Tabara Limba Engleza & Pregatire pentru Oxford si Cambridge (Oxbridge) - Cambridge

tabara limba engleza pregatire pentru oxford si cambridge oxbridge cambridge.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 16-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun – 19 Iul 2020
£3750

Prezentare tabara

Programul se adreseaza tinerilor ambitiosi cu varste de 16 si 17 ani, care doresc ca in urmatorii 2-3 ani sa devina candidatii ideali sa aplice la Oxford, Cambridge sau la alte universitati ale grupului Russel precum London School of Economics, Imperial College London, University Collge London, Durham University, Warwick, Southampton sau alte universitati de top din UK.

Programa include: workshopuri tematice, proiecte, interviuri de proba, program social, sedinte de pregatire pentru admitere Oxbridge, seminarii sustinute de profesori universitari sau membri ai echipei de admitere a universitatii, University Tours etc.


Programul de vara al taberei de limba engleza & pregatire Oxbridge include:

· Cerinte minim nivel cunostinte limba engleza:  echivalent a IELTS 5.5+/ nivel upper intermediate
· Cursuri limba engleza, seminarii & workshop-uri si pregatire Oxbridge, cca 60 ore/ 3 saptamani, sustinute de profesori si absolventi ai universitatilor, in grupe internationale de aprox 16 elevi (exemple de teme abordate: What is it like studying medicine at the University of Cambridge?, Economics and the London School of Economics, Study History of Art: From            Baroque to Banksy, Study Chemistry: How to think like a scientist, Studying Politics at Cambridge, Study Modern Languages: Gain a global perspective, How to apply to an Oxbridge university, Improving your research skills, How to write a personal statement for your Oxbridge application, 'Interviews at Oxbridge' by a professor from the University of Cambridge,              Oxbridge interview practice, 'Maths Masterclass' by a Durham University alumni)
· Materiale de studiu & certificat de absolvire curs
· Cazare in resedinta (situata la cca 10-15 min de scoala), in camere single sau duble, cu baie proprie sau comuna (in functie de disponibilitate)
· Pensiune completa (3 mese pe zi, in cantina scolii)
· Activitati de seara: petrecere de bun venit/ disco, seara quiz, diverse sporturi si jocuri, punting, seara internationala, seara cinema etc.
· Excursii - saptamanal min. 1 excursie; exemple: Londra (Imperial London College, V & A Museum), Oxford (vizita la colegiile Universitatii Oxford), Grantchester Meadows etc.
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow, conform unui interval orar prestabilit


Interval de participare vara 2020: 

28 Iunie – 19 Iulie

Durata taberei: 3 saptamani


Tarif:

3750 GBP


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Transfer de la aeroport Londra Heathrow in afara intervalului orar indicat de scoala - tarif la cerere
· Intampinare aeroport / asistenta check-in la plecare minori neinsotiti cca. 75 GBP/sens

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari