Tabara Limba Engleza Inginerie si IT - Chelsea Independent College, Londra

tabara limba engleza inginerie si it chelsea independent college londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun - 11 Iul
12 - 25 Iul
26 Iul - 08 Aug 2020
£2995

Galerie foto

Prezentare tabara

Chelsea Independent College este situat in Londra in apropierea bazei sportive Chelsea, cu acces usor catre toate punctele de interes ale orasului.

Programul Inginerie & IT imbina cursurile de limba engleza academica cu cele din domeniul tehnologiei informatiei si ingineriei. Ofera o introducere a principiilor de inginerie si include cursuri pentru mai multe discipline ale ingineriei, de exemplu: civila, electrica, mecanica sau chimica dar si cursuri de programare.

Cazarea se face intr-una din cladirile moderne de boarding ale colegiului aflata la aprox 10 minute distanta de mers cu autobuzul.


Nota! Nivelul minim de cunostinte de limba engleza necesar pentru inscriere IELTS 4.5 (Intermediate)


Programul de vara al taberei de limba engleza si inginerie & IT include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial pentru evaluare limba engleza
· Saptamanal 12 ore de curs, dimineata sau dupa-amiaza, impartite in ore de limba Engleza si literatura dar si sesiuni tip Oxbridge & sfaturi pentru admiterea la universitate si cursuri cu tematica (exemple: Basic electronic components, Gaming & animation, CAD & 3D printing, Robotics: building your robot, Applying to university), in grupe internationale de max. 10-15 participanti
· Manuale si materiale de studiu
· Saptamanal 8 seminare dimineata sau dupa-amiaza cu diverse teme sustinute de profesionisti (exemple: Introduction to 2D graphics, 2D Game character animation, AI: image recognition and transfer learning, Robotics: giving the robot an IOT twist, Computer programming, Basic Arduino projects, Security and hacking etc.)
· Saptamanal 1 vizita  la universitati de top (exemple: UCL, Imperial etc) sau  in locuri profesionale relevante, precum The Museum at the Royal Institution, The Science Museum, the Kirkaldy Testing Museum etc.
· O excursie de o zi intreaga, sambata (exemplu de excursie: London Eye & Oxford Street)
· Cazare la resedinta colegiului, in camere single sau duble cu baie proprie, moderne si spatioase, cu TV, acces internet
· Mic dejun, pranz si cina de luni pana vineri; brunch si cina in weekend
· Program de activitati seara; exemple de activitati: disco, games, movie night, quiz, karaoke  West End show, talent show etc.
· Asigurare medicala UK
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra (9 am - 9 pm)


Interval de participare 2020:

28 Iunie - 11 Iulie
12 - 25 Iulie
26 Iulie - 08 August 

Durata: 2 saptamani


Tarif:

2995 GBP/ 2 saptamani 


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, storno, bagaje) din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari