Tabara Limba Engleza & Pregatire A Level, IB & University Foundation - Canterbury

tabara limba engleza pregatire a level ib university foundation canterbury.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Canterbury
Varsta: 14-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
01 - 22 Iul
22 Iul - 05 Aug 2018
£2500

Prezentare tabara

Programul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14-16 ani, care doresc sa studieze in UK si ar vrea mai intai sa experimenteze programa pentru A Level, International Baccalaureate si University Foundation.

Programa acopera materii precum matematica si uman, stiinte si arte, limba si literatura. Participantii vor avea ocazia sa viziteze universitatile Oxbridge si Russel Group. Sunt incluse interviuri de proba, studii academice, workshopuri de competente, program social, University Open Days and Tours etc.


Programul de vara al taberei de limba engleza cu program academic include:

· Cerinte minim nivel cunostinte limba engleza: echivalent a IELTS 4.0+/ nivel intermediar
· Zilnic aprox. 3,5 ore de lectii, diverse materii (matematica, business, drept, geografie, literatura, sociologie, media, biologie, chimie, psihologie, fizica etc) & engleza academica intensiva, predate de profesori calificati, in clase internationale de cca 12-15 studenti
· Zilnic aprox. 2 ore/zi de activitati academice, culturale, sportive si creative precum: pregatire universitara (prezentare universitati de top din UK, interviuri, UCAS etc), tur de orientare in Canterbury, istorie si cultura britanica, diverse sporturi, arta, drama etc.
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Cazare in resedinta (situata la 10-15 minute de scoala), in camere single sau duble, cu baie proprie sau comuna (in functie de disponibilitate)
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Supraveghere din partea personalului local
· Activitati de seara; exemple: petrecere de bun venit/ disco, seara quiz, diverse sporturi si jocuri, seara internationala, seara de film etc
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga; exemple: Londra (vizite universitati Russel Group: LSE, Imperial London College, University College London - UCL), Cambridge sau Oxford (vizite universitati & punting pe rau)
· Certificat de absolvire curs
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow, conform unui interval orar prestabilit


Interval de participare 2018:

01 – 22 Iulie (3 saptamani)
22 Iulie - 05 August (2 saptamani)

Durata taberei: 2 sau 3 saptamani


Tarif:

2500 GBP/ 2 saptamani
3500 GBP/ 3 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 140 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow 180 GBP/ sens, pentru sosiri/ plecari in afara intervalului orar stabilit
· Asistenta check-in la plecare minori neinsotiti 70 GBP (obligatoriu pentru cei de 14-15 ani; pentru 16 ani daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari