Tabara Limba Engleza & Pregatire Admitere Universitati UK - Earlscliffe College

tabara limba engleza pregatire universitati uk earlscliffe college.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Earlscliffe College
Varsta: 16-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun - 11 Iul 2020
£2990

Galerie foto

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza & Pregatire Admitere Universitati UK - Earlscliffe College"

Tabara de limba engleza Uni-Prep se desfasoara in colegiul Earlscliffe, situat in Folkestone, Kent, aproape de centrul orasului si la numai o ora distanta de centrul Londrei, cu trenul. Renovat complet in 2012, campusul este perfect pentru gazduirea studentilor internationali, iar daca sunteti în cautarea unui curs de vara care sa va pregateasca pentru universitate, va invitam sa testati programul Uni-Prep.  
Cursul se axeaza pe toate tehnicile de studiu independent necesare oricarui elev ambitios, dar si pentru a oferi suport pentru cei care doresc sa acceseze universitatile de top din UK. Directorul colegiului, Tim Fish, are peste 25 de ani experienta in pregatirea tinerilor internationali pentru admiterea in universitati de renume in lume precum Oxford, Cambridge, Stanford, UCL, Durham si St Andrew’s.


Programul de vara al taberei de limba engleza & pregatire universitati UK include:

· Test de limba engleza pentru verificarea nivelului
· Saptamanal 22 ore limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de 10 - 12 participanti, care cuprind: pregatire examen IELTS, research skills, essay writing skills, public speaking skills, delivering effective presentations, note-taking skills, critical thinking, procedura aplicare Oxbridge
        · Eseu complex cu tematica academica la alegere
        · Cum sa alegi universitatea potrivita
        · Sesiuni consiliere pentru Personal Statement pentru cei care doresc sa aplice la universitati din UK prin sistemul UCAS sau dezbateri UNESCO saptamanale
·    Cazare in campus, in camere standard cu 2 sau 3 paturi, cu baie proprie si Wi-Fi
·    Serviciu de spalare a hainelor o data pe saptamana
·    3 mese/ zi in sala de mese a colegiului, plus gustari in timpul zilei, pranz la pachet in timpul excursiilor
·    O cina formala la finalul taberei
·    Program de activitati dupa-amiaza si seara precum: arts & crafts, fotbal, baschet, tenis, inot, golf, volei, laser tag trip, disco, talent show, quiz, barbeque, cinema etc
·    Patru excursii de o zi intreaga/ 2 saptamani; exemple de excursii: Londra (cu vizite la universitati precum UCL, LSE si RHUL si The National Gallery), Cambridge (tur    universitati), Oxford (tur universitati), Thorpe Park, Canterbury etc
·    Certificat de absolvire curs insotit de raport de evaluare
·    Asigurare medicala din UK
·    Supraveghere & asistenta in caz de urgenta
·    Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow (pentru sosiri/ plecari intre orele 9 am - 4 pm; in zilele stabilite pentru sosire/plecare)


Interval de participare vara 2020: 

28 iunie - 11 iulie       

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

2990 GBP 


Optional:

·    Engleza Intensiv in grupe mici 125 GBP/ 4 ore/ saptamana
·    Lectii one-to-one 250 GBP/ 4 ore/ saptamana
·    Paintball, London Musical sau Warner Bros Harry Potter™ Studio (tarif la cerere0


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Transfer de la-la aeroport Heathrow 190 GBP/ sens (in afara orelor mentionate)
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare 
· Taxa asistenta check-in minor neinsotit 50 GBP (daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana)


Nota! Nivel de limba Engleza acceptat:  minim B2+

De ce tabere
MIRUNETTE
EDUCATION??

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
servicii educationale de la A la Z!

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari