Tabara Limba Engleza & Pregatire pentru Oxford si Cambridge (Oxbridge) - Cambridge

tabara limba engleza pregatire pentru oxford si cambridge oxbridge cambridge.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 16-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun – 19 Iul 2020
£3750

Prezentare tabara

Programul se adreseaza tinerilor ambitiosi cu varste de 16 si 17 ani, care doresc ca in urmatorii 2-3 ani sa devina candidatii ideali sa aplice la Oxford, Cambridge sau la alte universitati ale grupului Russel precum London School of Economics, Imperial College London, University Collge London, Durham University, Warwick, Southampton sau alte universitati de top din UK.

Programa include: workshopuri tematice, proiecte, interviuri de proba, program social, sedinte de pregatire pentru admitere Oxbridge, seminarii sustinute de profesori universitari sau membri ai echipei de admitere a universitatii, University Tours etc.


Programul de vara al taberei de limba engleza & pregatire Oxbridge include:

· Cerinte minim nivel cunostinte limba engleza:  echivalent a IELTS 5.5+/ nivel upper intermediate
· Cursuri limba engleza, seminarii & workshop-uri si pregatire Oxbridge, cca 60 ore/ 3 saptamani, sustinute de profesori si absolventi ai universitatilor, in grupe internationale de aprox 16 elevi (exemple de teme abordate: What is it like studying medicine at the University of Cambridge?, Economics and the London School of Economics, Study History of Art: From            Baroque to Banksy, Study Chemistry: How to think like a scientist, Studying Politics at Cambridge, Study Modern Languages: Gain a global perspective, How to apply to an Oxbridge university, Improving your research skills, How to write a personal statement for your Oxbridge application, 'Interviews at Oxbridge' by a professor from the University of Cambridge,              Oxbridge interview practice, 'Maths Masterclass' by a Durham University alumni)
· Materiale de studiu & certificat de absolvire curs
· Cazare in resedinta (situata la cca 10-15 min de scoala), in camere single sau duble, cu baie proprie sau comuna (in functie de disponibilitate)
· Pensiune completa (3 mese pe zi, in cantina scolii)
· Activitati de seara: petrecere de bun venit/ disco, seara quiz, diverse sporturi si jocuri, punting, seara internationala, seara cinema etc.
· Excursii - saptamanal min. 1 excursie; exemple: Londra (Imperial London College, V & A Museum), Oxford (vizita la colegiile Universitatii Oxford), Grantchester Meadows etc.
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow, conform unui interval orar prestabilit


Interval de participare vara 2020: 

28 Iunie – 19 Iulie

Durata taberei: 3 saptamani


Tarif:

3750 GBP


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Transfer de la aeroport Londra Heathrow in afara intervalului orar indicat de scoala - tarif la cerere
· Intampinare aeroport / asistenta check-in la plecare minori neinsotiti cca. 75 GBP/sens

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari