Tabara Limba Engleza & Pregatire TOEFL/ SAT - Fisher College, Boston, SUA

tabara limba engleza pregatire toefl sat fisher college boston.jpg

Tara: America
Locatie: Boston
Varsta: + 15 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
23 Iun - 13 Iul
14 Iul - 03 Aug 2019
3995$

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza & Pregatire TOEFL/ SAT - Fisher College, Boston, SUA"

Programul taberei de vara cu pregatire examinare TOEFL sau SAT se desfasoara in cadrul colegiului Fisher College, situat in Boston la aprox 10 minute de Harvard University si  MIT.
Programul pentru pregatire TOEFL sau SAT include atat cursurile pentru pregatire cat si workshop-uri saptamanale  si vizite la universitati de renume.  Workshop-urile vor avea teme precum alegerea universitatii potrivite, redactarea eseului pentru admitere dar si pregatire pentru interviu.


Programul de vara al taberei de limba engleza si pregatire examene TOEFL sau SAT include:

·  Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 18 lectii (15 ore) pentru pregatire examinari TOEFL sau SAT, predate de profesori calificati, in clase internationale de maxim 20 elevi
· Saptamanal 1 workshop pentru pregatire acces universitate (exemple teme pentru workshop: alegerea colegiului potrivit, redactarea eseului pentru        admitere, sustinerea interviului etc)
· Manuale si materiale didactice bine concepute pe toata durata taberei
· Cazare in campusul universitatii Fisher Collegein resedinta studenteasca tip dormitory, in camere cu 2-4 paturi, cu baie comuna (aprox. 1 baie la 4 copii)
· 3 mese/ zi de luni pana vineri,  brunch sambata si brunch si cina duminica
· Program complex de activitati si vizite; exemple de activitati si vizite: DJ Dance Party, petrecere de final, Newbury Street, Freedom Trail, Beacon Hill & The State House, Faneuil Hall & Quincy Market, Boston Duck Tour, Six Flags Amusement Park
· 4 vizite la universitati; exemple de vizite: Harvard University, Massachusetts Institute of Technology (MIT), University of Massachusetts, Brown University
· Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu international
· Transfer de la - la aeroportul Boston Logan
· Certificat de participare


Interval de desfasurare 2019:   

23 Iunie - 13 Iulie              
14 Iulie - 03 August

Durata taberei: 3 saptamani


Tarif:

3995 USD / 3 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 250 USD
· Taxa de viza 160 USD
· Transport cu avionul Bucuresti – Boston – Bucuresti
· Taxa UM cca. 100 USD/ dus-intors, doar daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana)
· Transfer de la - la aeroport Boston Logan in alte zile decat cele stabilite pentru sosire/ plecare  - tarif la cerere
· Asigurare complexa de calatorie

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari