Tabara Limba Engleza & Pregatire pentru Oxford si Cambridge (Oxbridge) - Cambridge

tabara limba engleza pregatire pentru oxford si cambridge oxbridge cambridge.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 15-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
24 Iun – 15 Iul 2018
£3500

Prezentare tabara

Programul se adreseaza tinerilor ambitiosi cu varsta cuprinsa intre 15 - 17 ani, care doresc ca in urmatorii 2-3 ani sa devina candidatii ideali sa aplice la Oxford, Cambridge sau la alte universitati ale grupului Russel precum London School of Economics, Imperial College London, University Collge London,  Durham University, Warwick, Southampton sau alte universitati de top din UK.

Programa include: studiu academic, workshopuri de competente, interviuri de proba, program social, intalniri cu studenti Oxbridge, sedinte de pregatire pentru admitere Oxbridge, University Open Days and Tours etc.


Programul de vara al taberei de limba engleza & pregatire Oxbridge include:

· Cerinte minim nivel cunostinte limba engleza: echivalent a IELTS 5.0+/ nivel upper intermediate
· Cursuri limba engleza academica intensiva (exemple: studiu materii, sistemul educational britanic, pregatire examen IELTS, vocabular, cultura academica in UK etc) si pregatire Oxbridge, predate de profesori calificati, in clase internationale de cca 12-15 studenti
· Activitati academice si culturale precum: tur de orientare Cambridge, University Open Days, intalniri cu  studenti Oxbridge si consilieri, workshopuri despre procedura de admitere Oxbridge, tehnici interviu, comunicare si limbaj non-verbal, tehnici de citire rapida si memorare, critical & analitical thinking, alcatuirea unui plan de dezvoltare personala & lista de lectura pentru urmatorii 2 ani pentru maximizarea sanselor de admitere la universitate
· Manuale si materiale de studiu & certificat de absolvire curs
· Cazare in resedinta (situata la cca 10-15 min de scoala), in camere single sau duble, cu baie proprie sau comuna (in functie de disponibilitate)
· Pensiune completa (3 mese pe zi, in cantina scolii)
· Activitati de seara: petrecere de bun venit/ disco, seara quiz, diverse sporturi si jocuri, seara internationala, seara de film etc
· Excursii de o zi intreaga (1 sau 2, in functie de durata taberei); exemple: Londra (vizite la campusurile universitare Russel Group: LSE, Imperial London College, University College London - UCL), Windsor Castle, Canterbury, Stratford-Upon-Avon
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow, conform unui interval orar prestabilit


Interval de participare vara 2018: 

24 Iunie – 15 Iulie (3 saptamani)   
01 – 15 Iulie (2 saptamani)  

Durata taberei: 2 sau 3 saptamani


Tarif:

3500 GBP/ 3 saptamani     
2500 GBP/ 2 saptamani 


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 140 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow 180 GBP/ sens, pentru sosiri/  plecari in afara intervalului orar stabilit
· Asistenta check-in la plecare minori neinsotiti 70 GBP (obligatoriu pentru cei de 15 ani; pentru 16-17 ani daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari