Tabara Limba Engleza Pregatire IELTS - University of Oxford, Anglia

tabara limba engleza pregatire ielts academic writing oxford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 16 - 18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
01 - 14 Iul
15 - 28 Iul
29 Iul - 11 Aug 2019
£4295

Prezentare tabara

Universitatea Oxford, aflata in fruntea clasamentelor universitatilor internationale, cea mai veche din Marea Britanie, gazduieste Balliol College, localizat in inima orasului, la cateva minute de centrul istoric vibrant si cochet al Oxford-ului.
Amplasarea centrala, prestigiul si frumusetea arhitecturala a colegiului sunt doar cateva din elementele care creeaza locul ideal pentru o vara de studiu.
Programul aduce in atentia participantilor elementele de baza ale examenului IELTS - necesar aplicarii la universitate.
Cursul se focuseaza pe practicarea abilitatilor cerute la fiecare sectiune din examenul IELTS, intelegerea acestuia si testari periodice.


Programul de vara al taberei de pregatire IELTS include:

· Informatii si orientare la sosire
· Saptamanal peste 20 de ore de predare, impartite in sesiuni dimineata si dupa-amiaza sustinute de profesori calificati, in grupuri restranse de studiu de maxim 15 participanti, workshop-uri si prelegeri sustinute de invitati din sfera academica
· Ceremonie formala de absolvire, certificat de absolvire si raport de evaluare
· Cazare in campus in camere single standard, cu facilitati comune
· Acces sala calculatoare si internet Wi-Fi
· Doua mese pe zi (mic dejun si cina) in cantina scolii (pranzul nu este inclus si poate fi servit in oras, intrucat Oxford-ul este ofera multe locatii unde se mananca sanatos)
· Program recreational si cultural in fiecare dupa-amiaza; exemple: punting, vizite muzee, gradini botanice, diverse sporturi de vara, seminarii tinute de diversi invitati, precum si vizite la faimoasele colegii ale Oxford-ului
· Program de activitati in fiecare seara; exemple: dezbateri, quiz, petreceri internationale, spectacole, cinema, petrecere absolvire curs etc
· Pe parcursul celor 2 saptamani se organizeaza 2 excursii; exemple: Blenheim Palace, Hampton Court, Stonehenge etc
·  Supraveghere permanenta  si asistenta medicala in caz de urgenta
·  Asigurare de calatorie din UK


Nota! Nivel minim limba engleza acceptat - upper intermediate (B2)


Interval de desfasurare 2019:                                                                                          

01 -14 Iulie
15 - 28 Iulie
29 Iulie - 11 August   

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:  

4295 GBP/ 2 saptamani 


 Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din Romania
· Transfer de la aeroportul Heathrow cu autocarul, in prezenta unui reprezentant al scolii (intre orele 9-14 pt sosiri si 10-16 pt plecari) 65 GBP/ sens
· Transfer taxi aeroport Heathrow - Oxford - tarif la cerere

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari