Tabara limba Engleza & Pregatire Academica - Clifton College, Bristol

tabara limba engleza pregatire academica clifton college britol.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Clifton College, Bristol
Varsta: 13-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
07 Iul - 25 Aug 2020
£2352

Galerie foto

Prezentare tabara

Colegiul Clifton este situat in inima orasului Bristol, unul din cele mai dinamice, vibrante, pline de cultura orase ale Europei, la doar 20 minute de aeroportul din Bristol. Clifton este „cea mai atragatoare”suburbie a Europei (John Betjeman). Este o locatie foarte sigura cu multe terenuri de fotbal, sala de sport, piscina si terenuri de tenis. Scoala este ideala pentru studentii internationali ce doresc sa continue educatia in liceul britanic.Experimenteaza viata intr-unul din cele mai prestigioase boarding school din UK, imbogateste-ti cultura lingvistica, academica si sociala.


Programul de vara al taberei de limba engleza si pregatire academica include:

· Test initial de evaluare si plasarea in grupe de studiu pt nivel de la B2 la C2
· Saptamanal 15 ore de engleza, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 16 elevi
· Saptamanal 10 ore de pregatire academica, in clase internationale de cca.  10 elevi (cursul ofera o introducere a diferentelor intre engleza generala si cea academica si, in acelasi timp, ajuta la dezvoltarea aptitudinilor de comunicare necesare pentru studierea materiilor academice intr-un mediu in care se vorbeste exclusiv de limba Engleza)
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Cazare in campusul colegiului in camere standard cu
 1 - 4 cu baie comuna, tip boarding
· Pensiune completa (3 mese/zi), cu pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga si optiune pentru diete speciale
· Program de activitati in fiecare seara; exemple de activitati: barbecue, disco, turnee de sport, ghost walk, quiz, seara talentelor, seara film etc
· 2 excursii de 1 zi intreaga pe durata a 2 saptamani; exemple de excursii: Londra, Oxford, Portsmouth etc.
· 2 excursii de jumatate de zi/ pe durata a 2 saptamani, de exemplu: Bath, Cardiff, Stonehenge, Wells + 1 iesire in Bristol
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta, din partea staff-ului local
· Certificatul de absolvire a cursului si raport de evaluare
· Transfer de la - la aeroportul  Londra Heathrow  
· Asigurare medicala & de calatorie din UK

Remarca! Participarea este conditionata de sustinerea unui test academic


Interval de desfasurare 2020

07 Iulie - 25 August                                                                                                      

Durata cursului: 2, 3 sau 4 saptamani


Tarif: 

2352 GBP / 2 saptamani
3528 GBP/ 3 saptamani
4704 GBP/ 4 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Taxa pentru transfer minori neinsotiti 85 GBP/ sens (doar daca acest serviciu a fost rezervat la compania aeriana)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari