Tabara Limba Engleza - Plumpton College, Brighton

tabara limba engleza plumpton college brighton.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Brighton
Varsta: 13-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
26 Iun - 14 Aug 2018
£2200

Galerie foto

Prezentare tabara

Plumpton College se situeaza intr-un decor minunat, la poalele dealurilor calcaroase South Down si la doar 20 minute de popularul oras statiune Brighton. Colegiul are un imens teren de joaca, o frumoasa padure si este aproape de Lacul  Ardingly si de Portul Chichester. Alaturi de facilitati excelente, Plumpton detine si o ferma, o unitate de ingrijire a animalelor, o scoala de echitatie cu grajduri complet echipate, deci un loc ideal pentru iubitorii de animale. Pentru cei care vor mai multa aventura in timpul activitatilor, Plumpton este locul potrivit.

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test de evaluare initiala
· Saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de cca. 11 studenti + 7.5 ore Academic Skills (pregatire examen limba engleza, project work)
· Manuale si material didactic foarte bine alese
· Examenul Assessment English notat conform CEFR (Common European Framework of Reference)
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
· Cazare in campus, in camere standard single sau duble, cu baie comuna, in cladiri separate pentru fete si baieti
· Serviciu de spalare a hainelor saptamanal
· Pensiune completa (3 mese/zi) si packed lunch in timpul excursiilor
· Facilitati campus: terenuri de joaca, de tenis, sali de sport foarte bine echipate, perete interior pentru alpinism, scoala de echitatie
· Program de activitati; exemple de activitati: Colour Wars, Film Night, Horror Night, Casino Royale, Scavanger Hunt, Blind Date, sporturi, teatru, dans, rounders;
· Doua excursii de o zi intreaga/ saptamana, in locatii ca: Londra, Portsmouth, Thorpe Park, Chessington World of Adventures etc.
· O excursie de jumatate de zi/ saptamana; exemple de locatii: Brighton, Hever Castle, Smugglers Cave, Canterbury si Leeds Castle etc.
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Heathrow sau Gatwick (Londra)
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2018:  

26 Iunie - 14 August                                                                            

Durata taberei: minim 2 saptamani


Tarif:

2200 GBP/ 2 saptamani


Optional:

· Calarie (lectii individuale) 180 GBP/ saptamana (2 sesiuni a cate 1 ora)
· Active English 210 GBP/ saptamana (2 sesiuni a cate 1.5 ore)
· Raspberry PI Computer Coding 300 GBP/ 2 saptamani (saptamanal 7.5 ore de lectii coding, in locul orelor Academic Skills; date incepere 3 sau 17 iulie)
· Animal Care 300 GBP/ 2 saptamani (saptamanal 7.5 ore de lectii despre ingrijirea animalelor; date incepere 3 sau 17 iulie)


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Garantie in caz de daune (returnabila) 50 GBP

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari