Tabara Limba Engleza & Pregatire Oxbridge - St Edmund Hall, Oxford, Anglia

tabara limba engleza pregatire oxbridge st edmund hall oxford anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 16-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun - 11 Iul 2020
12 - 25 Iul 2020
£4500

Prezentare tabara

Tabara de pregatire pentru universitate Oxbridge, desfasurata in cadrul Colegiului St. Edmund Hall, parte a Universitatii Oxford, se adreseaza elevilor ambitiosi, cu performante academice deosebite. Tabara atrage elevi din toata lumea, inclusiv elevi internationali care deja studiaza intr-un “boarding school” sau “college” din UK. In general, elevii participanti doresc sa aplice la universitati precum Oxford, Cambridge, London School of Economics (LSE), University College London (UCL), Imperial College London, Durham, Warwick etc. In timpul cursului se vor vizita mai multe universitati de top din UK.
Scopul taberei consta in maximizarea sanselor de reusita la universitate a participantilor. La finalul taberei participantii vor intelege datele, termenul limita, continutul aplicatiei si cerintele universitatilor, vor fi indrumati spre cele 5 subiecte potrivite, vor fi pregatiti pentru examinari specifice precum UKCAT, LNAT, etc, isi vor fi imbunatatit abilitatile de sustinere a unui interviu.


Programul de vara al taberei de engleza si pregatire universitate include:

· Test de evaluare initiala, pentru nivel min. B2 (Upper Intermediate)
· Saptamanal 20 ore de curs impartite in tutoriale, workshop-uri si master classes, in grupe internationale ce cca 11 participanti, cu subiecte precum, de exemplu: Introduction to Oxbridge Applications, UK Education System, Introduction to Personal Statements, Writing Personal Statements, Critical Thinking, Admissions Tests & Key Skills, University Interviews & Techniques, Practice Interviews, Mock Admissions Test & feedback, UCAS Masterclass etc.
· In totalul orelor de curs sunt incluse si 3 sesiuni one-to-one cu tutorele lor, pentru feedback personalizat & urmarirea progresului
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
· Student pack (exemple: rucsac cu logo-ul scolii, sticla de apa, legitimatie elev & lanyard cu numar de telefon de urgenta)
· Program de activitati de seara; exemple de activitati: dezbateri, punting, seara tematica, cina formala in sala colegiului St Edmund Hall etc.
· Cazare in campusul colegiului, in camere duble standard, cu baie comuna
· Pensiune completa (3 mese/zi), packed lunch in timpul excursiilor
· 3 excursii/ vizite de o zi intreaga pe durata celor 2 saptamani, ce includ vizite la universitati din Oxford, Cambridge si Londra
· Transfer de la si la aeroport Londra Heathrow sau Gatwick (pentru sosiri/ plecari in intervalul orar 8:00-22:00)
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2020: 

28 Iun - 11 Iul 2020
12 - 25 Iul 2020

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

4500 GBP / 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti, companie de linie
· Asigurare complexa de calatorie din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari