Tabara Limba Engleza & Pregatire Cambridge FCE/CAE - Lancing College, Brighton

tabara limba engleza pregatire cambridge fce 13 18 ani lancing.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Brighton
Varsta: 13 - 17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 - 27 Iul 2019
£4000

Scoala organizatoare a fost premiata de catre EL Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara

Colegiul Lancing, infiintat in 1848, este situat pe un deal cu vederi uimitoare spre statiunea de coasta Brighton. Celebra capela gotica, cu aerul sau magic, este de importanta nationala si domina un campus care se extinde pe aproximativ  220 de hectare. 
Colegiul este construit într-un stil similar cu colegiile Oxford si Cambridge si ofera facilitatii excelente: terenuri de tenis, sala de sport, piscina, terenuri pentru squash, teatru si studio pentru dans, sali comune pentru relaxare cu TV, masa pentru tenis, magazin in campus.

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.


Programul taberei de limba engleza si pregatire Cambridge include:

· Saptamanal 22 ½ ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de max.14 studenti, impartite in English Skills, Enrichment si Research Project
· Pregatire examen FCE / CAE in cadrul orelor de English Skills & Enrichment), taxa examinare Cambridge FCE/ CAE (data examinare 25 Iulie 2019 pentru FCE si 24 Iulie 2019 pentru CAE), certificat
· Material de curs bine conceput, monitorizare periodica a progresului
· Cazarea in camere standard cu unul sau doua paturi si baie comuna; serviciu saptamanal de spalare a hainelor; acces internet WiFi
· 3 mese/ zi si packed lunch in timpul excursiilor de 1 zi
· Program de activitati dupa-amiaza si seara:  sporturi diverse, casino, cinema, seara DJ, prezentare de moda, karaoke, mini olimpiada, seara quiz, seara talentelor, vanatoarea de comori etc.
· Saptamanal 1 excursie de 1 zi intreaga; exemple de excursii: British Museum, London Eye, Buckingham Palace, London Zoo, London Dungeon, Madam Tussauds, Natural History Museum, Science Museum, Thorpe Park, Tower of London, Westminster Abbey,  sau Eastbourne etc.
· Saptamanal 1 excursie de ½ zi, in oraselele din apropiere sau pentru o activitate desfasurata in afara campusului (ex: muzeu, patinaj, indoor climbing)
· Supraveghere din partea staff-ului local si asistenta medicala in campus
· Transfer de la/ la aeroport Londra Heathrow in zilele stabilite
· Transfer de la/ la centrul de examinare Cambridge
· Asigurare de calatorie din UK
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare


Nota! Pentru inscriere nivel limba engleza minim B2 pentru FCE sau C1 pentru CAE (se va sustine un test online si un interviu skype)


Interval de participare 2019:     

07 - 27 Iulie pentru CAE (examinare 24 Iul)
07 - 27 Iulie pentru FCE (examinare 25 Iul)

Durata taberei: 3 saptamani (sosire Duminica, plecare Sambata)         


Tarif:      

 4000 GBP                             


Tariful NU include:    

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Transfer de la/ la aeroport Heathrow in afara zilelor stabilite - tarife la cerere
· Asigurare de calatorie din Romania
· Depozit in caz de daune, returnabil la plecare 80 GBP
· Cazare noapte suplimentara - tarif la cerere


De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari