Tabara Limba Engleza Intensiv, Arta, STEM sau Coding - King Edward's School, Anglia

tabara limba engleza king edwards school surrey anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Surrey
Varsta: 10 - 13 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
09 Iul - 06 Aug 2019
£2250

Galerie foto

Prezentare tabara

Scoala King Edward’s este situata in oraselul Witley, Surrey, la circa 60 minute de Londra. Scoala a fost infiintata de regele Edward al IV-lea si beneficiaza de facilitati sportive si educationale extraordinare, de care se bucura participantii an dupa an.
Scoala are peste 30 ani experienta in organizarea de cursuri de vara foarte populare pentru lectii de limba engleza, excursii si activitati intr-un mediu multi-national vorbitor de engleza. Facilitatile scolii  cuprind: sali de sport echipate, piscina interioara incalzita, terenuri de joaca, tenis, perete catarare, etc.

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test de evaluare initiala
· Saptamanal 20 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de cca. 11 elevi, in functie de nivel; salile de clasa sunt dotate cu aparatura moderna si tabla interactiva SMART
· Manuale si material didactic foarte bine alese, disponibile pe intreaga durata a taberei
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
· Student pack (exemple: rucsac cu logo-ul scolii, sticla de apa, si legitimatie elev cu numar de telefon de urgenta)
· Cazare in campus in camere standard cu unul sau mai multe paturi si baie comuna, tip boarding
· 3 mese/ zi, packed lunch in timpul excursiilor
· Activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: jocuri de echipa, fotbal, tenis, dans, inot; Blind Date, Speed Dating, Star Bucky Show, murder mistery, moda, disco, bowling, quiz, casino royale, seara de film si media
· Saptamanal doua excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Londra, Windsor, Chessington, Oxford sau Brighton etc.
· Saptamanal o excursie de jumatate de zi; exemple de  excursii: Hever Castle, Bath, Canterbury, Warwick Castle, Stratford upon Avon etc.
· Transfer de la si la aeroportul Heathrow sau Gatwick (Londra) pentru sosiri/ plecari in intervalul 10 am - 8 pm
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2020:

07 Iulie - 04 August                                  

Durata taberei: minim 2 saptamani      


Tarif:

2350 GBP/ 2 saptamani 


Optional:

· Active English 2 sesiuni x 1.5 ore 210 GBP/ saptamana
· Calarie 2 sesiuni x 1 ora 180 GBP/ saptamana
· Raspberry PI Computer Coding: cost suplimentar 450 GBP/ 2 saptamani (15 ore limba engleza + 7.5 ore de lectii coding/ saptamana; date incepere 7 sau 21 iulie)
· STEM Experience: cost suplimentar 450 GBP/ 2 saptamani (15 ore limba engleza + 7.5 ore de lectii de stiinte, tehnologie, inginerie, matematica)
· Arts Experience: cost suplimentar 450 GBP/ 2 saptamani (15 ore limba engleza + 7.5 ore de lectii teatru, muzica si dans/ saptamana)
· British Boarding School Experience (detalii suplimentare, disponibilitate si tarif la cerere)


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra- Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie din Romania

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari