Tabara limba Engleza intensiv - Algarve, Portugalia

tabara limba engleza intensiv algarve portugalia.jpg

Tara: Portugalia
Locatie: Algarve
Varsta: 12-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
7-21 Iul 2020

2000€

Galerie foto

Prezentare tabara

Programul taberei de limba engleza se desfasoara in campusul scolii Nobel International School - o scoala internationala de tip boarding, situata in Algarve.
Excelentele facilitati ale campusului includ sali de clasa moderne, laboratoare, studiouri de arta, biblioteca, terenuri pentru sport si sali de sport.


Programul taberei de vara de limba engleza include:    

· Informatii si orientare la sosire
· Test de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 20 ore de limba engleza dimineata intre orele 9:00-13:30, in clase internationale de max. 12 participanti, sustinute de profesori vorbitori nativ de limba engleza
· Cazare in campusul scolii in camere duble, cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii, cu varianta meniu vegetarian si diete speciale; pranz la pachet in timpul excursiilor
· Spalarea hainelor o data pe saptamana
· Supraveghere si asistenta permanenta din partea staff-ului local
· Program de activitati dupa-amiaza, in intervalul 14:30 - 18:30, de exemplu: sporturi, piscina si plaja, plimbari pe coasta, quizz-uri si karaoke, barbeque, airhockey, laser tag, caiac, sporturi de apa, paintball, water park etc.
· Program de activitati zilnice seara cu supraveghere; exemple de activitati: movie night, disco, seara talentelor, karaoke, etc.
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga, in zilele de duminica, de exemplu: vizite la castele, vizite la muzee locale, vizite educationale
· Transfer de la/ la aeroport Lisabona / Faro, intre orele 10:00-18:00
· Certificat de absolvire curs


Interval de desfasurare 2020:

7 - 21 Iulie

Durata taberei: 2 saptamani                                                                                                  


Tarif:

2000 EUR/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Transport cu avionul Bucuresti - Lisabona/Faro - Bucuresti
· Transfer de la/ la aeroport Lisabona / Faro, in afara intervalului orar 10:00-18:00 (tarif la cerere)
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare


De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari