Tabara Limba Engleza - Godolphin School, Salisbury Anglia

tabara limba engleza godolphin school salisbury.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Salisbury
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
03 Iul - 13 Aug 2016
£1450

Prezentare tabara

Salisbury este un oras tipic englezesc situat in sudul Angliei, in apropiere de Stonehenge. Orasul are un farmec aparte, fiind extrem de potrivit pentru studiul limbii engleze. Exista nenumarate atractii in oras, cat si in apropiere, inclusiv faimoasa catedrala in stil gotic. 
Scoala Godolphin, fondata in 1726, este una dintre cele mai renumite scoli private de fete, localizata   intr-un cadru natural pitoresc, la cateva minute de mers pe jos de centrul istoric al orasului Salisbury.  
Facilitatile scolii includ: sali de clasa, cantina, sali de sport, terenuri de tenis si de joaca, sala de teatru, sala de artizanat, piscina acoperita. Campusul ofera un mediu ideal de siguranta pentru o tabara de limba engleza.


Programul de vara al taberei de limba engleza include

·Test de evaluare initiala, pentru repartizarea pe nivele de studiu
· La sosire informatii si orientare, ID card, jurnal pentru elevi
· Saptamanal 15 ore de limba engleza recunoscute de British Council, in clase multinationale, de maxim 15 studenti 
· Manuale si material didactic disponibile pe perioada cursului
· Certificat de absolvire 
· Cazare in campus in camere standard cu 1-5 paturi, cu baie comuna
· 3 mese pe zi in cantina scolii 
· Asistenta medicala in caz de urgenta
· Program de activitati; exemple: calarie, jocuri educative, in echipa, inot, sporturi, seara de film, competitie de moda, gastronomie etc
· Saptamanal o excursie de o jumatate de zi si o excursie de o zi intreaga, sambata (exceptie saptamana plecarii, in care nu se organizeaza excursia de o zi intreaga); exemple: Cheddar Gorge, Oxford, Bath, Stonehenge, Longleat House, Cardiff sau Thorpe Park; 


Interval de participare 2016

03 Iulie – 13 August
Durata taberei: 2, 3 sau 4 saptamani   


TARIF

1450 GBP/ 2 saptamani 
2160 GBP/ 3 saptamani 


Tariful NU include

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti   
· Transfer de la/la aeroport Londra Heathrow 140 GBP (pentru sosiri duminica intre orele 7-18 si plecari sambata intre orele 11-22) 
· Taxa transfer minor neinsotit 25 GBP la sosire, 50 GBP la plecare, daca serviciul este rezervat si la compania aeriana
· Supliment dieta speciala  - tarif la cerere
· Asigurare complexa de calatorie

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari