Tabara Limba Engleza Pregatire Academica STEM - Cambridge, Anglia

tabara limba engleza pregatire academica stem cambridge anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 14-17
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun – 12 Iul 2020
£2700

Prezentare tabara

Programul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani, care sunt pasionati de stiinte, tehnologie, inginerie si matematica. Pe durata programului elevii vor participa la competitii de programare, constructie roboti sau elaborarea unor proiecte de stiinta.
Scopul taberei cu specializare STEM (Science, Technology, Engineering & Maths) este ca la finalul celor 2 saptamani elevii sa inteleaga cum se aplica materiile ce compun programa STEM in viata de zi cu zi si sa isi dezvolte abilitatea de a lucra intr-o echipa in situatii practice atat in sala de clasa cat si in afara ei.
Programul taberei se desfasoara intr-un campus modern cu facilitati excelente, situat la aprox 15 minute de centrul orasului.


Programul de vara al taberei de limba engleza STEM include:

· Cerinte minim nivel cunostinte limba engleza: echivalent a IELTS 5.0+
· 20 ore de curs, in grupe internationale de cca 12-15 studenti; exemple tematica lectii: LEGO robotics (build, code, and adapt a robot to complete a series of challenges), Coding (learn about codes, ciphers and how to make and break them), Raspberry Pi (build and use a Raspberry Pi system to generate computer code to complete a variety of tasks)
· 12 ore de workshop-uri cu activitati practice; exemple de teme: Combustion: (exploring energy from combustive fuels), Power (exploring energy generation in space and even on planets), Rockets (build a model rocket for launch), Chemical Energy (investigate chemical reactions, testing a variety of different chemicals), Xenobiology (investigate alien life forms on another planet), Material Science (mechanics and materials - how they apply in the construction of space shuttles)
· 2 ore de seminarii; exemple de teme: The Arctic Experience (learn about the history of exploration and science of the Antarctic); Space travel (learn about the 'Space Race' and develop an idea of some of the political, scientific and historical decisions made to enable humanity to reach for the stars)
· Vizite educationale; exemple: National Space Academy, Computer History Museum, Royal Observatory in Greenwich, Cutty Sark & the National Maritime Museum
· Cazare in campus, in camere single cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Activitati de seara; exemple: petrecere de bun venit/ disco, karaoke, bowling, diverse sporturi si jocuri, seara de film etc
· Certificat de absolvire curs
· Transfer aeroport Londra Heathrow, conform unui interval orar prestabilit


Interval de participare 2020:

28 Iunie – 12 Iulie

Durata: 2 saptamani                                            


Tarif:

2700 GBP/ 2 saptamani          


 Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Transfer suplimentar de la-la aeroport Londra Heathrow  - tarif la cerere
· Taxa intampinare / asistenta check-in minori neinsotiti cca. 75 GBP/ sens (obligatoriu daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)

Nota! nivel min. necesar lb. Engleza - B2 (Upper Intermediate)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari