Tabara Limba Engleza Inginerie si IT - Chelsea Independent College, Londra

tabara limba engleza inginerie si it chelsea independent college londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun - 11 Iul
12 - 25 Iul
26 Iul - 08 Aug 2020
£2995

Galerie foto

Prezentare tabara

Chelsea Independent College este situat in Londra in apropierea bazei sportive Chelsea, cu acces usor catre toate punctele de interes ale orasului.

Programul Inginerie & IT imbina cursurile de limba engleza academica cu cele din domeniul tehnologiei informatiei si ingineriei. Ofera o introducere a principiilor de inginerie si include cursuri pentru mai multe discipline ale ingineriei, de exemplu: civila, electrica, mecanica sau chimica dar si cursuri de programare.

Cazarea se face intr-una din cladirile moderne de boarding ale colegiului aflata la aprox 10 minute distanta de mers cu autobuzul.


Nota! Nivelul minim de cunostinte de limba engleza necesar pentru inscriere IELTS 4.5 (Intermediate)


Programul de vara al taberei de limba engleza si inginerie & IT include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial pentru evaluare limba engleza
· Saptamanal 12 ore de curs, dimineata sau dupa-amiaza, impartite in ore de limba Engleza si literatura dar si sesiuni tip Oxbridge & sfaturi pentru admiterea la universitate si cursuri cu tematica (exemple: Basic electronic components, Gaming & animation, CAD & 3D printing, Robotics: building your robot, Applying to university), in grupe internationale de max. 10-15 participanti
· Manuale si materiale de studiu
· Saptamanal 8 seminare dimineata sau dupa-amiaza cu diverse teme sustinute de profesionisti (exemple: Introduction to 2D graphics, 2D Game character animation, AI: image recognition and transfer learning, Robotics: giving the robot an IOT twist, Computer programming, Basic Arduino projects, Security and hacking etc.)
· Saptamanal 1 vizita  la universitati de top (exemple: UCL, Imperial etc) sau  in locuri profesionale relevante, precum The Museum at the Royal Institution, The Science Museum, the Kirkaldy Testing Museum etc.
· O excursie de o zi intreaga, sambata (exemplu de excursie: London Eye & Oxford Street)
· Cazare la resedinta colegiului, in camere single sau duble cu baie proprie, moderne si spatioase, cu TV, acces internet
· Mic dejun, pranz si cina de luni pana vineri; brunch si cina in weekend
· Program de activitati seara; exemple de activitati: disco, games, movie night, quiz, karaoke  West End show, talent show etc.
· Asigurare medicala UK
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra (9 am - 9 pm)


Interval de participare 2020:

28 Iunie - 11 Iulie
12 - 25 Iulie
26 Iulie - 08 August 

Durata: 2 saptamani


Tarif:

2995 GBP/ 2 saptamani 


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, storno, bagaje) din Romania

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari