Tabara Limba Engleza & Pregatire Oxbridge - St Edmund Hall, Oxford, Anglia

tabara limba engleza pregatire oxbridge st edmund hall oxford anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 16-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun - 11 Iul 2020
12 - 25 Iul 2020
£4500

Prezentare tabara

Tabara de pregatire pentru universitate Oxbridge, desfasurata in cadrul Colegiului St. Edmund Hall, parte a Universitatii Oxford, se adreseaza elevilor ambitiosi, cu performante academice deosebite. Tabara atrage elevi din toata lumea, inclusiv elevi internationali care deja studiaza intr-un “boarding school” sau “college” din UK. In general, elevii participanti doresc sa aplice la universitati precum Oxford, Cambridge, London School of Economics (LSE), University College London (UCL), Imperial College London, Durham, Warwick etc. In timpul cursului se vor vizita mai multe universitati de top din UK.
Scopul taberei consta in maximizarea sanselor de reusita la universitate a participantilor. La finalul taberei participantii vor intelege datele, termenul limita, continutul aplicatiei si cerintele universitatilor, vor fi indrumati spre cele 5 subiecte potrivite, vor fi pregatiti pentru examinari specifice precum UKCAT, LNAT, etc, isi vor fi imbunatatit abilitatile de sustinere a unui interviu.


Programul de vara al taberei de engleza si pregatire universitate include:

· Test de evaluare initiala, pentru nivel min. B2 (Upper Intermediate)
· Saptamanal 20 ore de curs impartite in tutoriale, workshop-uri si master classes, in grupe internationale ce cca 11 participanti, cu subiecte precum, de exemplu: Introduction to Oxbridge Applications, UK Education System, Introduction to Personal Statements, Writing Personal Statements, Critical Thinking, Admissions Tests & Key Skills, University Interviews & Techniques, Practice Interviews, Mock Admissions Test & feedback, UCAS Masterclass etc.
· In totalul orelor de curs sunt incluse si 3 sesiuni one-to-one cu tutorele lor, pentru feedback personalizat & urmarirea progresului
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
· Student pack (exemple: rucsac cu logo-ul scolii, sticla de apa, legitimatie elev & lanyard cu numar de telefon de urgenta)
· Program de activitati de seara; exemple de activitati: dezbateri, punting, seara tematica, cina formala in sala colegiului St Edmund Hall etc.
· Cazare in campusul colegiului, in camere duble standard, cu baie comuna
· Pensiune completa (3 mese/zi), packed lunch in timpul excursiilor
· 3 excursii/ vizite de o zi intreaga pe durata celor 2 saptamani, ce includ vizite la universitati din Oxford, Cambridge si Londra
· Transfer de la si la aeroport Londra Heathrow sau Gatwick (pentru sosiri/ plecari in intervalul orar 8:00-22:00)
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2020: 

28 Iun - 11 Iul 2020
12 - 25 Iul 2020

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

4500 GBP / 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti, companie de linie
· Asigurare complexa de calatorie din Romania

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari