Tabara Limba Engleza Pregatire IELTS - University of Oxford, Anglia

tabara limba engleza pregatire ielts academic writing oxford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 16 - 18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: Engleza



Perioada:
01 - 14 Iul
15 - 28 Iul
29 Iul - 11 Aug 2019
£4295

Prezentare tabara

Universitatea Oxford, aflata in fruntea clasamentelor universitatilor internationale, cea mai veche din Marea Britanie, gazduieste Balliol College, localizat in inima orasului, la cateva minute de centrul istoric vibrant si cochet al Oxford-ului.
Amplasarea centrala, prestigiul si frumusetea arhitecturala a colegiului sunt doar cateva din elementele care creeaza locul ideal pentru o vara de studiu.
Programul aduce in atentia participantilor elementele de baza ale examenului IELTS - necesar aplicarii la universitate.
Cursul se focuseaza pe practicarea abilitatilor cerute la fiecare sectiune din examenul IELTS, intelegerea acestuia si testari periodice.


Programul de vara al taberei de pregatire IELTS include:

· Informatii si orientare la sosire
· Saptamanal peste 20 de ore de predare, impartite in sesiuni dimineata si dupa-amiaza sustinute de profesori calificati, in grupuri restranse de studiu de maxim 15 participanti, workshop-uri si prelegeri sustinute de invitati din sfera academica
· Ceremonie formala de absolvire, certificat de absolvire si raport de evaluare
· Cazare in campus in camere single standard, cu facilitati comune
· Acces sala calculatoare si internet Wi-Fi
· Doua mese pe zi (mic dejun si cina) in cantina scolii (pranzul nu este inclus si poate fi servit in oras, intrucat Oxford-ul este ofera multe locatii unde se mananca sanatos)
· Program recreational si cultural in fiecare dupa-amiaza; exemple: punting, vizite muzee, gradini botanice, diverse sporturi de vara, seminarii tinute de diversi invitati, precum si vizite la faimoasele colegii ale Oxford-ului
· Program de activitati in fiecare seara; exemple: dezbateri, quiz, petreceri internationale, spectacole, cinema, petrecere absolvire curs etc
· Pe parcursul celor 2 saptamani se organizeaza 2 excursii; exemple: Blenheim Palace, Hampton Court, Stonehenge etc
·  Supraveghere permanenta  si asistenta medicala in caz de urgenta
·  Asigurare de calatorie din UK


Nota! Nivel minim limba engleza acceptat - upper intermediate (B2)


Interval de desfasurare 2019:                                                                                          

01 -14 Iulie
15 - 28 Iulie
29 Iulie - 11 August   

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:  

4295 GBP/ 2 saptamani 


 Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din Romania
· Transfer de la aeroportul Heathrow cu autocarul, in prezenta unui reprezentant al scolii (intre orele 9-14 pt sosiri si 10-16 pt plecari) 65 GBP/ sens
· Transfer taxi aeroport Heathrow - Oxford - tarif la cerere

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari