Tabara Limba Engleza & Leadership - University of Oxford

tabara limba engleza leadership 16 18 ani balliol college oxford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 16 - 18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 - 20 Iul
21 Iul - 03 Aug
04 - 17 Aug 2019
£4595

Prezentare tabara

Universitatea Oxford, aflata in fruntea clasamentelor universitatilor internationale, este cea mai veche  universitate din Marea Britanie, iar a doua ca vechime din lume. Universitatea este compusa din 38 de colegii independente, autonome, printre care se numara Lady Margaret Hall, St Hugh’s College, St Catherine’s College, Balliol College si Queen’s College. Cazarea poate fi intr-unul din colegiile enumerate sau in Yarnton Manor (o cladire istorica situata la periferia orasului Oxford).
Programul consta intr-un curs de 2 saptamani ce ofera participantilor nu numai oportunitatea de a petrece vara in mediul unei universitati de renume mondial, ci si posibilitatea de a studia materii ce nu se regasesc in programa de liceu, ci doar la universitate.


Programul de vara al taberei de Leadership include:

· Informatii si orientare la sosire
· Saptamanal peste 20 de ore, sustinute de profesori universitari in domenii precum: politica si filosofie, sociologie, relatii internationale contemporane si contextul economic actual, studii de caz
· Manuale si materiale didactice bine concepute
· Workshop-uri interactive si seminarii sustinute de invitati speciali, dezbateri
· Program recreational si cultural dupa-amiaza, care cuprinde: vizite muzee, gradini botanice, diverse sporturi de vara, printre care si traditionalul joc de cricket, iar seara dezbateri, quiz, petreceri internationale, etc
· Programul de 2 saptamani include 1 excursie de o zi intreaga si 2 vizite de jumatate de zi; exemple excursie full day: Tower of London, Blenheim Palace,
· Cazare in campus in camere single si duble standard, cu facilitati comune
· Doua mese pe zi (mic dejun si cina) in cantina scolii si „packed lunch” in
excursii. Pranzul poate fi servit in oras, intrucat Oxford-ul este plin de locatii ieftine unde se poate manca sanatos
· Supraveghere si asistenta din partea staff-ului local
· Ceremonie formala de absolvire a cursului
· Certificat de absolvire a cursului si raport de evaluare personalizat


Nota! Nivel minim de limba engleza acceptat pentru participare: advanced (C1)


Interval de desfasurare 2019:

07 - 20 Iulie 
21 Iulie - 03 August 
04 - 17 August                                                    


Tarif:

4595 GBP (2 saptamani)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din RO
· Transfer de la aeroportul Heathrow cu autocarul, in prezenta unui reprezentant al scolii (intre orele 9-14 pt sosiri si 10-16 pt plecari) 65 GBP/ sens
· Transfer taxi aeroport Heathrow - Oxford - tarif la cerere

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari