Tabara Limba Engleza Pregatire Academica STEM - Cambridge, Anglia

tabara limba engleza pregatire academica stem cambridge anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 14-17
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun – 12 Iul 2020
£2700

Prezentare tabara

Programul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani, care sunt pasionati de stiinte, tehnologie, inginerie si matematica. Pe durata programului elevii vor participa la competitii de programare, constructie roboti sau elaborarea unor proiecte de stiinta.
Scopul taberei cu specializare STEM (Science, Technology, Engineering & Maths) este ca la finalul celor 2 saptamani elevii sa inteleaga cum se aplica materiile ce compun programa STEM in viata de zi cu zi si sa isi dezvolte abilitatea de a lucra intr-o echipa in situatii practice atat in sala de clasa cat si in afara ei.
Programul taberei se desfasoara intr-un campus modern cu facilitati excelente, situat la aprox 15 minute de centrul orasului.


Programul de vara al taberei de limba engleza STEM include:

· Cerinte minim nivel cunostinte limba engleza: echivalent a IELTS 5.0+
· 20 ore de curs, in grupe internationale de cca 12-15 studenti; exemple tematica lectii: LEGO robotics (build, code, and adapt a robot to complete a series of challenges), Coding (learn about codes, ciphers and how to make and break them), Raspberry Pi (build and use a Raspberry Pi system to generate computer code to complete a variety of tasks)
· 12 ore de workshop-uri cu activitati practice; exemple de teme: Combustion: (exploring energy from combustive fuels), Power (exploring energy generation in space and even on planets), Rockets (build a model rocket for launch), Chemical Energy (investigate chemical reactions, testing a variety of different chemicals), Xenobiology (investigate alien life forms on another planet), Material Science (mechanics and materials - how they apply in the construction of space shuttles)
· 2 ore de seminarii; exemple de teme: The Arctic Experience (learn about the history of exploration and science of the Antarctic); Space travel (learn about the 'Space Race' and develop an idea of some of the political, scientific and historical decisions made to enable humanity to reach for the stars)
· Vizite educationale; exemple: National Space Academy, Computer History Museum, Royal Observatory in Greenwich, Cutty Sark & the National Maritime Museum
· Cazare in campus, in camere single cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Activitati de seara; exemple: petrecere de bun venit/ disco, karaoke, bowling, diverse sporturi si jocuri, seara de film etc
· Certificat de absolvire curs
· Transfer aeroport Londra Heathrow, conform unui interval orar prestabilit


Interval de participare 2020:

28 Iunie – 12 Iulie

Durata: 2 saptamani                                            


Tarif:

2700 GBP/ 2 saptamani          


 Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Transfer suplimentar de la-la aeroport Londra Heathrow  - tarif la cerere
· Taxa intampinare / asistenta check-in minori neinsotiti cca. 75 GBP/ sens (obligatoriu daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)

Nota! nivel min. necesar lb. Engleza - B2 (Upper Intermediate)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari