Tabara limba Engleza & pregatire Cambridge - Millfield, Street

tabara limba engleza pregatire cambridge millfield street.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Millfield, Street
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
05 - 26 Iul 2020
£4255

Galerie foto

Prezentare tabara

Examenele Cambridge ofera o evaluare corecta a progresului elevilor in studiul limbii engleze si reprezinta un contact pozitiv cu un examen international. Examenele sunt organizate de  Cambridge ESOL, departament al Universitatii Cambridge, sunt concepute si corectate de experti in predarea si testarea limbii engleze. 
Tabara se desfasoara in campusul scolii Millfield situata in Street, tinutul Somerset. Millfield ofera cazare moderna, imprejurimi superbe cu lacuri, gradini, cladiri impunatoare precum teatrul Meyer, sala de concerte si facilitati sportive de ultima generatie, atat interioare cat si in aer liber. Examenul Cambridge se va sustine la finalul taberei, in cea de-a 3-a saptamana.   


Programul include:

·    Test de evaluare initiala, pentru repartizarea pe nivele de studiu (B1+ , B2)
·    Saptamanal 15 ore de limba engleza pentru pregatire PET sau FCE, in clase multinationale, de cca. 12 studenti (1 lectie dureaza 45 min) + 8 ore Extra Get Ahead English; scoala este acreditata British Council si este centru de examinare
·    Pregatire PET/ FCE folosind materiale specifice, teste practice pentru a imbunatati abilitatile de comunicare pentru cele 4 aptitudini lingvistice: citire, scriere, vorbire si ascultare + examen Cambridge in a 3-a saptamana
·    Manuale si material didactic pe perioada cursului
·    Raport de evaluare si certificat de absolvire la finalul taberei
·    Integrare cu elevi britanici prezenti in campus pe intreaga durata a taberei
·    Cazare in campus in camere standard cu unul sau mai multe paturi, tip boarding, cu baie comuna
·    3 mese pe zi in cantina scolii, cu posibilitate pentru diete speciale si „packed lunch” in timpul excursiilor
·    Activitati dupa-amiaza; exemple: arta, netball, squash, sah, aerobic, yoga, tenis, volei, dans, fotball, hockey etc.
·    Activitati seara; exemple : seri internationale, stalent show, disco, karaoke, quiz, English fete, gala Inot, mini olimpiada, Mr&Mrs Millfield, etc.
·    Saptamanal o excursie de jumatate de zi si una de o zi intreaga; exemple de excursii: Oxford, Bath, Bristol, Bournemouth, parcuri de distractie, muzee sau castele, excursii finalizate cu „project work” la ore
·    Supraveghere si cabinet medical in campus
·    Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval participare vara 2020:

05 iulie – 26 iulie (3 saptamani)


Tarif:

4255 GBP/ 3 saptamani


Optional:

·  Weekend optional la Londra; include cazare, mese, transport (perioade si tarif la cerere)
·  Taxa examen Trinity (sustinere examen in sapt 19-26 iul) 95 GBP


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer de la si la aeroport Heathrow 195 GBP dus-intors

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari