Tabara Limba Engleza & Pregatire Cambridge FCE/CAE - Lancing College, Brighton

tabara limba engleza pregatire cambridge fce 13 18 ani lancing.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Brighton
Varsta: 13 - 17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 - 27 Iul 2019
£4000

Scoala organizatoare a fost premiata de catre EL Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara

Colegiul Lancing, infiintat in 1848, este situat pe un deal cu vederi uimitoare spre statiunea de coasta Brighton. Celebra capela gotica, cu aerul sau magic, este de importanta nationala si domina un campus care se extinde pe aproximativ  220 de hectare. 
Colegiul este construit într-un stil similar cu colegiile Oxford si Cambridge si ofera facilitatii excelente: terenuri de tenis, sala de sport, piscina, terenuri pentru squash, teatru si studio pentru dans, sali comune pentru relaxare cu TV, masa pentru tenis, magazin in campus.

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.


Programul taberei de limba engleza si pregatire Cambridge include:

· Saptamanal 22 ½ ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de max.14 studenti, impartite in English Skills, Enrichment si Research Project
· Pregatire examen FCE / CAE in cadrul orelor de English Skills & Enrichment), taxa examinare Cambridge FCE/ CAE (data examinare 25 Iulie 2019 pentru FCE si 24 Iulie 2019 pentru CAE), certificat
· Material de curs bine conceput, monitorizare periodica a progresului
· Cazarea in camere standard cu unul sau doua paturi si baie comuna; serviciu saptamanal de spalare a hainelor; acces internet WiFi
· 3 mese/ zi si packed lunch in timpul excursiilor de 1 zi
· Program de activitati dupa-amiaza si seara:  sporturi diverse, casino, cinema, seara DJ, prezentare de moda, karaoke, mini olimpiada, seara quiz, seara talentelor, vanatoarea de comori etc.
· Saptamanal 1 excursie de 1 zi intreaga; exemple de excursii: British Museum, London Eye, Buckingham Palace, London Zoo, London Dungeon, Madam Tussauds, Natural History Museum, Science Museum, Thorpe Park, Tower of London, Westminster Abbey,  sau Eastbourne etc.
· Saptamanal 1 excursie de ½ zi, in oraselele din apropiere sau pentru o activitate desfasurata in afara campusului (ex: muzeu, patinaj, indoor climbing)
· Supraveghere din partea staff-ului local si asistenta medicala in campus
· Transfer de la/ la aeroport Londra Heathrow in zilele stabilite
· Transfer de la/ la centrul de examinare Cambridge
· Asigurare de calatorie din UK
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare


Nota! Pentru inscriere nivel limba engleza minim B2 pentru FCE sau C1 pentru CAE (se va sustine un test online si un interviu skype)


Interval de participare 2019:     

07 - 27 Iulie pentru CAE (examinare 24 Iul)
07 - 27 Iulie pentru FCE (examinare 25 Iul)

Durata taberei: 3 saptamani (sosire Duminica, plecare Sambata)         


Tarif:      

 4000 GBP                             


Tariful NU include:    

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Transfer de la/ la aeroport Heathrow in afara zilelor stabilite - tarife la cerere
· Asigurare de calatorie din Romania
· Depozit in caz de daune, returnabil la plecare 80 GBP
· Cazare noapte suplimentara - tarif la cerere


De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari