Tabara Limba Engleza Day-Camp - Queen’s Gate, Londra

tabara limba engleza day camp queens gate londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 7-13 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
29 Iun - 07 Aug 2020
£750

Prezentare tabara

Centrul este situat intr-o zona favorabila, la cateva minute de Gloucester Road, Natural History Museum, Science Museum si Victoria & Albert Museum. 
Cladirea moderna ofera facilitati precum sali de clasa spatioase, cu aer conditionat, si spatiu verde pentru recreatie, pauze si activitatile de dupa-amiaza.
Programul se adreseaza familiilor care doresc sa le fie aproape copiilor pe perioada cursurilor, dar si sa viziteze minunata capitala a Marii Britanii - Londra.
Participantii sunt insotiti de parinti la scoala, de luni pana vineri (09:00 - 17:00), unde imbina cursurile de engleza cu diverse activitati interactive, iar restul timpului il petrec alaturi de familie. 


Programul cursului de limba engleza pentru copii (tip day camp) include:

· Test de evaluare initiala, pentru repartizarea pe nivele de studiu  (A2-B2)
· Saptamanal (luni-vineri) 15 ore de limba engleza in cursul diminetii, acreditate British Council (profesorul alege saptamanal cate un proiect, potrivit varstei, nivelului si a abilitatilor de limba engleza de la clasa ex: Animation, British Comics, Drama, Recycled Art, Rocket Design, etc.; sunt acoperite toate aptitudinile: speaking, reading & writing), in clase multinationale de cca. 14 participanti
· Saptamanal o vizita de studiu impreuna cu profesorul, la unul din muzeele locale din Londra (Natural History Museum, Science Museum, Victoria & Albert Museum); tematica vizitei este in legatura cu proiectul saptamanal
· Prezentarea proiectelor in fata colegilor si a parintilor, in fiecare vineri
· Teme pentru acasa, in fiecare seara
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
· Manuale si material didactic disponibile pe perioada cursului
· Raport de evaluare si certificat de absolvire
· Pranz la pachet, de luni pana vineri (exemplu: sandwich, iaurt, un fruct, baton cu cereale, apa)
· Program zilnic de activitati dupa-amiaza: arts&crafts, muzica & cantece, teatru, jocuri, excursii in parc Kensington Gardens etc.
· Program & supraveghere de luni pana vineri intre orele 09:00-17:00


Perioade de desfasurare 2020:                                                      

29 iunie - 3 iulie
6 - 10 iulie
13 - 17 iulie
20 - 24 iulie
27 - 31 iulie
3 - 7 august

Durata: minim 1 saptamana (luni-vineri)      


Tarif:

750 GBP/ saptamana   


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer de la/ la aeroport Heathrow, Gatwick etc - se va organiza individual, de catre familie
· Cazare in hoteluri, hosteluri, apartamente - se va rezerva individual, de catre familie
· Curs de limba engleza pentru parinti - tarif la cerere

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari