, History of Oxford, punting, Karaoke sau Fashion Night stau marturie in acest sens. 

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

·  Test de evaluare initiala, nivel Elementary - Advanced
·  Saptamanal 25 de ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 11 studenti, in functie de nivel
·  Manuale si material didactic foarte bine alese
· Examenul Assessment English notat conform CEFR (Common European Framework of Reference)
· Rucsac cu logo-ul scolii, bratara si card identificare student
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
· Cazare in campus, in camere standard duble, cu baie comuna
· Pensiune completa (3  mese/zi), packed lunch in timpul excursiilor
· Acces Internet Wifi in campus; serviciu de spalatorie
· Acces la facilitatile campusului: terenuri de joaca, terenuri de  tenis, sala de sport, sala de calculatoare etc.
· Activitati dupa-amiaza si seara; exemple: jocuri de echipa, moda, disco, bowling, quiz, casino royale, seara de film si media, etc
· Doua excursii de o zi intreaga/ saptamana; exemple de excursii: Londra, Windsor Castle, Stratford Upon Avon & Warwick Castle, Cambridge, The Cotswolds Villages sau Thorpe Park etc.
· O excursie de jumatate de zi/ saptamana; exemple de  excursii: Oxford punting, Blenheim Palace, patinaj,  bowling etc.
·  Transfer de la si la aeroport Heathrow sau Gatwick (Londra), pentru sosiri/ plecari in intervalul 10am - 8pm
·  Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2020:

30 Iunie - 11 August                                                                                      

Durata taberei: min. 2 saptamani


Tarif: 

3200 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra- Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari