Tabara Limba Engleza Intensiv, Arta, STEM sau Coding - King Edward's School, Anglia

tabara limba engleza king edwards school surrey anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Surrey
Varsta: 10 - 13 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
09 Iul - 06 Aug 2020
£2250

Galerie foto

Prezentare tabara

Scoala King Edward’s este situata in oraselul Witley, Surrey, la circa 60 minute de Londra. Scoala a fost infiintata de regele Edward al IV-lea si beneficiaza de facilitati sportive si educationale extraordinare, de care se bucura participantii an dupa an.
Scoala are peste 30 ani experienta in organizarea de cursuri de vara foarte populare pentru lectii de limba engleza, excursii si activitati intr-un mediu multi-national vorbitor de engleza. Facilitatile scolii  cuprind: sali de sport echipate, piscina interioara incalzita, terenuri de joaca, tenis, perete catarare, etc.

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test de evaluare initiala
· Saptamanal 20 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de cca. 11 elevi, in functie de nivel; salile de clasa sunt dotate cu aparatura moderna si tabla interactiva SMART
· Manuale si material didactic foarte bine alese, disponibile pe intreaga durata a taberei
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
· Student pack (exemple: rucsac cu logo-ul scolii, sticla de apa, si legitimatie elev cu numar de telefon de urgenta)
· Cazare in campus in camere standard cu unul sau mai multe paturi si baie comuna, tip boarding
· 3 mese/ zi, packed lunch in timpul excursiilor
· Activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: jocuri de echipa, fotbal, tenis, dans, inot; Blind Date, Speed Dating, Star Bucky Show, murder mistery, moda, disco, bowling, quiz, casino royale, seara de film si media
· Saptamanal doua excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Londra, Windsor, Chessington, Oxford sau Brighton etc.
· Saptamanal o excursie de jumatate de zi; exemple de  excursii: Hever Castle, Bath, Canterbury, Warwick Castle, Stratford upon Avon etc.
· Transfer de la si la aeroportul Heathrow sau Gatwick (Londra) pentru sosiri/ plecari in intervalul 10 am - 8 pm
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2020:

07 Iulie - 04 August                                  

Durata taberei: minim 2 saptamani      


Tarif:

2350 GBP/ 2 saptamani 


Optional:

· Active English 2 sesiuni x 1.5 ore 210 GBP/ saptamana
· Calarie 2 sesiuni x 1 ora 180 GBP/ saptamana
· Raspberry PI Computer Coding: cost suplimentar 450 GBP/ 2 saptamani (15 ore limba engleza + 7.5 ore de lectii coding/ saptamana; date incepere 7 sau 21 iulie)
· STEM Experience: cost suplimentar 450 GBP/ 2 saptamani (15 ore limba engleza + 7.5 ore de lectii de stiinte, tehnologie, inginerie, matematica)
· Arts Experience: cost suplimentar 450 GBP/ 2 saptamani (15 ore limba engleza + 7.5 ore de lectii teatru, muzica si dans/ saptamana)
· British Boarding School Experience (detalii suplimentare, disponibilitate si tarif la cerere)


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra- Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari