Tabara Limba Engleza Pregatire Drept, Medicina sau Inginerie - University of Oxford

tabara limba engleza pregatire academica 16 18 ani university of oxford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 16 - 18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
05 - 18 Iul
19 Iul - 01 Aug
02 - 15 Aug 2020
£4795

Prezentare tabara

Universitatea Oxford, aflata mereu in frunteaclasamentelor universitatilor internationale, este cea mai veche universitate din Marea Britanie, iar a doua ca vechime din lume. Universitatea este compusa din 38 de colegii independente, autonome, printre care se numara si Balliol College, St Catherine’s College, Queens College sau St Hugh’s College. Programul poate fi desfasurat la unul dintre aceste colegii sau la Yarnton Manor.Yarnton Manor este o cladireistorica situata la periferia orasului Oxford la numai 15 minute de mers cu masina pana in centrul istoricvibrant si cochet.
Programul consta intr-un curs de 2 saptamani ce ofera participantilor nu numai oportunitatea de a petrece vara in mediul unei universitati de renume mondial, ci si posibilitatea de a se pregati pentru universitate si de a se gandi la viitoarele cariere. Acestia pot alege unul din programele de pregatire academica pentru: Drept, Medicina sau Inginerie.


Programul de vara pentru tabara de pregatire academica include:

· Informatii si orientare la sosire
· Saptamanal peste 20 de ore de studiu, impartite astfel: 15 ore dimineata in domeniul ales pentru pregatirea universitara, sustinute de profesori calificati, in grupe internationale de max. 15 elevi, iar dupa-amiaza workshop-uri in grupuri mai mari,   potrivite activitatilor interactive, sustinute de invitati speciali
· Domenii de studiu disponibile (se alege un domeniu/ 2 saptamani): Medicina (include pregatire BMAT), Drept (include pregatire LNAT), Inginerie (include competitie roboti LEGO Mindstorms)
· Pe durata cursului studentii se vor pregati pentru procesul de aplicare la universitate, pentru interviul ce urmeaza a fi sustinut si vor deprinde tehnicile necesare redactarii personal statement-ului  
· Cazare in campus in camere standard single sau duble, cu facilitati comune in colegiile Universitatii Oxford sau in Yarnton Manor
· Doua mese pe zi (mic dejun si cina) in cantina scolii
· Program recreational si cultural dupa-amiaza si seara; exemple: vizite muzee, diverse sporturi, dezbateri, quiz, petreceri internationale etc.
· O excursie pe durata celor 2 saptamani, cu autocarul; exemple: Blenheim Palace, Hampton Court, Stonehenge etc.
·  Supraveghere si asistenta din partea staff-ului local
· Asigurare medicala din UK
· Ceremonie de absolvire la finalul cursului
· Certificat de absolvire a cursului si raport de evaluare


Nota! Nivel minim de limba engleza acceptat pentru participare: advanced (C1)


Date de desfasurare 2020:     

05 - 18 Iulie
19 Iulie - 01 August
02 - 15 August   

Durata taberei: 2 saptamani
Sosirea Duminica, plecarea Sambata       


Tarif:

4795 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din RO (aprox. 16 GBP/ 14 zile)
· Transfer colectiv de la/la aeroportul Heathrow cu bus (intre orele 9-14 pt sosiri si 10-16 pt plecari) 75 GBP/ sens
· Transfer taxi aeroport Heathrow - tarif la cerere

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari