Tabara Limba Engleza & Robotica, Regie Film & Animee Manga - Taunton School, Taunton, UK

tabara limba engleza robotica regie film animee manga taunton school taunton uk.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Taunton
Varsta: 8-12;13-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
7 Iul - 18 Aug 2024
£1320

Prezentare tabara

Tabara se desfășoară în Taunton School. Scoala a fost infiintata in 1847, cladirea este este o constructie gotica, cu un turn impresionant si o capela utilizata pentru evenimente importante din timpul anului. Taunton School se intinde pe o suprafata de 56 de acri, detine terenuri de sport, doua piscine interioare, terenuri de cricket, squash, perete de catarat, studiouri de dans, sala de fitness. Salile de clasa, laboratoarele de arta si stiinte detin echipamente ultra-moderne, pentru a oferi copiilor un mediu performant de invatare. Taunton se afla intr-o zona turistica renumita, in apropiere de Bath, Bristol, Exeter, Plymouth, coasta nordica din Devon, cu plaje pentru surf si statiunile cochete din sud, precum Torquay, Exmouth si Dawlish. Londra este la o distanta de doar 90 minute, cu trenul, de Taunton.

Robotica: Tematica taberei Robotics Summer Lab oferă sansa de a explora domeniul roboticii. În cooperare cu Academia de Robotică si Lego Academy, programul va ajuta elevii să aprofundeze limba engleză în timp ce isi dezvoltă conceptele de bază de rezolvare a problemelor și programare. Acest curs este ideal pentru copiii cărora le place să fie creativi și să-și găsească aproape singuri solutii la probleme.
În fiecare zi, elevii vor putea să-și construiască propriii roboți LEGO și să-i folosească pentru a rezolva problemele de zi cu zi și a răspunde la întrebări. Elevii isi vor folosi creativitatea pentru a îmbunătăți designul de bază al unui robot, în același timp învățând concept avansate. In fiecare săptămână vor avea loc excursii distractive și provocări concepute pentru a testa limitele roboților elevilor, precum curse cu obstacole, descurcarea intr-un labirint sau demonstratii de aparare.

Regie Film: „Au tras o singura dubla!” este întotdeauna o impresionanta declarație despre orice film! Obținerea unei scene dintr-o singură incercare înseamnă că toată lumea are experiența atingand un moment de perfecțiune sau este doar noroc pur? One Take Movie reprezinta o experiență unică în arta cinematografiei, pentru elevi. Încorporând atât teorie, cât și practică, cursurile vor oferi elevilor notiunile de baza despre cum să opereze echipamentele de filmare și sa lucreze pe un platou, oferind în același timp o imagine de ansamblu a fundamentelor si modului în care funcționează arta cinematografică.
La sfârșitul cursului, studenții vor fi scris, filmat și montat un material de înaltă calitate “One Take Movie”, care se va publica în premieră pe canalul YouTube al organizatorilor.

Animee Manga: Cursul de desen Manga Anime combina lectiile de limba engleza cu desenul, special pentru tinerii interesati de manga japoneza. În cadrul acestui curs, un artist manga profesionist va fi ghidul artistic, în functie de nivelul fiecarui participant. Fie că esti cineva caruia îi place să citeasca manga, insa esti incepator la animeuri, sau un bun desenator si doresti sa iti extinzi expertiza, te asiguram ca poti urma cursul.
Vei invata cum să desenezi personaje manga si vei putea crea un personaj original. La sfarsitul acestui curs, vei primi lucrările executate, un manual de schite manga și certificatul de participare.


Programul de vara al taberei de limba engleza & robotica, regie film & animee manga include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial pentru evaluare limba engleza, manuale si materiale de studiu
· Robotica: Saptamanal 20 ore de limb engleza si 10 ore de robotica, cu profesori experimentati, in grupe internationale de cca. 15 participanti
· Regie Film: Saptamanal 20 ore de limb engleza si 10 ore de predare si practica regie, actorie, cu profesori experimentati, in grupe internationale de cca. 15 participanti  - varsta minima pentru acest program este de 12 ani
· Anime Manga: Saptamanal 20 ore de limb engleza si 10 ore de predare si practica anime, cu profesori experimentati, in grupe internationale de cca. 15 participanti 
· Cazare in camere triple si cu mai multe paturi, cu baie pe hol
· Mic dejun, pranz si cina, la cantina colegiului
·  Serviciu de spalare a hainelor
· Program de activitati dupa-amiaza: activitati creative, sporturi: fotbal, baschet, tenis, inot; vizita orasului taunton, Crazy olympics, Scavanger Hunt; Hide & Seek
· Program de activitati seara: murder mistery, quiz night, movie night + discutii, captureaza steagul, disco - diferite teme, Britain's got talent
· Trei excursii de o zi intreaga/ saptamana (in saptamana plecarii sunt doar 2 excursii de o zi; excursiile difera saptamanal): Bath si Baile Romane, Plymouth, Cornwall cu Port Isaac, Tintagel si Bude; Lyme Regis si Dinosaurland, Bristol - Blackbeard to Bansky; Exeter and Underground Passages; Cardiff si Castelul Cardiff; Stonehenge si Salisbury sau Bournemouth
· Asigurare de calatorie din UK
· Certificat participare curs


Interval de participare 2024:    

7 Iulie - 18 August

Durata: 2 saptamani (sosire: duminica - plecare: duminica)


Tarif:

2640 GBP/ 2 saptamani 


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 125 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transfer aeroport Heathrow: 270 GBP/ sens sau pentru 2 elevi: care calatoresc impreuna: 160 GBP/ pers/ sens
· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, storno, bagaje) din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari