Tabara limba Engleza intensiv - Algarve, Portugalia

tabara limba engleza intensiv algarve portugalia.jpg

Tara: Portugalia
Locatie: Algarve
Varsta: 12-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
7-21 Iul 2020

2000€

Galerie foto

Prezentare tabara

Programul taberei de limba engleza se desfasoara in campusul scolii Nobel International School - o scoala internationala de tip boarding, situata in Algarve.
Excelentele facilitati ale campusului includ sali de clasa moderne, laboratoare, studiouri de arta, biblioteca, terenuri pentru sport si sali de sport.


Programul taberei de vara de limba engleza include:    

· Informatii si orientare la sosire
· Test de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 20 ore de limba engleza dimineata intre orele 9:00-13:30, in clase internationale de max. 12 participanti, sustinute de profesori vorbitori nativ de limba engleza
· Cazare in campusul scolii in camere duble, cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii, cu varianta meniu vegetarian si diete speciale; pranz la pachet in timpul excursiilor
· Spalarea hainelor o data pe saptamana
· Supraveghere si asistenta permanenta din partea staff-ului local
· Program de activitati dupa-amiaza, in intervalul 14:30 - 18:30, de exemplu: sporturi, piscina si plaja, plimbari pe coasta, quizz-uri si karaoke, barbeque, airhockey, laser tag, caiac, sporturi de apa, paintball, water park etc.
· Program de activitati zilnice seara cu supraveghere; exemple de activitati: movie night, disco, seara talentelor, karaoke, etc.
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga, in zilele de duminica, de exemplu: vizite la castele, vizite la muzee locale, vizite educationale
· Transfer de la/ la aeroport Lisabona / Faro, intre orele 10:00-18:00
· Certificat de absolvire curs


Interval de desfasurare 2020:

7 - 21 Iulie

Durata taberei: 2 saptamani                                                                                                  


Tarif:

2000 EUR/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Transport cu avionul Bucuresti - Lisabona/Faro - Bucuresti
· Transfer de la/ la aeroport Lisabona / Faro, in afara intervalului orar 10:00-18:00 (tarif la cerere)
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare


De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari