Tabara limba Engleza Combo Creatie/ Sport & Inot - Millfield School, Street

tabara limba engleza sport millfield school street.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Street
Varsta: 12-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
6 Iulie - 3 August 2024
£3245

Galerie foto

Prezentare tabara

Millfield School se desfasoara intr-un campus magnific la periferia localitatii Street, in tinutul Somerset. Millfield, cu aspect de sat olimpic, ofera cazare moderna, imprejurimi superbe care includ lacuri, gradini, cladiri impunatoare precum teatrul Meyer, sala de concerte si facilitati sportive de ultima generatie, atat interioare cat si in aer liber. Este locul ideal pentru imbinarea studiului limbii engleze cu activitatile sportive.  


Programul de vara pentru tabara de limba engleza si combo sport & inot include:

· Test de evaluare initiala, pentru repartizarea pe nivele de studiu
· Saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase multinationale, de cca. 12 studenti
· O saptamana cu 8 ore de inot (cursul de inot nu este adresat incepatorilor), cu instructori profesionisti
· O saptamana cu 8 ore a unei optiuni sportive/ creative (nu se adreseaza incepatorilor), cu instructori profesionisti: Arta (sapt 1&3): pictura, schita, modelare; Baschet (sapt 1); Cooking* (sapt 1&3): pregatire, gatire & prezentare; Dans (sapt 1): cursuri de balet, jazz, contemporan, hip-hop; Design & Textiles (sapt 1&3); Eco Academy (sapt 3); Fotbal (sapt 1); Golf* (sapt 1); Muzica (sapt 1&3); Outdoor Adventures* (sapt 1&3): catarare, orientare, canotaj; Performing Arts (sapt 3): vocal, miscare si actorie; Fotografie *(sapt 3); Special effects make-up (sapt 1); Tenis * (sapt 3)
· Raport de evaluare si certificat de absolvire la final
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
· Cazare in campus in camere standard cu unul sau mai multe paturi, tip boarding, cu baie comuna
· 3 mese pe zi in cantina scolii, cu posibilitate pentru diete si „packed lunch” in timpul excursiilor
· Activitati dupa-amiaza; exemple: jocuri in echipa, aerobic, inot, sah, `badminton, frisbee, netball, dans, teatru, artizanat, fotbal, tenis, arta, yoga, pilates
· Activitati seara; exemple: seri internationale, seara talentelor, disco, quiz, karaoke, English party, gala Inot, mini olimpiada, etc
· Saptamanal cate o excursie de jumatate de zi si una de o zi intreaga; exemple de destinatii: Legoland, Thorpe Park, Oxford City Tour, Bristol City Tour, Exeter City Tour, Bournemouth Seaside Trip, Cardiff Castle; Longleat, Wells, Bath etc
· 24 de ore din 24 supraveghere si cabinet medical in campus
· Asigurare complexa de calatorie din UK

** Nota:
Cursurile marcate cu * implica un cost suplimentar: Cooking, Fotografie, Golf, Tenis 110 GBP/ sapt sau Outdoor Adventures 295GBP/ sapt.  Se va selecta o singura optiune, in momentul inscrierii, in functie de disponibilitate.


Sesiuni de participare vara 2024:

6 Iulie - 20 Iulie (2 sapt) 
20 Iulie - 3 August (2 sapt) 
6 Iulie - 3 August (4 sapt)

 


Tarif:

3245 GBP/ 2 saptamani
5830 GBP/ 4 saptamani


Tariful NU include:

·  Taxa de inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
·  Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
·  Transfer de la / la aeroport Heathrow 275 GBP

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari