Tabara Limba Engleza & Pregatire A Level, IB & University Foundation - Canterbury

tabara limba engleza pregatire a level ib university foundation canterbury.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Canterbury
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun - 19 Iul 2020
19 Iul - 02 Aug 2020
£2700

Prezentare tabara

Programul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14-16 ani, care doresc sa studieze in UK si ar vrea mai intai sa experimenteze  programa  pentru  A Level, International Baccalaureate si University Foundation.

Programa acopera materii precum matematica si uman, stiinte si arte, limba si literatura. Sunt incluse cursuri academice, workshopuri de competente, program social si informatii despre sistemul de invatamant britanic.


Programul de vara al taberei de limba engleza cu program academic include:

· Cerinte minim nivel cunostinte limba engleza: echivalent a IELTS 5.0+
· Saptamanal 15 ore de lectii, in grupe internationale de cca 12-15 studenti; exemple subiecte studiate:  Business & Tourism,  Chemistry, Art, Media Studies, Maths, English Literature, Physics, Sociology, Psychology
· Saptamanal 6 ore de seminarii si workshop-uri, pe teme precum: UK history and culture, How to choose the right course: Differences between A level, IB and University Foundation Programme, Theory of Knowledge: Preparing for the IB, How to think critically, What do you need to do to progress to a UK university? How to write a personal statement,             Preparing for the Oxbridge interview, Drama in practice: Improve your confidence and use your voice, How to train your brain to work smarter, An introduction to UCAS - the universities and colleges admissions service, Mock interviews
· Manuale si materiale de studiu
· Cazare in campus (resedintele pot fi situate la 5-10 minute de mers pe jos), in camere single sau cu 2-3 paturi, cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Activitati de seara; exemple: petrecere de bun venit/ disco, seara quiz, diverse sporturi si jocuri, seara de film, seara internationala etc
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga; exemple de excursii : Londra, Cambridge, Oxford (exceptie saptamana plecarii)
· Certificat de absolvire curs
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow, conform unui interval orar prestabilit


Interval de participare 2020:

28 Iunie  –  19 Iulie (3 saptamani) 
19 Iulie  –  02 August (2 saptamani)

Durata taberei: 2 sau 3 saptamani


Tarif:

2700 GBP/ 2 saptamani
3750 GBP/ 3 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Transfer suplimentar de la-la aeroport Londra Heathrow  - tarif la cerere
· Intampinare aeroport / asistenta check-in la plecare minori neinsotiti cca. (obligatoriu pentru cei de 14-15 ani; pentru 16-17 ani doar daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari