Tabara Limba Engleza & Veterinary Experience - Plumpton College, Brighton

tabara limba engleza plumpton college brighton.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Brighton
Varsta: 13-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
5 Iul - 19 Iul 2022
19 Iul - 2 Aug 2022
£2950

Galerie foto

Prezentare tabara

Plumpton College se situeaza intr-un decor minunat, la poalele dealurilor calcaroase South Downs si la doar 20 minute de popularul oras-statiune Brighton. Colegiul are un imens teren de joaca, o frumoasa padure si este aproape de Lacul Ardingly si de Portul Chichester. Alaturi de facilitati excelente, Plumpton detine si o ferma, o unitate de ingrijire a animalelor, o scoala de echitatie cu grajduri complet echipate; asadar reprezinta un loc ideal pentru iubitorii de animale. Pentru cei care doresc sa experimenteze ingrijirea animalelor, tabara de la Plumpton College este ocazia perfecta!

Scoala organizatoare a fost premiata de catre "EL Gazette" cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.


Programul de vara al taberei de limba engleza & Veterinary Experience include:

· Test de evaluare initiala
· Saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de cca. 11 elevi
· Saptamanal 7.5 ore de "Animal Care" (lucru cu pasari, reptile, rozatoare, amfibii sau nevertebrate), in cadrul centrului specializat de "Animal Care" al colegiului
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
· Cazare in campus, in camere standard single sau duble, cu baie comuna, in cladiri separate pentru fete si baieti
· Serviciu de spalare a hainelor saptamanal
· Pensiune completa (3 mese/zi) si packed lunch in timpul excursiilor
· Facilitati campus: terenuri de joaca, de tenis, sali de sport foarte bine echipate, perete interior pentru alpinism, scoala de echitatie
· Program de activitati; exemple de activitati: Colour Wars, Film Night, Horror Night, Casino Royale, Scavanger Hunt, Blind Date, sporturi, teatru, dans, rounders;
· Doua excursii de o zi intreaga/ saptamana, in locatii ca: Londra, Portsmouth, Thorpe Park, Chessington World of Adventures etc.
· O excursie de jumatate de zi/ saptamana; exemple de locatii: Brighton, Hever Castle, Smugglers Cave, Canterbury si Leeds Castle etc.
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Heathrow sau Gatwick (Londra)
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2022:  

5 Iulie - 19 Iulie
19 Iulie - 2 August                                                                 


Tarif:

2950 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 50 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje, anulare) din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari