Tabara Limba Engleza Intensiv - American International University, Londra

tabara limba engleza intensiv american international university londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 11 Aug 2019
£1995

Prezentare tabara

Richmond-upon-Thames este considerata zona cea mai atractiva a Londrei, preferata de regalitate, cu atractii precum: parcurile regale si casele istorice, Palatul Hampton Court, locuinta lui Henry VIII, Gradina Botanica din Kew si Twickenham, patria rugby-ului britanic.
Programul Sir William se desfasoara in campusul Richmond-upon-Thames al Universitatii American International din Londra. Cladirile impresionante din secolul XIX ale universitatii se desfasoara pe 2 hectare pe dealul Richmond. Facilitatile includ: biblioteca Taylor, sali de clasa, laboratoare IT cu 140 calculatoare, sala de mese, sali comune pentru studenti, teatru, terenuri de baschet si tenis, sala de fitness. 


Programul de vara al taberei de limba engleza intensiv include:

·    Test de evaluare initiala, pentru plasarea pe nivele de la incepator la avansat
·    Saptamanal 28 de lectii limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de cca 12-16 studenti; 20 de lectii de engleza generala + 8 lectii de limba engleza academica, inclusiv pregatire pentru examen IELTS, pentru cei cu nivel avansat al limbii engleze
·    Material de curs bine conceput
·    Certificat de absolvire curs si raport de evaluare final curs
·    Cazare in campus, camere standard cu unul sau doua paturi, baie comuna
·    Trei mese pe zi (packed lunch in excursii) si snack-uri seara
·    Schimbarea lenjeriei saptamanal si facilitati spalatorie
·    Program de activitati in fiecare seara, de exemplu: diverse sporturi, arts and crafts, cinema, karaoke, disco etc
·    Doua excursii de o zi cu autocarul in fiecare saptamana* in locatii ca de exemplu: Londra (croaziera pe Tamisa, British Museum, Hyde Park, Madame Tussaud’s, Science Museum), Oxford, Cambridge, Brighton, Stratford upon Avon si Warwick Castle, Windsor, Canterbury si Leeds Castle sau Hampton Court Palace (*in ultima saptamana va fi o singura excursie de o zi intreaga)
· Saptamanal o excursie de jumatate de zi; exemple: vizite in Londra - zona centrala, posibil la un musical, teatru sau cinema
·    Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
·    Asigurare medicala din UK
·    Transfer de la si la aeroport Londra Heathrow


Interval de desfasurare 2019:   

30 Iunie - 11 August

Date de incepere: 30 Iunie, 07, 14, 21, 28 Iulie
Durata: minim 2 saptamani - maxim 6 saptamani                                                                            


Tarif:

1995 GBP/ 2 saptamani
2655 GBP/ 3 saptamani                        
3305 GBP/ 4 saptamani    


Optional:

·    Sustinere examen IELTS - tarif la cerere, in functie de disponibilitate


Tariful NU include:    

·    Taxa de inscriere 40 GBP
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
·    Cost suplimentar transfer aeroport pentru sosiri si plecari in alte zile decat duminica sau daca sosirea nu este pe aeroportul Londra Heathrow
·    Asigurare complexa de calatorie din Romania

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari