Tabara Limba Engleza Intensiv - American International University, Londra

tabara limba engleza intensiv american international university londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
21 Iun - 02 Aug 2020
£1280

Prezentare tabara

Richmond-upon-Thames este considerata zona cea mai atractiva a Londrei, preferata de regalitate, cu atractii precum: parcurile regale si casele istorice, Palatul Hampton Court, locuinta lui Henry VIII, Gradina Botanica din Kew si Twickenham, patria rugby-ului britanic.
Programul Sir William se desfasoara in campusul Richmond-upon-Thames al Universitatii American International din Londra. Cladirile impresionante din secolul XIX ale universitatii se desfasoara pe 2 hectare pe dealul Richmond. Facilitatile includ: biblioteca Taylor, sali de clasa, laboratoare IT cu 140 calculatoare, sala de mese, sali comune pentru studenti, teatru, terenuri de baschet si tenis, sala de fitness. 


Programul de vara al taberei de limba engleza intensiv include:

·    Test de evaluare initiala, pentru plasarea pe nivele de la incepator la avansat
·    Saptamanal 28 de lectii limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de cca 12-16 studenti, in functie de nivel
·    Material de curs bine conceput
·    Certificat de absolvire curs si raport de evaluare final curs
·    Cazare in campus, camere standard cu unul sau doua paturi, baie comuna
·    Trei mese pe zi (packed lunch in excursii) si snack-uri seara
·    Schimbarea lenjeriei saptamanal si facilitati spalatorie
·    Program de activitati in fiecare seara, de exemplu: diverse sporturi, arts and crafts, cinema, karaoke, disco etc
·    Doua excursii de o zi cu autocarul in fiecare saptamana* in locatii ca de exemplu: Londra (croaziera pe Tamisa, British Museum, Hyde Park, Madame Tussaud’s, Science Museum), Oxford, Cambridge, Brighton, Stratford upon Avon si Warwick Castle, Windsor, Canterbury si Leeds Castle sau Hampton Court Palace (*in ultima saptamana va fi o singura excursie de o zi intreaga)
· Saptamanal o excursie de jumatate de zi; exemple: vizite in Londra - zona centrala, posibil la un musical, teatru sau cinema
·    Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
·    Asigurare medicala din UK
·    Transfer de la si la aeroport Londra Heathrow


Interval de desfasurare 2020:   

21 Iunie - 02 August

Date de incepere: 21, 28 Iunie; 05, 12, 19, 26 Iulie
Durata: minim 1 saptamana - maxim 6 saptamani                                                                            


Tarif:

1280 GBP/ 2 saptamani
2050 GBP/ 2 saptamani                      
2700 GBP/ 3 saptamani    


Tariful NU include:    

·    Taxa de inscriere 40 GBP
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
·    Cost suplimentar transfer aeroport pentru sosiri si plecari in alte zile decat duminica sau daca sosirea nu este pe aeroportul Londra Heathrow
·    Asigurare complexa de calatorie din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari