Tabara Limba Engleza - Ridley Hall, Cambridge

tabara limba engleza ridley hall cambridge.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 16-19 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun - 09 Aug 2020
£2370

Prezentare tabara

Programul Sir Christopher’s se desfasoara la Ridley Hall College sau Newnham College, in apropiere de centrul orasului Cambridge.
Situate langa colegii de renume, ambele colegii detin campusuri traditionale cu gradini incantatoare care ofera un nivel ridicat de siguranta, sala de mese, sala de lectura, sala pentru organizare activitati precum si facilitati pentru practicare de diverse sporturi.
La 10-15 minute de mers pe jos se afla centrul istoric cu magazine, cafenele, cinema, teatre. Facilitatile pentru sport si piscina se afla la 15 minute pe jos de campus.
Scoala de vara cu o vechime de functionare de peste 50 ani si acreditata British Council si English UK.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

·    Test de evaluare initiala, pentru plasarea pe nivele de la incepator la avansat
· Curs limba engleza: saptamanal 20 lectii (15 ore, Curs Standard) sau 28 lectii (21 ore, Curs Intensiv), la alegere, acreditate British Council, in clase internationale de cca. 12-16 studenti
·    Material de curs bine concepute
·    Certificat de absolvire curs si raport de evaluare la finalul taberei
·    Cazare in campus, camere standard cu unul sau doua paturi, baie comuna
·    Trei mese pe zi (packed lunch in excursii)
·    Schimbarea lenjeriei saptamanal si facilitati pentru spalarea hainelor
·    Activitati zilnice sportive si culturale; exemple de  activitati: diverse sporturi, arts and crafts, vizite dupa-amiaza, disco, pictura pe sticla, disco, bowling, fotbal, volei, cricket etc.
·    O excursie de o zi intreaga cu autocarul, saptamanal, ca de exemplu: Londra, Warwick Castle, Leeds Castle, Windsor Castle, Eton sau Oxford
·    Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
·    Asigurare medicala din UK
·    Transfer de la si la aeroport Londra Heathrow

Nota!
In cazul in care optati pentru Cursul Intensiv, cele 8 lectii suplimentare de limba engleza se desfasoara 4 zile/sapt, in locul activitatilor de dupa-amiaza.


interval de desfasurare vara 2020:

28 iunie - 09 august

Durata: min. 1 saptamana, max. 6 


Tarif: 

1480 GBP/ 1 saptamana
2370 GBP/ 2 saptamani    
3070 GBP/ 3 saptamani     


Optional:

·    Examen IELTS, aprox 185 GBP (disponibilitate la cerere, va inlocui o excursie de o zi intreaga)


Tariful NU include:    

·    Taxa de inscriere 40 GBP
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
·    Cost suplimentar transfer aeroport pentru sosiri si plecari in alte zile decat duminica sau daca sosirea nu este pe aeroportul London Heathrow
·    Asigurare complexa de calatorie din Romania
·    Programul nu include supraveghere permanenta

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari