Tabara Limba Engleza & Pregatire TOEFL/ SAT - Fisher College, Boston, SUA

tabara limba engleza pregatire toefl sat fisher college boston.jpg

Tara: America
Locatie: Boston
Varsta: + 15 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
23 Iun - 13 Iul
14 Iul - 03 Aug 2019
3995$

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza & Pregatire TOEFL/ SAT - Fisher College, Boston, SUA"

Programul taberei de vara cu pregatire examinare TOEFL sau SAT se desfasoara in cadrul colegiului Fisher College, situat in Boston la aprox 10 minute de Harvard University si  MIT.
Programul pentru pregatire TOEFL sau SAT include atat cursurile pentru pregatire cat si workshop-uri saptamanale  si vizite la universitati de renume.  Workshop-urile vor avea teme precum alegerea universitatii potrivite, redactarea eseului pentru admitere dar si pregatire pentru interviu.


Programul de vara al taberei de limba engleza si pregatire examene TOEFL sau SAT include:

·  Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 18 lectii (15 ore) pentru pregatire examinari TOEFL sau SAT, predate de profesori calificati, in clase internationale de maxim 20 elevi
· Saptamanal 1 workshop pentru pregatire acces universitate (exemple teme pentru workshop: alegerea colegiului potrivit, redactarea eseului pentru        admitere, sustinerea interviului etc)
· Manuale si materiale didactice bine concepute pe toata durata taberei
· Cazare in campusul universitatii Fisher Collegein resedinta studenteasca tip dormitory, in camere cu 2-4 paturi, cu baie comuna (aprox. 1 baie la 4 copii)
· 3 mese/ zi de luni pana vineri,  brunch sambata si brunch si cina duminica
· Program complex de activitati si vizite; exemple de activitati si vizite: DJ Dance Party, petrecere de final, Newbury Street, Freedom Trail, Beacon Hill & The State House, Faneuil Hall & Quincy Market, Boston Duck Tour, Six Flags Amusement Park
· 4 vizite la universitati; exemple de vizite: Harvard University, Massachusetts Institute of Technology (MIT), University of Massachusetts, Brown University
· Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu international
· Transfer de la - la aeroportul Boston Logan
· Certificat de participare


Interval de desfasurare 2019:   

23 Iunie - 13 Iulie              
14 Iulie - 03 August

Durata taberei: 3 saptamani


Tarif:

3995 USD / 3 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 250 USD
· Taxa de viza 160 USD
· Transport cu avionul Bucuresti – Boston – Bucuresti
· Taxa UM cca. 100 USD/ dus-intors, doar daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana)
· Transfer de la - la aeroport Boston Logan in alte zile decat cele stabilite pentru sosire/ plecare  - tarif la cerere
· Asigurare complexa de calatorie

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari