Tabara Limba Engleza & Pregatire A Level, IB & University Foundation - Canterbury

tabara limba engleza pregatire a level ib university foundation canterbury.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Canterbury
Varsta: 14-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 21 Iul 2019
21 Iul - 4 Aug 2019
£2600

Prezentare tabara

Programul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14-16 ani, care doresc sa studieze in UK si ar vrea mai intai sa experimenteze  programa  pentru  A Level, International Baccalaureate si University Foundation.

Programa acopera materii precum matematica si uman, stiinte si arte, limba si literatura. Sunt incluse cursuri academice, workshopuri de competente, program social si informatii despre sistemul de invatamant britanic.


Programul de vara al taberei de limba engleza cu program academic include:

· Cerinte minim nivel cunostinte limba engleza: echivalent a IELTS 5.0+
· Saptamanal 15 ore de lectii, in grupe internationale de cca 12-15 studenti; exemple subiecte studiate: Business & Tourism,  Chemistry, Art, Law - the UK criminal justice system, Media Studies, Maths, English Literature, Physics, Sociology, Law, Psychology
· Saptamanal 6 ore de seminarii si workshop-uri, pe teme precum: How to choose the right course: Differences between A level, IB and University Foundation Programme, UK history and culture, Theory of Knowledge: Preparing for the IB, How to think critically, What do you need to do to progress to a UK university?How to write a personal statement, Preparing for the Oxbridge interview, Drama in practice: Improve your confidence and use your voice, How to train your brain to work smarter, An introduction to UCAS - the universities and colleges admissions service, Mock interviews
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Cazare in campus (resedintele pot fi situate la 5-10 minute de mers pe jos), in camere single sau cu 2-3 paturi, cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Activitati de seara; exemple: petrecere de bun venit/ disco, seara quiz, diverse sporturi si jocuri, seara internationala, seara de film etc
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga; exemple: Londra, Cambridge, Oxford
· Certificat de absolvire curs
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow, conform unui interval orar prestabilit


Interval de participare 2019:

30 Iunie  –  21 Iulie (3 saptamani) 
21 Iulie  –  04 August (2 saptamani)

Durata taberei: 2 sau 3 saptamani


Tarif:

2600 GBP/ 2 saptamani
3600 GBP/ 3 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Transfer suplimentar de la-la aeroport Londra Heathrow  - tarif la cerere
· Asistenta check-in la plecare minori neinsotiti cca. 70 GBP (obligatoriu pentru cei de 14-15 ani; pentru 16 ani daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari