Tabara Limba Engleza - Kent College, Royal Tunbridge Wells, Anglia

tabara limba engleza kent college royal tunbridge wells.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Kent College
Varsta: 8-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
12 Iul - 09 Aug 2016
£2700

Prezentare tabara "Tabara Limba engleza - Kent College, Royal Tunbridge Wells, Anglia"

Situat la doar o ora de aeroportul Heathrow, Kent College este localizat intr-un tinut tipic  englezesc cu paduri dese si pajisti intinse, in oraselul istoric Royal Tunbridge Wells. Campusul unde se organizeaza tabara de vara de limba engleza este compus dintr-un conac elegant in stil Victorian si o cladire moderna dotata cu facilitati multiple pentru confortul copiilor.
Scoala din Kent pune la dispozitia copiilor o piscina incalzita, teren de tenis, atletism, baschet si trambulina pentru sarituri. In conditii de cazare excelente (camere single sau duble si dormitoare de 3 si 4 locuri) si metode de invatare experimentate timp de 40 de ani, este locul ideal pentru copii de a studia limba engleza intr-un mediu international si pentru a-si dezvolta increderea si independenta!


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· Test de evaluare initiala
· Saptamanal 15 lectii de limba engleza (o lectie are 50 min), acreditate British Council, in clase internationale de maxim 12 cursanti
· Manuale, caiet, material didactic si fotografie de grup de absolvire
· Certificat de absolvire a cursului si raport de evaluare
· Cazare in campus  in camere standard cu unul sau mai multe paturi, tip boarding 
· Serviciu de spalatorie (spalarea hainelor) o data pe saptamana
· Pensiune completa (3 mese pe zi) si snack-uri, bufet self-service cu feluri de mancare reci/calde si la cerere cu meniu-dieta 
· Garantarea unui mediu international cu copii din peste 20 tari
· Program de activitati dupa-amiaza; exemple: tenis, fotbal, baschet, artizanat, teatru, vanatoare de comori, curs de aparare, tir, inot, volei, baseball, badminton, jocuri in echipa
· Program de activitati seara: disco, quiz, karaoke, jocuri, casino, barbecue, seara internationala, filme, love match, spectacol elevi-staff, fashion show, camping, seara provocarii, walk-a-story
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga si o excursie de jumatate de zi, in locatii precum: Londra (walking tour & shopping), Londra (vizita la cel mai mare magazin de jucarii din Marea Britanie – Hamleys Toy Store); Londra (British Museum), vizita la Royal Tunbridge Wells si cinema, Blue Water Shopping Mall sau Canterbury (walking tour & shopping)
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Londra Heathrow (pentru sosire intre 9:00 si 17:00 si plecare intre 9:00 si 15:00)


Date de participare 2016:

12 Iulie - 09 August 

Durata 2 sau 3 saptamani


Tarif:
Durata: Perioada: TARIF:
2 saptamani 12 - 25 Iulie; 27 Iulie - 09 August 2700 GBP
3 saptamani 12 Iulie - 09 August  5400 GBP

Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP 
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Asigurare medicala, storno si de bagaje
· Transfer de la-la aeroport in alte zile decat cele stabilite sau in afara orelor mentionate 150 GBP/ sens

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari