Tabara Limba Engleza Ivy Leadership - Boston, SUA

tabara limba engleza leadership boston.jpg

Tara: America
Locatie: Boston
Varsta: 15-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
12 - 26 Iul
26 Iul - 09 Aug 2020
4150$

Prezentare "Tabara Limba Engleza Ivy Leadership - Boston, SUA"

Programul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14-18 ani, care doresc o experienta de vara autentica intr-un liceu american si sa se familiarizeze cu testarile SAT si ACT.

Facilitatile campusului din Boston includ 2 sali de fitness, 2  studiouri de arta, sala de teatru, studio dans/yoga, teren baschet etc.

Cursurile de limba engleza sunt imbinate cu pregatire pentru examen SAT-ACT dar si diverse proiecte si seminarii cu scopul imbunatatirii aptitudinilor necesare pentru studiu si sustinerea testelor SAT-ACT.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Cerinte minim nivel cunostinte limba engleza: IELTS 4.0+/ nivel intermediar
· Saptamanal aprox 17 ore de limba engleza in grupe de cca. 12-15 participanti, cu accent pe ESL (English as a Second Language) si pregatire TOEFL, pregatire pentru examen SAT-ACT & simulare examene
· Workshop-uri academice, cu teme precum: Choosing your path: your college/university and your test scores; Study skills: Applying confidence and competence in academic environments; Financial planning and scholarships College fair; Essay and applications etc.
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Cazare in campus in resedinta noua, moderna tip dormitory in camere single sau cu mai multe paturi, cu baie proprie; internet WiFi disponibil
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta din partea staff-ului local
· Activitati de seara; exemple: seara quiz, diverse jocuri, seara internationala, seara de film, iesire in oras etc.
· Saptamanal 3 vizite de jumatate de zi; exemple: Faneuil Hall, Quincy Market & New England Aquarium, Harvard University & Harvard Natural Museum, John F. Kennedy Presidential Library & Museum Skywalk Observatory, North End & Freedom Trail etc.
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga; exemple: Yale University, Brown University, Cape Cod, Six Flags Theme Park
· Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu international
· Certificat de absolvire curs
· Transfer de la-la aeroport Boston Logan conform unui interval orar prestabilit


Interval de participare vara 2020:

12 - 26 Iulie
26 Iulie - 09 August                                                                      
    
Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

4150 USD/ 2 saptamani   


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 100 USD
· Transport cu avionul Bucuresti - Boston - Bucuresti
· Transfer de la/ la aeroport  Boston Logan, 160 USD/ sens (in afara intervalului orar stabilit)
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Intampinare aeroport & asistenta check-in la plecare pentru minori neinsotiti 100 USD/ sens
· Taxa de viza aprox. 160 USD

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari