Tabara Limba Engleza - St Clare's, Oxford, Anglia

tabara limba engleza st clares oxford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 10-15 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 - 27 Iul
28 Iul - 17 Aug 2019
£3717

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza - St Clare's, Oxford, Anglia"

St. Clare’s este o scoala de top din Oxfordshire, cu o experienta in educatia elevilor din intreaga lume de mai bine de jumatate de secol. Scoala are programe ce imbina studiul, abordat cu serioziate, cu activitati culturale si interactive. 
Campusul pentru juniori este situat intr-o zona linistita si sigura, la numai 10 minute de centrul orasului, in Headington si detine facilitati excelente, precum: piscina incalzita, terenuri pentru tenis si alte sporturi, gradina etc. 


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel
· Saptamanal 18 lectii de lb engleza, acreditate British Council, in clase internationale de max. 15 participanti, 1 lectie = 55 min astfel: 
       - 4 dimineti/ saptamana de engleza si abilitati de studiu
       - 2 dupa-amieze/ saptamana project work
· Materiale de studiu, acces la internet si resurse multimedia
· Cazare in camere cu unul sau mai multe paturi, cu baie comuna (lenjeria de pat si prosoapele sunt asigurate); serviciu de spalare a hainelor
· Supraveghere permanenta cu rata staff:copil de min 1:8
· Pensiune completa (3 mese pe zi) 
· Program complex de activitati sociale, culturale si sportive dupa-amiaza si seara; exemple de excursii: fotbal, baschet, tenis, inot, laser quest, karaoke, disco, arts&crafts etc.
· Asistenta medicala in campus
· Saptamanal 3 excursii* cu intrari la obiective incluse (excursii de 1 zi intreaga si excursii de jumatate de zi); exemple de excursii: Londra, Cotswold Wildlife Park, Windsor, Stonehenge etc
· Asigurare de calatorie din UK
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow (pentru sosiri Duminca intre orele 9:00 - 18:30 si plecari Sambata intre orele 10:00-18:00)
· Certificat de participare la incheierea cursului si raport academic

* exceptie Duminica sosirii si Sambata plecarii


Interval de participare 2019:  

07 - 27 Iulie
28 Iulie - 17 August

Durata: 3 saptamani, sosire duminica - plecare sambata


Tarif:    

3717 GBP/ 3 saptamani


Tariful NU include :

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Transfer de la aeroport Londra Heathrow in afara orelor mentionate mai sus
· Intampinare aeroport / asistenta check-in minor neinsotit 70 GBP/sens
· Asigurare complexa de calatorie din Romania
· Depozit in caz de daune  cca. 20 GBP (returnabil la plecare)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari