Tabara Limba Engleza Day-Camp - Queen’s Gate, Londra

tabara limba engleza day camp queens gate londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 7-13 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
01, 08, 15, 22, 29 Iul; 05 Aug 2019
£720

Prezentare tabara

Centrul este situat intr-o zona favorabila, la cateva minute de Gloucester Road, Natural History Museum, Science Museum si Victoria & Albert Museum. 
Cladirea moderna ofera facilitati precum sali de clasa spatioase, cu aer conditionat, si spatiu verde pentru recreatie, pauze si activitatile de dupa-amiaza.
Programul se adreseaza familiilor care doresc sa le fie aproape copiilor pe perioada cursurilor, dar si sa viziteze minunata capitala a Marii Britanii - Londra.
Participantii sunt insotiti de parinti la scoala, de luni pana vineri (09:00 - 17:00), unde imbina cursurile de engleza cu diverse activitati interactive, iar restul timpului il petrec alaturi de familie. 


Programul cursului de limba engleza pentru copii (tip day camp) include:

· Test de evaluare initiala, pentru repartizarea pe nivele de studiu  (A2-B2)
· Saptamanal (luni-vineri) 15 ore de limba engleza in cursul diminetii, acreditate British Council (profesorul alege saptamanal cate un proiect, potrivit varstei, nivelului si a abilitatilor de limba engleza de la clasa ex: The very hungry caterpillar, our precious planet earth, Moon landing, vicious volcanoes, etc.; sunt acoperite toate aptitudinile: speaking, reading & writing), in clase multinationale de cca. 14 participanti
· Saptamanal o vizita de studiu impreuna cu profesorul, la unul din muzeele locale din Londra (Natural History Museum, Science Museum, Victoria & Albert Museum); tematica vizitei este in legatura cu proiectul saptamanal
· Prezentarea proiectelor in fata colegilor si a parintilor, in fiecare vineri
· Teme pentru acasa, in fiecare seara
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
· Manuale si material didactic disponibile pe perioada cursului
· Raport de evaluare si certificat de absolvire
· Pranz la pachet, de luni pana vineri (exemplu: sandwich, iaurt, un fruct, baton cu cereale, apa)
· Program zilnic de activitati dupa-amiaza: arts&crafts, muzica & cantece, teatru, jocuri, excursii in parc Kensington Gardens etc.
· Program & supraveghere de luni pana vineri intre orele 09:00-17:00


Date de incepere 2019:                                                      

01, 08, 15, 22, 29 Iulie; 05 August  
Durata: minim 1 saptamana (luni-vineri)      


Tarif:

720 GBP/ saptamana   


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer de la/ la aeroport Heathrow, Gatwick etc - se va organiza individual, de catre familie
· Cazare in hoteluri, hosteluri, apartamente - se va rezerva individual, de catre familie
· Curs de limba engleza pentru parinti - tarif la cerere

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari