Tabara Limba Engleza Pre Boarding - Uppingham School

tabara limba engleza pre boarding uppingham school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Uppingham
Varsta: 12-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 Iul - 04 Aug 2017
£2500

Galerie foto

Prezentare tabara

Uppingham School, una dintre cele mai renumite scoli mixte din UK, a fost fondata in 1584. Scoala se afla la distanta de doar 2 ore de Londra, 1,5 ore de orasul Birmingham si 1 ora de Cambridge si Leicester. La doar 15 minute se afla Rutland Water, cel mai mare lac artificial din Europa, unde elevii pot practica raft-building, canoe, high ropes si catarare.
In septembrie 2010 scoala a deschis un centru sportiv ultra modern, ce cuprinde sali de baschet, badminton si volei, o piscina de 25 m lungime si 6 culoare, 6 terenuri de squash, o sala de gimnastica si 2 studiouri de dans.


Programul taberei de limba engleza si pregatire academica include:

· Test de evaluare initiala, pentru incadrare pe nivel de studiu corespunzator (nivel upper intermediate B2 - proficiency C2)
· La sosire informatii si orientare
· Saptamanal 33 de lectii (25h) de limba engleza acreditate British Council pentru pregatire de studiu intr-un boarding school din UK: matematica, stiinte, geografie, istorie etc; in clase multinationale, de max.14 studenti
· Integrare cu elevi britanici (English Hosts) in timpul lectiilor si activitatilor
· Manuale si material didactic disponibile  pe perioada cursului
· Raport de evaluare si certificat de absolvire recunoscut international
· Cazare in campus in camere standard cu mai multe paturi si baie comuna
· Spalarea saptamanala a hainelor
· 3 mese pe zi in cantina scolii si „packed lunch” in week-end in excursii
· Program zilnic de activitati; exemple: badminton, baschet, cricket, fotbal, softball, inot, tenis de masa, tenis, volei, disco, teatru, percutie si tobe, IT, mini-olympics, punting, talent show, teambuilding, etc
· Saptamanal o excursie de jumatate de zi si o excursie zi intreaga in locatii precum: parc tematic (ex. Thorpe Park, AltonTowers, Legoland, Drayron Manor, ), Londra (London Eye, Westminster, museums, West End musical) Nottingham,  Rutland Water sau Cambridge (College tour, punting)
· 24 de ore din 24 supraveghere si asistenta medicala in caz de urgenta
· Asigurare medicala si de calatorie din UK pe tot timpul sederii
· Transfer de la-la aeroport Heathrow sau Birmingham in intervalul orar 09:00-15:00 in zilele de sosire/ plecare


Interval de participare 2017:                                                    

07 Iulie - 04 August 


Tarif

2500 GBP/ 2 saptamani 
3750 GBP/ 3 saptamani
5000 GPB/ 4 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
·  Asigurare complexa de calatorie, din Romania
· Transfer de la-la aeroport in afara intervalului orar 09:00-15:00: Heathrow aprox. 230 GBP/ sens

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari